- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.483
- 548
- Konu Sahibi rabiazuhal
-
Neden engelleyeyim? Siz bu sitenin kurallarına uyup, biraz saygılı olmayı deneyebilirsiniz.Bilimsel tespittir yabanelma birşeyi ne kadar çelişkilerini koyarsan bir o kadar dahi ateşli savunacaktır karşı taraf
Engelleyin beni yabanelma
Üyelik iptali miHayır ısrarla dini konuya giriyorsanız banin haricinde birşey olmalı bunun karşılığı. Çünkü bilerek insanlarin sinir uçlarıyla oynuyorsunuz.
Bunu yazmadaki amacın ne çok merak ettim.Birşey yazacağım gene mi sen diye yazmıyorum
Ama dayanamıyorum
İnanan birine 4 kadın anasının sütü gibi helaldir
Kimse mıy mıy etmesin
Bu gönül nasıl bir gönül ki sevdiğini başkasıyla paylaşabiliyorEvet o beni yerle bir etsede gönüldür bu ya ota yada konuyo işte söz dinletemiyorsunuz ki
Bosanirdim netttt!!!!! Her firsatta onun koynundayken bir an bile düsünmen hata cek git bacim!!!!Eşimle 6 yıllık evliyiz 2 çoçuğumuz var eşimi gerçekten çok seviyorum ama çok çaresizim eşim kendi işiyle ilgileniyor çalışanın birisiyle ilişkisi var bana sen çoçuklarımın annesisin senin üzülmeni istemiyorum kendini onunla kıyaslama diyor ama onunlada sürekli mesajlaşıyor konuşuyor fırsat buldukça onun koynunda hiç öyle tartışmamız olmadı her ailede olan ufak tefek sorunlar dışında ama bu konuyu öğrendiğim zamana kadardı herşey bilmiyorum ne yapacağımı siz olsanız yada başından böyle olay geçenler neler yaptınız
Cinayet işler ...... oğlu.....Sen çocuklarımın babasının senin üzülmeni istemiyorum kendini onunla kıyaslama deseydin? Kocan bu durumda ne yapacaksa sende onu yap.
Ahhhh madem hacilik hocalik taslayacaktiniz keske iyice biseydiniz bazi seyleri???? Evet islamda cok eslilik var ama 3 olacak sekilde. Ayrica bunun yaninda o 3 bayana da ayni sekilde davranmak zorundsin. Haksizlik olmayacak sekilde. Gelelim esas soruna. Demek ki sizin esiniz inanmis ve 4 evlilik yapmis ki sizde bunu saviniyorsunuz. Kacinci yüzyildayiz kardesim??? Cok eslilik mi kaldi??? Ayri hangi kadin üstüne kuma gelmeyi ister yada hangi kadin baska bir kadinin üstüne kuma gitmek ister. Illaki cok eslilik olcaksa eger bi zahmet bosanip cok eslilik yapsin. Hic kimse 3 maymunu oynamiyor burda!!!!!Birşey yazacağım gene mi sen diye yazmıyorum
Ama dayanamıyorum
İnanan birine 4 kadın anasının sütü gibi helaldir
Kimse mıy mıy etmesin
Aynen size katiliyorum. Isteyen istedigi yere cekiyor malum.Konu yine başka yerlere kayıyor. Burada din ve siyaseti tartışamıyoruz onun için hiç girmem böyle konulara.
Bile bile isteyerek yapiyorlar zaten böyleleri. Cok inancliyim ayagina yatiyorlar. En iyisink kendileri bilir her sey onlardan sorulur vs.vs.Hayır ısrarla dini konuya giriyorsanız banin haricinde birşey olmalı bunun karşılığı. Çünkü bilerek insanlarin sinir uçlarıyla oynuyorsunuz.
Aldatıldığınızdan ne zamandır haberiniz var? Hiçbir tepki göstermeyip, bu durumu öylece kabullendiniz mi? Kendini onunla kıyaslama derken, siz evde, çocuklarına annelik yapan topluma karşı evli, barklı adam imajını korumasını sağlayan kişi olarak, sessizce köşede bekleyecek kadın, diğeride gönlünü eğlendiren, sevgilisi oluyor.Adamda, yüzsüzlük diz boyu.Eşimle 6 yıllık evliyiz 2 çoçuğumuz var eşimi gerçekten çok seviyorum ama çok çaresizim eşim kendi işiyle ilgileniyor çalışanın birisiyle ilişkisi var bana sen çoçuklarımın annesisin senin üzülmeni istemiyorum kendini onunla kıyaslama diyor ama onunlada sürekli mesajlaşıyor konuşuyor fırsat buldukça onun koynunda hiç öyle tartışmamız olmadı her ailede olan ufak tefek sorunlar dışında ama bu konuyu öğrendiğim zamana kadardı herşey bilmiyorum ne yapacağımı siz olsanız yada başından böyle olay geçenler neler yaptınız
Yav he he.Genişlik demesek çaresizlik desek çoçuklar olmasa zerre düşünmezdim ki beraber kalmayı kızlarım beni belimi büken
Tövbe yarabbim.her gün biraz daha şaşırarak okuyorum BDV yi.Bir koca bunu size söyleyecek cesarati nereden buluyor.Demek ki siz de bir sıkıntı var.Bu rahatlığı bu adama siz sağlamışsınız.Ben artık etrafımda kendini ezdirmeyen enayi yerine koydurmayan her zorlukta dik durabilen kadınlar görmek istiyorum.Siz çocuklarım için katlanıyorum yazmışsınız.Sizce çocuklarınıza şu an iyi bir örnek misiniz?hem de onlarda kız çocuğu.Tabiki çocuklarınızın hakkı olan nafakayı alacaksınız.Madem bu kadar gururlusunuz en başında gurur abidesi gibi dik dursaydınız.Şimdi bana burda psikolojiden konuşacak bazı arkadaşlar boşan dediğim için beni afaroz edecek ama umrumda değil.Hayatınızda ilk defa gözünüzü açın cevval bir şekilde o adamın donuna kadar alın alın ki sizi küçümsediğine pişman olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?