- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl ben hiç kilo almadan her istediğimi istediğim kadar yemek istiyorum; bu mümkün mü hocam?![]()
![]()
Bende evlenmeden evlenmek, kilo almadan doğurmak, bakire olarak bir ömür sürmek istedim ama olmadı bacım.
![]()
Niye seviyorsun,seni karşılıksız seveni sevmelisin öncelikle.
Tabi senden beklentileri olacaktır ama bunu şart koşmamalı önce seni mutlu etmeyi düşünmeli yoksa seni önemsemiyo ve sevmiyodur zaten.
Ay doğru hic çocuk açısından düsünmemistim..Bir de gittiği yere kadar yani aldatmaya baslayınca bırakırım diye evlilik prosedürüyle uğrasmak istemiyorum ayrıldn bitti gitti neticede boşanma süreci de kolay süreç olmasa gerek.Ne yaparsanız yapın ama siz kesin olarak üremeyin. Dünyaya bir evlat getirmek sorumluluk ister. sevdiğin saygı duyduğun GÜVENDİĞİN hayatın iyi kötü yanlarını paylaştığın zaman zaman fedakarlıklar yapabildiğin biriyle yapılırsa çocuk içinde güvenlik sevgi merhamet ve daha bir çok şey demektir. Olay birlikte olursun çocuk yaparsın değil yani.
Sizin tezinize göre bütün evli erkekler aldatıyorsa hiç bir yasal yükümlülüğü gönül bağı olmayan biriyle sadece birlikte yaşarken aldatılmamanın garantisi nedir acaba? Evli değilim nasıl olsa bu sayılmaz mı diyeceksiniz.
Meryem Ana mısınız siz? Sevişmeyeyim ama çocuğum olsun, evlenmeyeyim ama evli gibi olsun. İmza atılınca aldatma geni yüklenecek çünkü. Bu kafa ile zaten 10 erkek içinden sizi aldatacak olan 1 ini seçersiniz yaydığınız elektrik bu bi kere. Bayaa sıkıntılı bakış açınız allah kolaylık versin.Benim yerimde olsanız ne yapardınız düşünce ve önerilerinizi çok merak ediyorum..Nerden baslasam bilemiyorum bugüne kadar hayatımda biri olmadı sadece bir kisiye karsı ilgim vardı ama o da cok saçma birşeydi ve canım yanınca sevmediğimi anlayıp bıraktım.Simdi ise hayatıma yakın zamanda biri girdi ama o da birlikte olmaya çok meyilli davranıyordu ben ise böyle biri değilim deyip bıraktım.Hem nikahsız birlikteliğe karşıyım dinen uygun değil bana ters. Hem de evlilik taraftarı değilim erkeklerin hepsi aldatıyor güzel ya da çirkin olun fark etmez.Neyse ben b8raktım bu kişiyi ama seviyorum geri dönmek istiyorum simdi dönersem eger biliyorum ki niyeti belli.Ben de zaten evlenmeyi falan düşünmüyorum ama çocuğum olmasını da çok istiyorum ama bu günahada girmek istemiyorum.Ben simdi ne yapabilirim baska birine gitsem yine aynı sey üstelik bunu seviyorum gerçekten.Yani o günaha girmeden bununla birlikte olmanın yolu yok.Evlenmeyi düşünmüyorum ama hep hayatımda olsun çocugumuz falan olsun istiyorum ama bir yandan da işin dini boyutu var böyle yetişmedim ama hayatın gercekleri bunlar bu devirde evlilik yürütmek çok zor.Ki ben hayatımda ki insana aşık olurum duygularını yoğun yaşayan biriyim.Mantık evliligi falanda yapamam heralde aşık olmadan kimseyle evlenemem diyordum ama gel gör ki ben aslında evlenmeye karşıymışım kendim de bunu fark ettim.Aslnda düsününce ev hanımlığım falan da iyi uyumlu da bir insanım.Şu evlilik olayını bana bi anlatır mısınız? Aldatılmayı nasıl hazmediyorsunuz benim ki yapmıyor demeyin hiç!Fırsatını bulsun yeter ona.
Daha fazla sacmalamayazdin. Ozellikle son cumlenle. Aldatilmayi nasil hazmediyormusuz. Saka misin sen? Herkesin aldattigina nasil emin oluyorsun? Yoksa sen de aldatanlardan misin? Ne istediginde belli degilBenim yerimde olsanız ne yapardınız düşünce ve önerilerinizi çok merak ediyorum..Nerden baslasam bilemiyorum bugüne kadar hayatımda biri olmadı sadece bir kisiye karsı ilgim vardı ama o da cok saçma birşeydi ve canım yanınca sevmediğimi anlayıp bıraktım.Simdi ise hayatıma yakın zamanda biri girdi ama o da birlikte olmaya çok meyilli davranıyordu ben ise böyle biri değilim deyip bıraktım.Hem nikahsız birlikteliğe karşıyım dinen uygun değil bana ters. Hem de evlilik taraftarı değilim erkeklerin hepsi aldatıyor güzel ya da çirkin olun fark etmez.Neyse ben b8raktım bu kişiyi ama seviyorum geri dönmek istiyorum simdi dönersem eger biliyorum ki niyeti belli.Ben de zaten evlenmeyi falan düşünmüyorum ama çocuğum olmasını da çok istiyorum ama bu günahada girmek istemiyorum.Ben simdi ne yapabilirim baska birine gitsem yine aynı sey üstelik bunu seviyorum gerçekten.Yani o günaha girmeden bununla birlikte olmanın yolu yok.Evlenmeyi düşünmüyorum ama hep hayatımda olsun çocugumuz falan olsun istiyorum ama bir yandan da işin dini boyutu var böyle yetişmedim ama hayatın gercekleri bunlar bu devirde evlilik yürütmek çok zor.Ki ben hayatımda ki insana aşık olurum duygularını yoğun yaşayan biriyim.Mantık evliligi falanda yapamam heralde aşık olmadan kimseyle evlenemem diyordum ama gel gör ki ben aslında evlenmeye karşıymışım kendim de bunu fark ettim.Aslnda düsününce ev hanımlığım falan da iyi uyumlu da bir insanım.Şu evlilik olayını bana bi anlatır mısınız? Aldatılmayı nasıl hazmediyorsunuz benim ki yapmıyor demeyin hiç!Fırsatını bulsun yeter ona.
benim ki yapmıyor demeyin hiç!Fırsatını bulsun yeter ona.
Taşlama yok yanlış anlamayın sadece fırsatını bulunca hepsi yapıyor bunu kast ediyorum bunun bilincindeyseniz nasıl katlanıyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.
Siz hayatı çok yanlış anlamışsınız ablacığım.. Evlenmeden ilişki istemiyorum ama evlenmek de istemiyorum fakat cocugum olsun istiyorum kafanız fazla karışmış bence.Ayrica herkes aldatmaz merak etmeyin kendinizi kandırmayın.Benim yerimde olsanız ne yapardınız düşünce ve önerilerinizi çok merak ediyorum..Nerden baslasam bilemiyorum bugüne kadar hayatımda biri olmadı sadece bir kisiye karsı ilgim vardı ama o da cok saçma birşeydi ve canım yanınca sevmediğimi anlayıp bıraktım.Simdi ise hayatıma yakın zamanda biri girdi ama o da birlikte olmaya çok meyilli davranıyordu ben ise böyle biri değilim deyip bıraktım.Hem nikahsız birlikteliğe karşıyım dinen uygun değil bana ters. Hem de evlilik taraftarı değilim erkeklerin hepsi aldatıyor güzel ya da çirkin olun fark etmez.Neyse ben b8raktım bu kişiyi ama seviyorum geri dönmek istiyorum simdi dönersem eger biliyorum ki niyeti belli.Ben de zaten evlenmeyi falan düşünmüyorum ama çocuğum olmasını da çok istiyorum ama bu günahada girmek istemiyorum.Ben simdi ne yapabilirim baska birine gitsem yine aynı sey üstelik bunu seviyorum gerçekten.Yani o günaha girmeden bununla birlikte olmanın yolu yok.Evlenmeyi düşünmüyorum ama hep hayatımda olsun çocugumuz falan olsun istiyorum ama bir yandan da işin dini boyutu var böyle yetişmedim ama hayatın gercekleri bunlar bu devirde evlilik yürütmek çok zor.Ki ben hayatımda ki insana aşık olurum duygularını yoğun yaşayan biriyim.Mantık evliligi falanda yapamam heralde aşık olmadan kimseyle evlenemem diyordum ama gel gör ki ben aslında evlenmeye karşıymışım kendim de bunu fark ettim.Aslnda düsününce ev hanımlığım falan da iyi uyumlu da bir insanım.Şu evlilik olayını bana bi anlatır mısınız? Aldatılmayı nasıl hazmediyorsunuz benim ki yapmıyor demeyin hiç!Fırsatını bulsun yeter ona.
Yok mümkün değil doğumdan sonra 90 kiloları görmüş şuan 88 kilo olan biri olarak diyorum mümkün değil. Sonu dipsiz kuyu.Asıl ben hiç kilo almadan her istediğimi istediğim kadar yemek istiyorum; bu mümkün mü hocam?
Yok mümkün değil doğumdan sonra 90 kiloları görmüş şuan 88 kilo olan biri olarak diyorum mümkün değil. Sonu dipsiz kuyu.![]()
bırde hepsı aldatır dıyerek aslında normallestırıyorda farkında degıl :)Yaşayıp ölmüş ve hala yaşamakta olan milyarlarca erkek hakkında böyle kesin yargılarla konuşmak
Erkeklerin hangi yemeği, hangi seks pozisyonunu sevdiğini de söyleyin bari, biraz hanımlığımızı geliştirip aldatılmamak için uğraşalım. Hazmetmek zor oluyor çünkü![]()
Valla yazdıklarından pek bir şey anlamadım ama adam sana cinsellik amaçlı yaklasiyorsa. Yasamak istediğini yaşar ondan sonra arkasına bakmadan çeker gider. Bir de orda burda laf yapar. Tecrübe konuşuyorBenim yerimde olsanız ne yapardınız düşünce ve önerilerinizi çok merak ediyorum..Nerden baslasam bilemiyorum bugüne kadar hayatımda biri olmadı sadece bir kisiye karsı ilgim vardı ama o da cok saçma birşeydi ve canım yanınca sevmediğimi anlayıp bıraktım.Simdi ise hayatıma yakın zamanda biri girdi ama o da birlikte olmaya çok meyilli davranıyordu ben ise böyle biri değilim deyip bıraktım.Hem nikahsız birlikteliğe karşıyım dinen uygun değil bana ters. Hem de evlilik taraftarı değilim erkeklerin hepsi aldatıyor güzel ya da çirkin olun fark etmez.Neyse ben b8raktım bu kişiyi ama seviyorum geri dönmek istiyorum simdi dönersem eger biliyorum ki niyeti belli.Ben de zaten evlenmeyi falan düşünmüyorum ama çocuğum olmasını da çok istiyorum ama bu günahada girmek istemiyorum.Ben simdi ne yapabilirim baska birine gitsem yine aynı sey üstelik bunu seviyorum gerçekten.Yani o günaha girmeden bununla birlikte olmanın yolu yok.Evlenmeyi düşünmüyorum ama hep hayatımda olsun çocugumuz falan olsun istiyorum ama bir yandan da işin dini boyutu var böyle yetişmedim ama hayatın gercekleri bunlar bu devirde evlilik yürütmek çok zor.Ki ben hayatımda ki insana aşık olurum duygularını yoğun yaşayan biriyim.Mantık evliligi falanda yapamam heralde aşık olmadan kimseyle evlenemem diyordum ama gel gör ki ben aslında evlenmeye karşıymışım kendim de bunu fark ettim.Aslnda düsününce ev hanımlığım falan da iyi uyumlu da bir insanım.Şu evlilik olayını bana bi anlatır mısınız? Aldatılmayı nasıl hazmediyorsunuz benim ki yapmıyor demeyin hiç!Fırsatını bulsun yeter ona.
bırde hepsı aldatır dıyerek aslında normallestırıyorda farkında degıl :)
yalnız hıc matematık hesabıda yok he
tum erkekler aldatıyorsa tum kadınlarda aldatıyordur ozaman , erkeklerın hepsı kendı ıcınde erkeklerle bırbırlerını aldatmıyorlarsa tabı![]()