• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Hepinize merhaba,

Size bir konuda fikir danışmak istiyorum.
Erkek arkadaşımla aramızda 6-7 saatlik bir yol var malesef. Uzak şehirlerde yaşıyoruz. Ben de bir dershanede öğretmenlik yaptığım için haftada 1 gün iznim var dolayısıyla çıkıp gidemiyorum ve sık sık görüşemiyoruz, anca o gelirse. Ki o da çok fazla gelemiyor bu aralar işinden dolayı.
Benden bu yaz yanına taşınmamı istedi. Benim de işim yavaş yavaş rayına oturmaya başlamışken bir anda kalkıp şehir değiştirmek, orada iş bulmaya çalışmak ne biliyim biraz zor geliyor. Bi taraftan da onunla birlikte olmak istiyorum elbette.

Evet, siz olsanız ne yapardınız? Lütfen fikir verin :KK43:

Şimdiden teşekkürler.
Geri kafali olarak dusunme her dusunceye saygim var ama ortada evlilik yoksa bi erkek icin duzenini bozmaya degmez
Yabaci sehir ,tanimadigin insanlar

Hepinize merhaba,

Size bir konuda fikir danışmak istiyorum.
Erkek arkadaşımla aramızda 6-7 saatlik bir yol var malesef. Uzak şehirlerde yaşıyoruz. Ben de bir dershanede öğretmenlik yaptığım için haftada 1 gün iznim var dolayısıyla çıkıp gidemiyorum ve sık sık görüşemiyoruz, anca o gelirse. Ki o da çok fazla gelemiyor bu aralar işinden dolayı.
Benden bu yaz yanına taşınmamı istedi. Benim de işim yavaş yavaş rayına oturmaya başlamışken bir anda kalkıp şehir değiştirmek, orada iş bulmaya çalışmak ne biliyim biraz zor geliyor. Bi taraftan da onunla birlikte olmak istiyorum elbette.

Evet, siz olsanız ne yapardınız? Lütfen fikir verin :KK43:

Şimdiden teşekkürler.

kesinlikle yapma
orada daha iyi maaşlı bir iş bulsan da yapma
bu teklif "ben seni özlüyorum, buna bir çözüm bulsak, ya sen ya ben taşınsak" gibi yapılır
"sen gel" şeklinde değil
sırf onun dediğini yapmamış olmak için bile gitme yani
önce bi yol yordam öğrensin bi zahmet

Geri kafali olarak dusunme her dusunceye saygim var ama ortada evlilik yoksa bi erkek icin duzenini bozmaya degmez
Yabaci sehir ,tanimadigin insanlar
Geri kafalilik ileri kafalilik nedir.beraber yasamak ileri kafa evlenmek geri kafa mi oluyor cok ilginc...

Back
X