Numarayi verirken neyibe guvenip verdiniz? Instanizi vermiyorsunuz ama daha ciddi bir iletisim yolunu aciyorsunuz. Tuhafsibiz. Acilen numarayi degistirip cok ciddiyse karakola giderim.Arkadaşlar merhaba. Ben bundan yaklaşık 9 ay önce biriyle tanıştım online bir oyundan. Bir süre konuştuk sonra benden instagram istedi kullanıyordum ama sadece belirli sayfaları takip ettiğimden vermedim belli bir zaman sonra telefon numaramı verdim oradan konuşmaya başladık. Çok bunaltıyordu sabah akşam gece gündüz sürekli konuşmak istiyordu. Sonradan başka konulara kaymaya başlayınca ben ilişiği kestim birkaç kez de aradı yazdı cevap vermedim. Yalnız bekar olduğunu öyle ince detaylarla destekliyordu ki böyle olabileceğini tahmin edemedim. Kendini çapkın havai tek gecelik ilişkilerin adamı olarak lanse etmeye başlamıştı. Bunlar da uzaklaşma sebebim olmuştu zaten. Bir de gizleyeceği bir şey olsa instagram adresini vermez diye düşünmüştüm o zamanki mantıkla. Yanıma gelmek istedi kabul etmedim ben.
Dün aklıma geldi ve stalk yapayım derken eşinin hesabına ulaştım. 7 ay sonra öğrendim yani. Şaşırdım ve biraz da canımı sıktı açıkçası. Sonra 1 yaşında bebeği de olduğunu görünce kadıncağız ve bebeciğe kıyamadım ortaya çıkarma fikrini aklımdan çıkardım. Kendime ve zamanıma da üzüldüm fakat onlara daha çok içim acıdı. Muhtemelen ben ilk değilim son da olmayacağım ama onlar adına üzüldüm gerçekten. Şimdi siz olsanız tekrarlamaması adına bir ders vermek ister misiniz yoksa sessiz kalmak daha mi iyidir?