Siz olsanız ne yapardınız

Bu arada sen de aynini yap diyen hanimlara örnek vereyim. Tanidigim bi cift vardı. İkisinin de isi gücü iyi ikisi de genc tipleri de iyi insanlar. Adam kadini sürekli aldatırdı(genc kızlarla) kadinin haberi var miydi bilmiyorum. Kadın da adamı aldattı (evli bir adamla) resmen olay oldu aileler arasında. Yok namusu kirlenmiş adamın yok aldattigi adamı vuracakmış bilmem ne. Ve cocugun velayeti de adam da kaldı. Erkek yapınca çapkın kadın yapınca .... oldu
Türkiye de adalet diye birşey yok. Sen elinden geleni yap kendi gururunu 3 kuruşluk rezil bir adama ezdirme. Eşine söylemeden avukatla görüş.

sence aldatıldığını bilen aklı bâliğ bir insan ne yapar bu durumda ?
gözünüzü seveyim niye bu kadar pasif kalıyorsunuz bu at kafalarının yanında.
ögrendigin anda ikisini birbirine mübarek eyleyip donuna kadar alacağını söyleyerek terketmen gerekirdi

Adam nasıl bu rahatlığı buluyor ve size böyle konuşabiliyor ? Şiddete başvuran biri mi ?
Aileniz bu durumda yanınızda mı ?
Zinaya girdiği için nafaka ve tazminat kesinlikle alın, ailenizin yanında çocukların küçük de olsa ihtiyaçları giderilir. Sakın bu konuda gurur yapmayın.

Genişlik demesek çaresizlik desek çoçuklar olmasa zerre düşünmezdim ki beraber kalmayı kızlarım beni belimi büken
Kızlarınız ayrılmazsanız daha mutsuz olur. Düsünsenize babaniz annenizi aldatıyor ve o ortamda büyüyorsunuz. Sevgisiz bir ortamda. Ve babalarini sürekli kötü bilirler. Ayrilirsanız en azından babalarına saygilarini kaybetmezler.
Saygı duyulacak bir şey mi var demeyin. Çocugun babasına güven ve saygı duyması ileride sevgili ve eş seçiminde önemli

Önce kanıtını bul elındw kanıtın olaum ıkı gün sonra ınkar ederae ben yapmadıl etmedım demeainseni suclamasın ve kendi ailenle onun ailesiyle konus böyle olmayacafını ve bıtmesi gerektıgını söyle senin kararın ama gercekten bu sekılde zor aynı evım içersinde böyle insanla yaşamak aklı fıkrı başka yerde ha konusmam yapmam der bi daha ınkar eder şans verirsin ikinci şansta yıne aymısını yaparlar ah su yuva bozan hemcinslerim allah sizi de ıyı etsın yuva üzerine yuva kuurpta mutlu olacagınızımı sanıyırsunuz onca bekar erkek dururkene neden evlı colugu cocugu olan ınsanlara sarıyorsunuz allah yardımcınız olsun

Adam nasıl bu rahatlığı buluyor ve size böyle konuşabiliyor ? Şiddete başvuran biri mi ?
Aileniz bu durumda yanınızda mı ?
Zinaya girdiği için nafaka ve tazminat kesinlikle alın, ailenizin yanında çocukların küçük de olsa ihtiyaçları giderilir. Sakın bu konuda gurur yapmayın.
Şiddet asla yok ailem hala bilmiyor bilselerde arkamda olurlar kim isterki kızının üzülmesini parası umrumda değilki

Genişlik demesek çaresizlik desek çoçuklar olmasa zerre düşünmezdim ki beraber kalmayı kızlarım beni belimi büken
Yoo, bildiğin GENİŞLİK. Hala eşinizi sevebiliyorsanız size her şey müstahak. Çocukları da bahane etmeyin. Yemiyor, boşanmak gözünüze zor geliyor. Yoksa kızlarınızın o ar damarı çatlamış adamla aynı evde yaşamaması çok da büyük bir kayıp değil.

Ne konuda yardim edelim arkadaşım gayet açık herşey aldatıldığın bir evliliği yürütemezsin.
Ispatlayacak sekilde boşan maddi zorluk çekme diyebiliriz en fazla

Kızlarınız ayrılmazsanız daha mutsuz olur. Düsünsenize babaniz annenizi aldatıyor ve o ortamda büyüyorsunuz. Sevgisiz bir ortamda. Ve babalarini sürekli kötü bilirler. Ayrilirsanız en azından babalarına saygilarini kaybetmezler.
Saygı duyulacak bir şey mi var demeyin. Çocugun babasına güven ve saygı duyması ileride sevgili ve eş seçiminde önemli
Biliyorum bu yüzden işte sabretmeye çalışıyorum kızlar babalarına aşık büyürler büyük kızım çok düşkün babasına

Biliyorum bu yüzden işte sabretmeye çalışıyorum kızlar babalarına aşık büyürler büyük kızım çok düşkün babasına
Ayrılmazsanız o cocuklar bir gün büyüyecek doğruyla yanlışı ayırt edebilecek. Babalarından nefret edecekler. Psikolojik sorunları olacak sağlıksız ilişkiler kuracaklar. Bunu mu isterseniz ?

Şiddet asla yok ailem hala bilmiyor bilselerde arkamda olurlar kim isterki kızının üzülmesini parası umrumda değilki
O zaman ilk iş bunu ailenize anlatmak olsun. Eğer boşanırsınız ve nafaka talebinde bulunmazsanız ilerde çok pişman olursunuz. Baba evine dönünce insanda yük olurum hissi oluşabiliyor onun için az da olsa işinizi görür.
Gelişmeleri burada yazın lütfen.

Eşimle 6 yıllık evliyiz 2 çoçuğumuz var eşimi gerçekten çok seviyorum ama çok çaresizim eşim kendi işiyle ilgileniyor çalışanın birisiyle ilişkisi var bana sen çoçuklarımın annesisin senin üzülmeni istemiyorum kendini onunla kıyaslama diyor ama onunlada sürekli mesajlaşıyor konuşuyor fırsat buldukça onun koynunda hiç öyle tartışmamız olmadı her ailede olan ufak tefek sorunlar dışında ama bu konuyu öğrendiğim zamana kadardı herşey bilmiyorum ne yapacağımı siz olsanız yada başından böyle olay geçenler neler yaptınız
Annemden gördüğüm gibi anında boşanırım ki Annem ilkokul mezunu mesleği olmayan 3 çocuğu olan bir kadın o başardıysa herkes başarır yarın o çocuklar büyüyünce seviyorum diye aldatılmaya boyun eğen bir anneye asla saygı duymazlar çocukları bahane etmeyin lütfen biz 3 kardeş hiç sarsılmadık annemizin anında kaldık babam da son anına kadar annemin peşinde süründü en son vefat etti zaten

Sanırım birde kv ile kalıyorsunuz içinizi bile doya doya dokemiyorsunuzdur . Benim anlamadığım eşiniz pişmanlık belirtisi falanda mi göster miyor? Yani o 2 evli olarak mi yaşamayı planlıyor? Sizide biraz sessiz gördü sanırım

Back
X