Siz olsanız ne yapardınız?

Arkadaşlar merhaba. Ben bundan yaklaşık 9 ay önce biriyle tanıştım online bir oyundan. Bir süre konuştuk sonra benden instagram istedi kullanıyordum ama sadece belirli sayfaları takip ettiğimden vermedim belli bir zaman sonra telefon numaramı verdim oradan konuşmaya başladık. Çok bunaltıyordu sabah akşam gece gündüz sürekli konuşmak istiyordu. Sonradan başka konulara kaymaya başlayınca ben ilişiği kestim birkaç kez de aradı yazdı cevap vermedim. Yalnız bekar olduğunu öyle ince detaylarla destekliyordu ki böyle olabileceğini tahmin edemedim. Kendini çapkın havai tek gecelik ilişkilerin adamı olarak lanse etmeye başlamıştı. Bunlar da uzaklaşma sebebim olmuştu zaten. Bir de gizleyeceği bir şey olsa instagram adresini vermez diye düşünmüştüm o zamanki mantıkla. Yanıma gelmek istedi kabul etmedim ben.
Dün aklıma geldi ve stalk yapayım derken eşinin hesabına ulaştım. 7 ay sonra öğrendim yani. Şaşırdım ve biraz da canımı sıktı açıkçası. Sonra 1 yaşında bebeği de olduğunu görünce kadıncağız ve bebeciğe kıyamadım ortaya çıkarma fikrini aklımdan çıkardım. Kendime ve zamanıma da üzüldüm fakat onlara daha çok içim acıdı. Muhtemelen ben ilk değilim son da olmayacağım ama onlar adına üzüldüm gerçekten. Şimdi siz olsanız tekrarlamaması adına bir ders vermek ister misiniz yoksa sessiz kalmak daha mi iyidir?
Numarayi verirken neyibe guvenip verdiniz? Instanizi vermiyorsunuz ama daha ciddi bir iletisim yolunu aciyorsunuz. Tuhafsibiz. Acilen numarayi degistirip cok ciddiyse karakola giderim.

7 ay sonra mı :KK64:insan birini taniyinca nasil biri oldugunu 2 gunde anlar ben bi insani bikac saat konustktan sonra bile nasil biri oldugunu anlarim zaten şu oyunu oynayanlarin yarisi evli barkli adamlar neyse sen hic degilse diger kadinlar gibi devam etmemissiniz ben olsam karisina yazardim kadin da bilmek ister bence tabi ispatin kanitin varsa
Evet vallahi detaylı da aramadım.Hani aynı evin içinde günün her saati konuşacak rahatlıkta bir insan.Tabi ki günlük hayatta karşımıza çıkan insanlara bile yüzde yüz güvenemeyiz.Birkaç ispat var ama kendini değil ailesini düşündüğüm için vazgeçtim.

O oyunlarda ekseri evli erkekler pis muhabbetler için kullanıyorlar ben de adı veriliyor mu bilmiyorum oynuyordum resmim de vardı sonra resmimi kaldırdım yazanlara da hiç cevap vermedim amaçları belli ordan da biriyle tanışmak gibi bişey yapma bence kendini bekar gibi gösterip evli çıkmış

O oyunlarda ekseri evli erkekler pis muhabbetler için kullanıyorlar ben de adı veriliyor mu bilmiyorum oynuyordum resmim de vardı sonra resmimi kaldırdım yazanlara da hiç cevap vermedim amaçları belli ordan da biriyle tanışmak gibi bişey yapma bence kendini bekar gibi gösterip evli çıkmış
Evet o amaçlı kullanan çok insan var maalesef.Benim yakınlarım akrabalarim da var mesela emekli teyzeler amcalar vs. 😊 amaçları farklı farklı.

Boşver yuva yıkan kadın konumuna düşersin sonra ama sana ulaşmasını engelle onun hiç bi şekilde iletişim kuramasın

Boşver yuva yıkan kadın konumuna düşersin sonra ama sana ulaşmasını engelle onun hiç bi şekilde iletişim kuramasın
Yok ulaşmaz çok zaman geçti istediğini elde edemeyeceğini bildiği için yapmaz.Aylar sonra da olsa öğrenmek üzdü beni ben hiç önemli değilim. İstemeden de olsa böyle bir duruma karıştığım için empati konusunda biraz daha hassaslaştım.Dünyalar güzeli eşin melek gibi bebeğin var derdin nedir ki anlamadım.

Yok ulaşmaz çok zaman geçti istediğini elde edemeyeceğini bildiği için yapmaz.Aylar sonra da olsa öğrenmek üzdü beni ben hiç önemli değilim. İstemeden de olsa böyle bir duruma karıştığım için empati konusunda biraz daha hassaslaştım.Dünyalar güzeli eşin melek gibi bebeğin var derdin nedir ki anlamadım.
Böyle tipler her yerde üniversitede arkadaşımın başına gelmişti hiç yüz vermedi adama
Eşinede söylemedi söylese olaylar çok farklı yere gelebilirdi suçlu olan sen olursun boşver eşi kendisi zaten elbet bir gün yakalar onu
Belki de biliyordur nasıl bi insan olduğunu bilemeyiz

Böyle tipler her yerde üniversitede arkadaşımın başına gelmişti hiç yüz vermedi adama
Eşinede söylemedi söylese olaylar çok farklı yere gelebilirdi suçlu olan sen olursun boşver eşi kendisi zaten elbet bir gün yakalar onu
Belki de biliyordur nasıl bi insan olduğunu bilemeyiz
Evet eşine söylemeyi kısa süreli de olsa düşünüp vazgeçtim hemen.Böyleleri iftira da atar ama kanıtlayabilirim.Ben yuvasının yıkılmasını istemedim kendine ne olursa olsun ama masum insanlar yara almasın.

Ben olsam mesajların ekran görüntüsünü eşine gönderir ifşa ederdim.
Böyle pislikleri ört bas etmemek gerek.
Ben de hep aynı fikri desteklerim ama konu sahibi de hiç akıllıca davranmamış.
Oyundan biriyle konuşmaya başlamadan araştırması gerekirdi.İnsan ne olduğunu bilmediği bir insana telefon numarasını verip konuşmaz. Hele ki 7 ay sonra 1 2 ay telefonda konuştuğu biri araştırmaz.
Adam unutmuştur bile.

Oyundan biriyle konuşmaya başlamadan araştırması gerekirdi.İnsan ne olduğunu bilmediği bir insana telefon numarasını verip konuşmaz. Hele ki 7 ay sonra 1 2 ay telefonda konuştuğu biri araştırmaz.
Adam unutmuştur bile.
Aynen tecrübesizlik etmiş
O adam durmaz ki şimdi de başkasına yazıyordur.

Adam unutmuştur bile.
Adam unutmuştur bile.
Şimdi bana sahte de değil gerçek hesabını verdi bir de zaten hesabımda fotoğrafım yoktu.Beni göremeyecekti ben de numara vermedim bir süre daha sohbet bölümünde konuştuktan sonra verdim. Sadece aklıma geldi ve baktım ben bunu uzun süredir görüşmediğim diğer insanlar için de yaparım mesela. Şans eseri Allah gösterdi. Kendime öyle üzülmedim karşı tarafa üzüldüğüm kadar.Ben en fazla numaramı değiştirirdim o olurdu aslında ona gerek de kalmadı ama baktı isteklerine cevap vermiyorum rahatsız etmedi.

Evet eşine söylemeyi kısa süreli de olsa düşünüp vazgeçtim hemen.Böyleleri iftira da atar ama kanıtlayabilirim.Ben yuvasının yıkılmasını istemedim kendine ne olursa olsun ama masum insanlar yara almasın.
Önemli olan niyet sen içini rahat tut

Numara vermek, instagramdan daha mı önemsiz? Kurcalamayın engelleyin gitsin. Kaç kişi vardır onun listesinde.. herifin hamurunda küf var belli..

Numara vermek, instagramdan daha mı önemsiz? Kurcalamayın engelleyin gitsin. Kaç kişi vardır onun listesinde.. herifin hamurunda küf var belli..
Hayır değil tabi ki amacı görmekti zaten göremeyeceği için de vermedim.Zaman geçtikten sonra numaramı verdim dedim hesap şüpheli de değil herhalde gizleyeceği olsa söylemezdi diye ama yanlış düşünmüşüm korkmadan söylemiş.Muhabbet ilerleyince numaramı verdim ben de bir süre sonra daha rahat etmek adına.Benim için problem değil artık rahatsız eden falan da yok işte bir yanlışa denk geldim tanımasam bile kötü hissettim karşı taraf adına.

Back
X