Siz olsanız ne yapardınız

Alay ediyor olmalısınız.

Bu kadar sükunetle karşılamanız normal değil, yazdıklarınız da çelişiyor.

Hem sevdiğinizi ve kızlarınız için ayrılmak istemediğinizi yazmışsınız. Hem ayrılırsanız nafaka vs. istemeyeceğinizi, eşinizin “haram” parasıyla kendinizi zedelemeyeceğinizi. Para neden haram oldu onu da anlamadım.

Eşimle 6 yıllık evliyiz 2 çoçuğumuz var eşimi gerçekten çok seviyorum ama çok çaresizim eşim kendi işiyle ilgileniyor çalışanın birisiyle ilişkisi var bana sen çoçuklarımın annesisin senin üzülmeni istemiyorum kendini onunla kıyaslama diyor ama onunlada sürekli mesajlaşıyor konuşuyor fırsat buldukça onun koynunda hiç öyle tartışmamız olmadı her ailede olan ufak tefek sorunlar dışında ama bu konuyu öğrendiğim zamana kadardı herşey bilmiyorum ne yapacağımı siz olsanız yada başından böyle olay geçenler neler yaptınız
boşanıcaksın tabi ki ne demek ne yapıcamı bilmiyorum. adam kuma getirmiş resmen hangi devirde yaşıyoruz. illa eve getirip beraber yaşıycaksınız artık mı demesi gerekiyo anlaman için

Önce kanıtını bul elındw kanıtın olaum ıkı gün sonra ınkar ederae ben yapmadıl etmedım demeainseni suclamasın ve kendi ailenle onun ailesiyle konus böyle olmayacafını ve bıtmesi gerektıgını söyle senin kararın ama gercekten bu sekılde zor aynı evım içersinde böyle insanla yaşamak aklı fıkrı başka yerde ha konusmam yapmam der bi daha ınkar eder şans verirsin ikinci şansta yıne aymısını yaparlar ah su yuva bozan hemcinslerim allah sizi de ıyı etsın yuva üzerine yuva kuurpta mutlu olacagınızımı sanıyırsunuz onca bekar erkek dururkene neden evlı colugu cocugu olan ınsanlara sarıyorsunuz allah yardımcınız olsun
Kadın olmaktan utanırmı bir insan bu yüzden utanır işte soğurmu herşeyden soğuyor işte

Sanırım birde kv ile kalıyorsunuz içinizi bile doya doya dokemiyorsunuzdur . Benim anlamadığım eşiniz pişmanlık belirtisi falanda mi göster miyor? Yani o 2 evli olarak mi yaşamayı planlıyor? Sizide biraz sessiz gördü sanırım
Ben çok kapanık biriyim anlatamam derdimi herkese evet kv ile kalıyorum bana kpnuştukları farklı hareketleri farklı anlam veremiyorum ki

Alay ediyor olmalısınız.

Bu kadar sükunetle karşılamanız normal değil, yazdıklarınız da çelişiyor.

Hem sevdiğinizi ve kızlarınız için ayrılmak istemediğinizi yazmışsınız. Hem ayrılırsanız nafaka vs. istemeyeceğinizi, eşinizin “haram” parasıyla kendinizi zedelemeyeceğinizi. Para neden haram oldu onu da anlamadım.
Eşimin kendi işyeri ver oradaki çalışanşa ilişkisi olunca sizce para haram olmazmı alınteriylemi kazanıyo sizce

Ben çok kapanık biriyim anlatamam derdimi herkese evet kv ile kalıyorum bana kpnuştukları farklı hareketleri farklı anlam veremiyorum ki
Peki kızlarınızda sizin gibi olsun mu istersiniz ?kocası aldatsin onlar boyun egsin . Bilmiyorum her cocuk karşısında daha güçlü bir anne görmek ister . Tmm boşamayın siz bilirsiniz ama net olun kocanıza resti çekin en azından ayağını çeksin dışardaki hayattan . Özür dilerim ama eşinizde sizi kaybetmek gibi bir korku yok siz zaten cepte gibisiniz evde çocuğuna bakan sessiz kadın ama sizinde bir karakteriniz onurunuz var eşiniz bunu unutuyor ama siz unuturmuşsunuz . Ben çok üzüldüm size kızlarınız icin daha mantıklı davranırsınız umarım. Hayırlısı olsun

İnsan namusu için yaşar.
Bu adam alenen namussuzluk yapıyor, size de açıklama yapmış utanmadan.
Yapacağınız şey,ipini salmak.
Kimle ne yapıyorsa yapmaya devam etsin. Elbet tepetaklak olacaktır.

Eşimin kendi işyeri ver oradaki çalışanşa ilişkisi olunca sizce para haram olmazmı alınteriylemi kazanıyo sizce

eeee o para şimdide haram sizeozaman. boşanırsam çocuklarım nolcak diyosunuz. Babasına aşık diyosunuz.
Boşanıncamı haram oluyo işyerindeki kadınla beraber diye.

Herifteki pişkinlik aklımı aldı yalnız..

Neden rahatlıkla söylemesin ki. Karşısındaki kadının tepki vermeyeceğini biliyor.

İşin dini boyutunu bilemem, yorum yapmak da istemem. Ben sadece çelişkinize dikkat çekmek istedim. Eğer boşanınca parasını almak istemeyecek kadar hassassanız, evli kalma seçeceğini tamamen aklınızdan çıkarmanız lazım.

Neden rahatlıkla söylemesin ki. Karşısındaki kadının tepki vermeyeceğini biliyor.

İşin dini boyutunu bilemem, yorum yapmak da istemem. Ben sadece çelişkinize dikkat çekmek istedim. Eğer boşanınca parasını almak istemeyecek kadar hassassanız, evli kalma seçeceğini tamamen aklınızdan çıkarmanız lazım.
Haklısınız bir yerden başlamalıyım destekleriniz için çok çok teşekkğr ederim

çocukların kaç yaşında
önce biraz para biriktir kocana çaktırmadan
çocukların okulu varsa bekle haziranı
sonra nerde yaşayabileceğini ne yapacağını planla
1 ,5 yaşında kızım 8 yaşında oğlumla boşadım ben adamı

Canım benim Allah yardımcın olsun.Eminim şuan herşeyi düşünüyorsun.Tartiyorsun,biciyorsun.Bu hayat senin.İster evliliğine devam edersin,ister boşanırsin,tasası sadece seni ilgilendirir.Ancak devam edersen ne olur bunu konuşalım.Esin çok pişkin ve terbiyesiz.Muhtemelen bu ihanet bitse yenisi baslayacak.Zaten seni kaybetmek gibi bir korkusu yok.Ama senden giden çok şey olacak.Mutsuz ve belki hasta bir kadına dönüşeceksin.Oysa düşündüğün evlatlarının en çok sağlıklı ve mutlu bir anneye ihtiyacı var.Sen kıymetlisin bunu unutma ve kimsenin sana bu değersizligi yasatmasina izin verme..

Canım insan namusu için yaşar,senin eşin namussuz,piskinligine şaşırmamak gerek o yüzden.
Kocan bu b.ku yiyo da, sırtı sivazlanacak adam olmuyo kusura bakmasın.
Öncelikle sen safsın,iyi niyetli falansin bunu bı kabul edelim.
çocukları için canını bile verecek bir annesin evet,ama ilerde çoluk çocuğuna, ben sizler için sabrettim sizin için katladim dediğinde,sabretmeseydin katlanmasaydin biz mi dedik bizim için dayan diye diyecekler inan.

kayinvalideyle yasiyosun,sinmişsin belli ama ailen kapı gibi ardindaymis madem olanı biteni otur karşılarına anlat, annen de babanda anlayacaklardır seni eminim.sonrasi zaten çorap söküğü gibi gelir,yeter ki ailene git anlat susma.

Back
X