siz olsanız ne yapardınız ?

Benim de zaman zaman zor geçiyo ve kesinlikle ilaç almıyorum ama kv o kadar hazırlanmış herkes bir arada olsun istemiş normalde ilaç kullanmadığım için normal minoset vs gibi hafif ilaçlar bile hemen etki eder. Bi tane alıp giderdim oraya

Kuzum bugün sana mesaj atacaktim ortalikta gorunmuyorsun diye geçmiş olsun parol falan iç istersen en azından ağrın gecer

Regliyken duş almak çok rahatlatıyor sıcağa yakın duş alın birr parol iç reglinde kesilmez ayıp olur bence bi sen mi regli oluyorsun diyebilir haklı olarak

Ben çok kötü olurdum regl olduğumda doğumdan önce, değil bir yere gitmek yataktan kalkamazdım, rapor alırdım hafta icine denk gelirse, sizde gerçekten kötü oluyorsanız gitmeyin ama ilaçla geçecek gibiyse bu seferlik bir ağrı kesici alabirsiniz

İlk çocuğumu dogurana kadar (üstelik sezeryanla doğum yaptım) bu sorunu ben de yasiyordum.Sonra cok sukur gecti.Usuyordum,miğdem bulaniyordu ve hatta gece başladıysa ilk günün sabahı ayaga kalkamiyordum.Emekliyerek mutfağa gidiyordum.İlik balli bir sut içip ağrı kesici alıyordum.Mutlaka eşin senin bu durumuna daha önce de şahit olmuştur.Kirec gibi bir yüzle boğazlı kazak üstü hirkayla orada saate bakarak oturmaktansa gitmem evde 10 paket çikolata yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…