- 30 Temmuz 2020
- 252
- 263
- 33
Tamam acıları büyük ama Allah yardımcın olsun bundan sonrada problemler olacak yani.Merhabalar kızlar 1ay sonra 1 yıllık evli olacağız.kayınpederimi 1hafta önce koronadan kaybettik.eşim 2 kardeş biz eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz 5-6 saatlik mesafede.1aydır kayınpederim hastanede olduğu için onların yanındayız 1 ay daha burdayız resmi işlemler falan için.eşim(büyük çocuk) annesini yanımıza gelmesini bizimle kalmasını istiyor bende onu yalnız bırakmak istemiyorum ama aynı evde de kalmak istemiyorum. Karşılıklı dairelerde oturma fikrim vardı açıkcası ama acıları çok yeni olduğu için eşime bunu söyleyemedim.dün akşam eşim kardeşi kayınvalidem konuştular bana kimse birşey sormadı.kayınvalidem bize gelcek ve kardeşide deniz kuvvetlerinde asker o da tatillerinde bize gelcek olarak konuşuldu.annesi 1-2 ay da olsa kendi evine arada gelip kalmak istediğini söyledi eşim onada birlikte gelir gideriz dedi.sabah eşime karşılıklı dairelerde oturmak istediğimi söyledim ve bana hayır annem bizimle kalcak deyip sert çıktı ben sakince böyle daha iyi olacağını anlatmaya çalışsamda beni kötü niyetli olarak düşünüyor.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?