SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bu forumun kıymetini bil arkadaş. Bu kadar anlamsız bir konuya çok zekice yorumlar yapmış arkadaşlar. Yorumları hayranlıkla okudum. Harikasınız kızlar.

Benim yerimde olsanız ne yapardınız düşünce ve önerilerinizi çok merak ediyorum..Nerden baslasam bilemiyorum bugüne kadar hayatımda biri olmadı sadece bir kisiye karsı ilgim vardı ama o da cok saçma birşeydi ve canım yanınca sevmediğimi anlayıp bıraktım.Simdi ise hayatıma yakın zamanda biri girdi ama o da birlikte olmaya çok meyilli davranıyordu ben ise böyle biri değilim deyip bıraktım.Hem nikahsız birlikteliğe karşıyım dinen uygun değil bana ters. Hem de evlilik taraftarı değilim erkeklerin hepsi aldatıyor güzel ya da çirkin olun fark etmez.Neyse ben b8raktım bu kişiyi ama seviyorum geri dönmek istiyorum simdi dönersem eger biliyorum ki niyeti belli.Ben de zaten evlenmeyi falan düşünmüyorum ama çocuğum olmasını da çok istiyorum ama bu günahada girmek istemiyorum.Ben simdi ne yapabilirim baska birine gitsem yine aynı sey üstelik bunu seviyorum gerçekten.Yani o günaha girmeden bununla birlikte olmanın yolu yok.Evlenmeyi düşünmüyorum ama hep hayatımda olsun çocugumuz falan olsun istiyorum ama bir yandan da işin dini boyutu var böyle yetişmedim ama hayatın gercekleri bunlar bu devirde evlilik yürütmek çok zor.Ki ben hayatımda ki insana aşık olurum duygularını yoğun yaşayan biriyim.Mantık evliligi falanda yapamam heralde aşık olmadan kimseyle evlenemem diyordum ama gel gör ki ben aslında evlenmeye karşıymışım kendim de bunu fark ettim.Aslnda düsününce ev hanımlığım falan da iyi uyumlu da bir insanım.Şu evlilik olayını bana bi anlatır mısınız? Aldatılmayı nasıl hazmediyorsunuz benim ki yapmıyor demeyin hiç!Fırsatını bulsun yeter ona.
Birlikte olmak için kılıf arıyorsunuz bence. Evliliğe karşı olduğunuzu düşünmüyorum sadece karşıdaki insanın sizinle evlenmeyeceğinden o kadar eminsiniz ki onu kaybetmek istemediğiniz için ilişki de olsun istiyorsunuz. Yazdıklarınız bana kılıf gibi geldi BU BENİM DÜŞÜNCEM. Bir an evvel gerçek isteklerinize duygularınıza odaklanın tutarsızlıklarınız geçer. Hatta profesyonel yardım da alabilirsiniz.

Siz bütün erkeklerle ilişki yaşadınız mı ki bütün erkekler hakkında hüküm veriyorsunuz pardon?
Sizin tanıdığınız erkekler karaktersizse bu bizim sorunumuz değil. Karakter meselesidir o. Çevrende fırsatı olduğu halde aldatmayan çok erkek var.
Zaten çocukça düşünceleriniz var, bir nikahsız birliktelik istemiyorsunuz ama aynı nikahsız birliktelikten çocuk yapmak istiyorsunuz. Kafalar karışık, bir psikoloğa gidin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X