- 6 Haziran 2019
- 27
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi Gunessssss
Evet ki ben para konusundan nefret ederdim başımda bittiBaya alman usulü yaşıyorsunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ki ben para konusundan nefret ederdim başımda bittiBaya alman usulü yaşıyorsunuz![]()
En kolay yolu her iş için ücret iste yemek bılaşık temizlik çamaşır ütü herşey için para iste belki utanırEvet ki ben para konusundan nefret ederdim başımda bitti
En kolay yolu her iş için ücret iste yemek bılaşık temizlik çamaşır ütü herşey için para iste belki utanır
vermez çeker gider dışarda yer. Ütü yapmıyorum zaten. Temizlik de yapmıyorum temizlikçi çağırıyorum yarı parasını alıyorum ondan. Bi yemek yapıyorum tabi yine evde iş bitmiyorEn kolay yolu her iş için ücret iste yemek bılaşık temizlik çamaşır ütü herşey için para iste belki utanır
Bacım ne yapıyorsan karşılığını iste tövbe tövbe eskiden erkekler karısının parasına tenezzül etmez âr yaparlardı şimdikiler kudurduvermez çeker gider dışarda yer. Ütü yapmıyorum zaten. Temizlik de yapmıyorum temizlikçi çağırıyorum yarı parasını alıyorum ondan. Bi yemek yapıyorum tabi yine evde iş bitmiyor
Bacım ne yapıyorsan karşılığını iste tövbe tövbe eskiden erkekler karısının parasına tenezzül etmez âr yaparlardı şimdikiler kudurdu
öyle valla Allah herkese el açıklığı versin. İstesem de bi yere varmıyor. Kavga ediyoruz sadece değişen bişey yok. 3 senedir kavga ediyorum değişmedi bişey. Çocuk da var başka kötü bi huyu yok diye katlanıyoruz işteEn kolay yolu her iş için ücret iste yemek bılaşık temizlik çamaşır ütü herşey için para iste belki utanır
Bişi sorcam kalan parayı napıyoröyle valla Allah herkese el açıklığı versin. İstesem de bi yere varmıyor. Kavga ediyoruz sadece değişen bişey yok. 3 senedir kavga ediyorum değişmedi bişey. Çocuk da var başka kötü bi huyu yok diye katlanıyoruz işte
çok zor bir durum insanın zoruna gider halbu ki dinimizdede erkek kadının bütün ihtiyacını karşılamalı. Sende çalışıyormuşsun diğer şeyleri yarı yarıya harcamayı bırak ihtiyaçlarıma yetişemiyorum eve ve bize bakmaya mecbursun vs. diye konuşEvet bir derdim var ve çok kafama takıyorum. Eşim de ben de çalışıyoruz. Eşimin kazancı benimkinin iki katı 10 bin civarında. iyi bi işi var. Ev kirası elektrik su onda. Onun dışında herşey yarı yarıya ödeniyor.bana bi kuruşu geçmiyor. 5 liralık bişey de alsa hesaplıyor. Beni bi yere götürse yol parası ister. Annesine ev alıp oturttu. İçine eşyaya kadar aldı. Bana dışarda bi yemek ısmarlamaz. Ev işi yapmaz. Çocuğa bakar ama. Annesi dışında kardeşlerine de öyle 10 lira verse geri alır. Benim onun parasına ihtiyacım yok ama bu cimriliği yoruyor beni. Boşanayım dedim onu da yapamıyorum çocuğum var diye.
yok hesap vermiyorum aslında benim kalan parama karışmaz hiç. Ama yani o kadar kazanıyor. bi ev kirası elektrik su veriyor o kadar geri kalan herşey ortak.
Onu da kavga dövüş yaptırdımkız onların yarısını istemediğine şükret
tövbe yarabım daha bu gözler neler okuyacak
Konuştum kabul etmiyor o zaten çalışmayan biriyle evlenmezmiş midem bulanıyor valla bu konudançok zor bir durum insanın zoruna gider halbu ki dinimizdede erkek kadının bütün ihtiyacını karşılamalı. Sende çalışıyormuşsun diğer şeyleri yarı yarıya harcamayı bırak ihtiyaçlarıma yetişemiyorum eve ve bize bakmaya mecbursun vs. diye konuş
Yaptığım yemeğe karşılık falan da ev kirası elektrik su ödüyormuş. Laf ediyorsan onu da ödemem diyor
BuBir evlilik degil arkadaşım.Yaptığım yemeğe karşılık falan da ev kirası elektrik su ödüyormuş. Laf ediyorsan onu da ödemem diyor
Peki ne olacakmış ödemeyecek sonra evi otel gibi kullanıp gidecek miymiş bu ne pişkinlikYaptığım yemeğe karşılık falan da ev kirası elektrik su ödüyormuş. Laf ediyorsan onu da ödemem diyor
Evet bir derdim var ve çok kafama takıyorum. Eşim de ben de çalışıyoruz. Eşimin kazancı benimkinin iki katı 10 bin civarında. iyi bi işi var. Ev kirası elektrik su onda. Onun dışında herşey yarı yarıya ödeniyor.bana bi kuruşu geçmiyor. 5 liralık bişey de alsa hesaplıyor. Beni bi yere götürse yol parası ister. Annesine ev alıp oturttu. İçine eşyaya kadar aldı. Bana dışarda bi yemek ısmarlamaz. Ev işi yapmaz. Çocuğa bakar ama. Annesi dışında kardeşlerine de öyle 10 lira verse geri alır. Benim onun parasına ihtiyacım yok ama bu cimriliği yoruyor beni. Boşanayım dedim onu da yapamıyorum çocuğum var diye.
Zaten en büyük harcama kalemi kira ve faturalar. Geriye bir tek mutfak masrafı kalıyor.yok hesap vermiyorum aslında benim kalan parama karışmaz hiç. Ama yani o kadar kazanıyor. bi ev kirası elektrik su veriyor o kadar geri kalan herşey ortak.