Siz olsanız ne yapardınız

Adam dugun oncesi ayrildiysa Sindirella misali eski nisanlisinin kullanmaya firsati olmayan abiye ve ayakkabisina gore es ariyordur. Sizi gectim hadi,adamdaki hizin baska aciklamasi yok zira

Ben 3 yıldır tanıdığım beraber yediğim içtiğim her tür sırrımı anlattığım arkadaşımı tanıyamamışım diyerek arkadaşlığımı kesmiştim. Sendeki de ne acele. 3 aydır tanıdığın adamla evlilik düşünmen mantıklı değil. Hayata bakış açısı senle uyuyo mu,görüşleri senle uyuyo mu,ailesine bağlılığı ne derece,kültürü ne töresi ne bunları anlamadan neredeyse yoldan geçen adamın üzerine vicdan azabı gibi çökmek de... Ne biliim

Onunla evlenmek istiyorum zatn bekirttğim dönemde o da cok istekliydi hatta ben geri cekildm kendisi dedi bana sen istekli değilsin diye yan yana olmadığımız içinde kafamda kuruyorum acaba vazmı geçti diye
Belki de şüpheye düştü geri çekildiğiniz için. Sizden emin olamadı. Aćıkça konuşun o zaman.

Ben 3 yıldır tanıdığım beraber yediğim içtiğim her tür sırrımı anlattığım arkadaşımı tanıyamamışım diyerek arkadaşlığımı kesmiştim. Sendeki de ne acele. 3 aydır tanıdığın adamla evlilik düşünmen mantıklı değil. Hayata bakış açısı senle uyuyo mu,görüşleri senle uyuyo mu,ailesine bağlılığı ne derece,kültürü ne töresi ne bunları anlamadan neredeyse yoldan geçen adamın üzerine vicdan azabı gibi çökmek de... Ne biliim
Hmmm risk almak iyidir

Hmmm risk almak iyidir
Adrenalin seviyorum diyosun. Bi tanıdığım 3 aydır tanıdığı kişiyle evlendi şiddet olayları çok oldu. Ama sadece fiziksel değildi bu şiddetler. Maddi,psikolojik,duygusal şiddetler de vardı. 25 yıl sonra boşandılar. Oyalanmayayım derken 25 yılı gitti kadıncağızın 3 çocuğunun da psikolojisi bozuldu.
Alt tarafı erkek almaktan öte bir hayatını karşı tarafa teslim ediyorsun. Millete alınabilecek birşey olduğunu ispat edesin diye hayatını mahveden bir pisle(anladın sen onu) evlenip pişman olma.

Adrenalin seviyorum diyosun. Bi tanıdığım 3 aydır tanıdığı kişiyle evlendi şiddet olayları çok oldu. Ama sadece fiziksel değildi bu şiddetler. Maddi,psikolojik,duygusal şiddetler de vardı. 25 yıl sonra boşandılar. Oyalanmayayım derken 25 yılı gitti kadıncağızın 3 çocuğunun da psikolojisi bozuldu.
Alt tarafı erkek almaktan öte bir hayatını karşı tarafa teslim ediyorsun. Millete alınabilecek birşey olduğunu ispat edesin diye hayatını mahveden bir pisle(anladın sen onu) evlenip pişman olma.
Aynen bende korkardm bu işlerden ama benm arkadaşm da 6 ayda evlendi 6 ay içlnde tanııdı evlendi cocugu oldu şuan cok mutlu birde bu taraftan bakmak lazım Bn iiyi taraftan bakmak istiyorum çünkü 6 yllk ilişkimdede cok iiyi tanıyorum sanıyordum ama tanıyamamışım

Aynen bende korkardm bu işlerden ama benm arkadaşm da 6 ayda evlendi 6 ay içlnde tanııdı evlendi cocugu oldu şuan cok mutlu birde bu taraftan bakmak lazım Bn iiyi taraftan bakmak istiyorum çünkü 6 yllk ilişkimdede cok iiyi tanıyorum sanıyordum ama tanıyamamışım
Ben 6 yıllık bir ilişkiden çıksam nasıl nefes aldığına kadar incelerdim adamı. 6 yılda insanı tanıyamadıysam 6 ayda nasıl tanıyabilirim ki diye düşünürdüm. Annem babamı üç ayda tanıdığını düşündü ve artı 2-3 aylık da bir nişanlılık dönemi yaşamışlar. Ama sonuç hüsran. Ben üç yıldır aynı odayı sırayı sınıfı paylaştığım arkadaşımı tanıyamadım mesela. Hassas bi çizgi bu biraz. Ama ince eleyip sık dokumak bence önemli. Çünkü bir insanla aynı evde oturmaya başlıyorsun. Bir insanla hayatını birleştiriyorsun. En basitinden o ev işlerinin cinsiyete ayrıldığını düşünüyorsa ve sen işin cinsiyetinin olmadığını düşünüyorsan ne olacak?! Ailesinin lafını dinleyip seni hiçe sayıyorsa ne olacak? İyi tart derim.
Ayrıca 6 aylık tanıdığı adamla evlenen arkadaşının mutlu olduğunu nerden bilebilirsin? Sosyal medya ve insanların içindeki tavırları farklı olabilir.

Pes size ,adam yeni ayrılmış allah bilir aklı eski nişanlısındadır,onca borç diyorsunuz ,
Uzaktan uzağa tabi aranız iyi olacak kimbilir nolduda ayrıldılar ,kolay kolay hangi kadın düğünden döner ,o kadar ak kaşık değil bence

Eskisine inat olsa şimdiye coktan evlenirdim ayrılığın üzerinden 2 yıl olacak neredeyse hazır hissediyorum kendimi karşı tarafta cok iyi
Nerden belli karşı tarafın iyi olduğu?
Düğün sürecinde nisan atılmış neden acaba?
Yüzde yüz erkekler haksız demiyorum ama burada nişan atan boşanan kadınların konularını çok okuyoruz hepsi çok emek verip son raddede dayanamayıp bitiriyor ilişkisini.
Haklı olan taraf oysa bile bırakın kendine gelsin borçlarını ödesin.
Maddiyat da çok önemli evlenince samanlık seyran olmuyor .
Sizin de istekleriniz beklentileriniz olacak.
Sadece evlenmiş olmak için evlenmeyin.
Düşünün ölçüp biçin.

evlilik için bunlar çok erken düşünceler. Şöyle konuşabilirsin çünkü biz de erkek arkadaşımla aynı şeyi konuştuk. Evet biz gönül eğlendirmek için sevgili değiliz ilerisini düşünüyoruz ama belki ilerde ben senin ya da sen benim bir huyumu beğenmeyeceksin. Ciddi bir ilişki içindeyiz ama hemen evlilik değil. Çünkü evlilik sorumluluk almak bırak sende akışına kendini bu adama kaptırmadan ilerle her an gidecekmiş gibi düşün. Sen evlilik deyince adam kaçar benden sana tavsiye evlilik konusunu açma canım bir daha. SU AKAR YATAĞINI BULUR...

Hızlı giden atın boku seyrek düşermiş' dikkat edin..
ikinizde bir ilişkiden çıkmışsınız; yangından mal kaçırır gibi evlenmek istiyorsunuz. Ben en son öyle yaptığım da sonunda boşanmıştım. Uyarımı yapayım da :KK14:

Hızlı giden atın boku seyrek düşermiş' dikkat edin..
ikinizde bir ilişkiden çıkmışsınız; yangından mal kaçırır gibi evlenmek istiyorsunuz. Ben en son öyle yaptığım da sonunda boşanmıştım. Uyarımı yapayım da :KK14:
At belki yavaş 😁😁 Bunu yapmasaydım içimde kalirdi. Teşekkür ederim

Back
X