orada kötu olmam da regl olduğumda genelde ağrı kesıcı almayı tercıh etmıyorum. bır de gecıkmelı regl oldum öyle olunca genelde karnım daha çok ağrıyor. ama ıste bahane bulduğumu düşünmelerını de ıstememBence gidin bı ağrı kesici alın . Orda kötü olursanız en azindan dinlenme şansınız olur . Gitmezseniz evet yanlış düşünülebilir fakat siz eğer gerçekten gitmek istiyormusunuz önemli olan bu
çok kötü olursam ısten rapor alıyorum bır gunlukBaska sebebi yoksa gidin tabi, hepimiz reglimizi zor geciriyoruz ama işe, okula gidiyoruz degil mi?
Daha önce böyle birşey yapmadiysaniz bence bahane olduğunu düşünecek lerini sanmıyorum ama daha önce böyle aile toplantilarina gitmediyseniz bahane olarak dusunebilirler . Ailenizi ve kv nizi siz daha iyi tanirsiniz sizce böyle bir şeyin bahane olduğunu mu düşünürler yoksa gercekte hastalığınıza saygı mi gösterirler :)orada kötu olmam da regl olduğumda genelde ağrı kesıcı almayı tercıh etmıyorum. bır de gecıkmelı regl oldum öyle olunca genelde karnım daha çok ağrıyor. ama ıste bahane bulduğumu düşünmelerını de ıstemem
daha önce hiç böyle bsy olmamıstı. butun aıle toplantılarına katılırım. ama son dakıka olunca saygısızlık olarak algılamalarını da ıstemem .Daha önce böyle birşey yapmadiysaniz bence bahane olduğunu düşünecek lerini sanmıyorum ama daha önce böyle aile toplantilarina gitmediyseniz bahane olarak dusunebilirler . Ailenizi ve kv nizi siz daha iyi tanirsiniz sizce böyle bir şeyin bahane olduğunu mu düşünürler yoksa gercekte hastalığınıza saygı mi gösterirler :)
orada kötu olmam da regl olduğumda genelde ağrı kesıcı almayı tercıh etmıyorum. bır de gecıkmelı regl oldum öyle olunca genelde karnım daha çok ağrıyor. ama ıste bahane bulduğumu düşünmelerını de ıstemem
1 den önce gelemeyız gidersek. tum aıle orada olacak sohbet muhabbet vs vs zaten yemek gec yenırGidip erken kalkabilirsiniz. Gönüllerini alırsınız hem bahane bulmuş gibi olmazsınız, yemeği yer kayınvalidenize durumunuzu anlatır erken kalkarsınız.
Bence kv no aramalisin ve ona sormalisin çok geçmiş olsun bazen sancılar dayanilmaz olabiliyordaha önce hiç böyle bsy olmamıstı. butun aıle toplantılarına katılırım. ama son dakıka olunca saygısızlık olarak algılamalarını da ıstemem .
O zaman yemeğe kalmadan dönseniz? Yani gidip bir saat oturup sohbet edip "biz yemeğe kalmayalım böyle böyle" deseniz kayınvalidenize? Hiç gitmemekten iyidir diye düşünüyorum.1 den önce gelemeyız gidersek. tum aıle orada olacak sohbet muhabbet vs vs zaten yemek gec yenır
sağol canım teşekkür ederım. akşam zaten bıraz bekleyeyım dınleneyım eğer halsız hıssersem arayıp söyleyeceğim.Bence kv no aramalisin ve ona sormalisin çok geçmiş olsun bazen sancılar dayanilmaz olabiliyor
yemeğe davet edıyor ama kalmamak olmaz kıO zaman yemeğe kalmadan dönseniz? Yani gidip bir saat oturup sohbet edip "biz yemeğe kalmayalım böyle böyle" deseniz kayınvalidenize? Hiç gitmemekten iyidir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?