- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Evet kurtuldum dedim çünkü onun için çok fedakarlık yaptım ama mutlaka tecrübe edeniniz olmuştur. Onun merhametli oluşunu temiz kalbini unutamadım bunun yaşlılığıda var
sıradan bir erkek arkadaşınızla muhabbetinizi sorun edip kavga gürültü çıkaran adamın merhametine inanıyor musunuz sahiden ya
Çok kıskançlıktan sorun çıkıyorsa bunu baştan konuşmalısınız bence. Araya başka biri girdikten sonra erkeklerin kabul etmesi zor gibi eğer hala seviyorsanız bence sosyal medyadan ekleebilir ya da mesaj atabilirsniz arada sevgi varsa herşeyin olacağına inanıyorum fakat nişanlınızı sorun edecektir bir de onu. Hayatında biri olup olmadığını öğrenmeniz lazımKızlar günaydın
Yaptığım bir kaç yorumdan belki bileniniz vardır nişanlımdan ayrıldık onu sevmediğimi anladım.
nişanlımdan önce birlikte olduğum sevgilim beni çok üzmüştü, o bir bankada çalışıyordu, üniversite okurken aynı evde yaşıyorduk, sınıfta normal bir erkek arkadaşımla konuşmamı sorun ederdi. Her tartışmamızda kavga gürültü.
Son gidişindede bundan olmaz dedim ve başka biriyle beraber oldum belkide onu unutmam için. Onu hayatımın her alanından çıkarttım telefonunu engelledim. Bana ulaşmaya çalıştı yapmadığı kalmadı. Ama kabul etmedim
şimdi sorum şu nişanlımdan ayrıldım evet henüz çok erken bunu düşünmek için. Ama yukarıda bahsettiğim eski sevgilim aklıma geliyor.
sizce aramalımıyım, ne yapsamda benle iletişim kurmasını sağlasam?
İşte istediğim okumak istediğim buyduÇok kıskançlıktan sorun çıkıyorsa bunu baştan konuşmalısınız bence. Araya başka biri girdikten sonra erkeklerin kabul etmesi zor gibi eğer hala seviyorsanız bence sosyal medyadan ekleebilir ya da mesaj atabilirsniz arada sevgi varsa herşeyin olacağına inanıyorum fakat nişanlınızı sorun edecektir bir de onu. Hayatında biri olup olmadığını öğrenmeniz lazım
Şöyleki sokakta gördüğü üşümüş bir çocuğu görünce gözleri dolan bir adamdı. Evet beni terkedip gitmeleri oluyordu ve bundan yorulmuştum ama ben onu hiç unutamamışım şimdi anlıyorum.
Yorumlarınız içiN teşekkür ederim
Çarşamba üye olmuşsun seni yorumlarından nasıl bilelim
Neyse nisanlımdan ayrıldım atraksiyona ihtiyacım var yazın o size koşar
Sokakta usumus cocuk gorunce gozlerı dolan adam eee? Gırıp bir dukkandan mont alıyor muydu cocuga ya da yarım doner ekmek falan? YooŞöyleki sokakta gördüğü üşümüş bir çocuğu görünce gözleri dolan bir adamdı. Evet beni terkedip gitmeleri oluyordu ve bundan yorulmuştum ama ben onu hiç unutamamışım şimdi anlıyorum.
10 yılı gecti burdayım ben tanınıyorum demiyorum kendimeBazısı da eski konusunu hatırlayınca kızıyor kimi de böyle herkes onu konuşuyor sanıyor, yaranamıyoruz şu konusahiplerine
Bi de böyle saçma sapan eski problemli sevgiliye dönmek için yardım istiyor ciddi ciddi, adam kesecek onu vebal alıcaz tee Allahım ya
aynenEskinin makbul oldugu iki şey var. Biri dost biri kaşaren olsam aramam
10 yılı gecti burdayım ben tanınıyorum demiyorum kendime
Sokakta usumus cocuk gorunce gozlerı dolan adam eee? Gırıp bir dukkandan mont alıyor muydu cocuga ya da yarım doner ekmek falan? Yoo
Eee?
İkisinin arasındaki baglantı ne?
Bence arayın. Sonuçta merhametli erkek zor bulunuyorŞöyleki sokakta gördüğü üşümüş bir çocuğu görünce gözleri dolan bir adamdı. Evet beni terkedip gitmeleri oluyordu ve bundan yorulmuştum ama ben onu hiç unutamamışım şimdi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?