Siz Olsanız Ne yapardınız?

coronavac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
67
12
3
Kızlar günaydın
Yaptığım bir kaç yorumdan belki bileniniz vardır nişanlımdan ayrıldık onu sevmediğimi anladım.

nişanlımdan önce birlikte olduğum sevgilim beni çok üzmüştü, o bir bankada çalışıyordu, üniversite okurken aynı evde yaşıyorduk, sınıfta normal bir erkek arkadaşımla konuşmamı sorun ederdi. Her tartışmamızda kavga gürültü.

Son gidişindede bundan olmaz dedim ve başka biriyle beraber oldum belkide onu unutmam için. Onu hayatımın her alanından çıkarttım telefonunu engelledim. Bana ulaşmaya çalıştı yapmadığı kalmadı. Ama kabul etmedim

şimdi sorum şu nişanlımdan ayrıldım evet henüz çok erken bunu düşünmek için. Ama yukarıda bahsettiğim eski sevgilim aklıma geliyor.

sizce aramalımıyım, ne yapsamda benle iletişim kurmasını sağlasam?

Adamdan zor kurtulmuşsun niye geri dönmek istiyorsun ?

Hiç iyi bir fikir değil. Aklına geliyor çünkü boşluktasın. İletişime geçmeni önermem, böyle bir durumdan sağlıklı bir ilişki çıkması söz konusu değil bana göre. Ayrıca kimse senin yara bandım olmak zorunda değil. İyi forumlar

Temiz Kalbi için.
Teşekkürler

Nereye ne yazacağımı tam olarak anlayamadım bu nedenle yaptığım alıntı ve cevaplar yanlış oldu

Gayet msj yazın nişanlımdan ayrıldım diye. Anlattığınıza göre zaten dönüş yapacaktır.

Dürüst bi mesaj yaz bari “Nişanlımdan ayrıldım, boşluktayım, birinin beni dandinlemesine ihtiyacım var, üniversitedeyken bunu iyi yapardın, kendimi iyi hissedince hayatımdan çıkmayı sorun etmeyeceksen konum atıyorum gel, hemen gel, şimdi gel”

Karşılıklı kabul etme varsa neden olmasın

Normal bir ilişki normal bir ayrılık olsa mesaj atın bişey olmaz derdim. Gereksiz kıskançlıklar yapan biriyle kısa dönemde olsa tekrar görüşmeyin. Sürekli başınızın etini yer, nişanlınla bunu yaptın mı, şunu ettin mi diye. Başınıza bela almayın.

Niye? Delirdin mi?

Yahu adamdan zor kurtulmuşsunuz, şimdi adama yazsanız yarabandı olarak kullanmaya çalışıp ayrılsanız sakız gibi yine yapışmaz mı size? Kendinize macera falan arıyorsunuz sanırım.

Ne yaparsanız yapın bir daha bir başkasını yara bandı olarak kullanmayın.

Buna hakkınız yok.

Yahu adamdan zor kurtulmuşsunuz, şimdi adama yazsanız yarabandı olarak kullanmaya çalışıp ayrılsanız sakız gibi yine yapışmaz mı size? Kendinize macera falan arıyorsunuz sanırım.
Evet kurtuldum dedim çünkü onun için çok fedakarlık yaptım ama mutlaka tecrübe edeniniz olmuştur. Onun merhametli oluşunu temiz kalbini unutamadım bunun yaşlılığıda var

Hayatınızda atraksiyon ve entrikayı seviyorsunuz

Çok büyük hata yaparsınız tamamen boşluktasınız şuan ondan bu düşünceniz.Zamanında olsaydı zaten şuan onunla birlikte olurdunuz değil mi ?

Evet kurtuldum dedim çünkü onun için çok fedakarlık yaptım ama mutlaka tecrübe edeniniz olmuştur. Onun merhametli oluşunu temiz kalbini unutamadım bunun yaşlılığıda var
Aynen yaşlılığı da var. Aynen çok merhametli. Aynen aynen normal arkadaşınızla konuşmanızı bile sorun ediyor ama çok merhametli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…