Adamdan zor kurtulmuşsun niye geri dönmek istiyorsun ?Kızlar günaydın
Yaptığım bir kaç yorumdan belki bileniniz vardır nişanlımdan ayrıldık onu sevmediğimi anladım.
nişanlımdan önce birlikte olduğum sevgilim beni çok üzmüştü, o bir bankada çalışıyordu, üniversite okurken aynı evde yaşıyorduk, sınıfta normal bir erkek arkadaşımla konuşmamı sorun ederdi. Her tartışmamızda kavga gürültü.
Son gidişindede bundan olmaz dedim ve başka biriyle beraber oldum belkide onu unutmam için. Onu hayatımın her alanından çıkarttım telefonunu engelledim. Bana ulaşmaya çalıştı yapmadığı kalmadı. Ama kabul etmedim
şimdi sorum şu nişanlımdan ayrıldım evet henüz çok erken bunu düşünmek için. Ama yukarıda bahsettiğim eski sevgilim aklıma geliyor.
sizce aramalımıyım, ne yapsamda benle iletişim kurmasını sağlasam?
TeşekkürlerHiç iyi bir fikir değil. Aklına geliyor çünkü boşluktasın. İletişime geçmeni önermem, böyle bir durumdan sağlıklı bir ilişki çıkması söz konusu değil bana göre. Ayrıca kimse senin yara bandım olmak zorunda değil. İyi forumlar
Niye? Delirdin mi?Kızlar günaydın
Yaptığım bir kaç yorumdan belki bileniniz vardır nişanlımdan ayrıldık onu sevmediğimi anladım.
nişanlımdan önce birlikte olduğum sevgilim beni çok üzmüştü, o bir bankada çalışıyordu, üniversite okurken aynı evde yaşıyorduk, sınıfta normal bir erkek arkadaşımla konuşmamı sorun ederdi. Her tartışmamızda kavga gürültü.
Son gidişindede bundan olmaz dedim ve başka biriyle beraber oldum belkide onu unutmam için. Onu hayatımın her alanından çıkarttım telefonunu engelledim. Bana ulaşmaya çalıştı yapmadığı kalmadı. Ama kabul etmedim
şimdi sorum şu nişanlımdan ayrıldım evet henüz çok erken bunu düşünmek için. Ama yukarıda bahsettiğim eski sevgilim aklıma geliyor.
Evet kurtuldum dedim çünkü onun için çok fedakarlık yaptım ama mutlaka tecrübe edeniniz olmuştur. Onun merhametli oluşunu temiz kalbini unutamadım bunun yaşlılığıda varYahu adamdan zor kurtulmuşsunuz, şimdi adama yazsanız yarabandı olarak kullanmaya çalışıp ayrılsanız sakız gibi yine yapışmaz mı size? Kendinize macera falan arıyorsunuz sanırım.
Hayatınızda atraksiyon ve entrikayı seviyorsunuzKızlar günaydın
Aynen yaşlılığı da var. Aynen çok merhametli. Aynen aynen normal arkadaşınızla konuşmanızı bile sorun ediyor ama çok merhametli.Evet kurtuldum dedim çünkü onun için çok fedakarlık yaptım ama mutlaka tecrübe edeniniz olmuştur. Onun merhametli oluşunu temiz kalbini unutamadım bunun yaşlılığıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?