• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Merhabalar kızlar 1ay sonra 1 yıllık evli olacağız.kayınpederimi 1hafta önce koronadan kaybettik.eşim 2 kardeş biz eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz 5-6 saatlik mesafede.1aydır kayınpederim hastanede olduğu için onların yanındayız 1 ay daha burdayız resmi işlemler falan için.eşim(büyük çocuk) annesini yanımıza gelmesini bizimle kalmasını istiyor bende onu yalnız bırakmak istemiyorum ama aynı evde de kalmak istemiyorum. Karşılıklı dairelerde oturma fikrim vardı açıkcası ama acıları çok yeni olduğu için eşime bunu söyleyemedim.dün akşam eşim kardeşi kayınvalidem konuştular bana kimse birşey sormadı.kayınvalidem bize gelcek ve kardeşide deniz kuvvetlerinde asker o da tatillerinde bize gelcek olarak konuşuldu.annesi 1-2 ay da olsa kendi evine arada gelip kalmak istediğini söyledi eşim onada birlikte gelir gideriz dedi.sabah eşime karşılıklı dairelerde oturmak istediğimi söyledim ve bana hayır annem bizimle kalcak deyip sert çıktı ben sakince böyle daha iyi olacağını anlatmaya çalışsamda beni kötü niyetli olarak düşünüyor.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Tamam acıları büyük ama Allah yardımcın olsun bundan sonrada problemler olacak yani.
 
Ben başka birşey diyeceğim konu dışı olacak ama. 🧿 5 senede iki doktor eş bulmuş konu sahibi.
2015 yılında açtığı konuda da doktor ile evli olduğunu söylemiş. Şimdiki konusunda da doktorla 1 senelik evli olduğunu yazmış. Bilemedim. Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.
 
Aynı evde olmaz.
Ne güzel işte fikir sunmuşsunuz.
Bence eşinizin amacı sizi gıcık etmek. Herkes evini berkini bilir.
Ve aranız daha iyi olur.

Bu erkekler tam bir ufaltılmış beyin, aynı evde yaşatıp ne saygı bırakacaklar, ne sevgi.

Halbuki ne güzel fikir karşılıklı daireler.
 
Ben başka birşey diyeceğim konu dışı olacak ama. 🧿 5 senede iki doktor eş bulmuş konu sahibi.
2015 yılında açtığı konuda da doktor ile evli olduğunu söylemiş. Şimdiki konusunda da doktorla 1 senelik evli olduğunu yazmış. Bilemedim. Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.

Siz yazdıktan sonra konularına baktım ve kibledim.
2015'te 4 yıllık sevgilisiyle 1 yıldır evliymiş.
Şu anki eşiyle 2020'de 6 yıllık ilişkisi varmış.
Amaç nedir anlamadım. Konuları çok olaylı, heyecanlı falan da değil.
Millet 3 sayfa sonra sıkılıp bırakmış yorum yapmayı :KK70:


1 yıllık evliyim kocam doktor.4 yillik iliskimizden sonra evlendik birbirimiz cok seviyoruz ama kendisi cok kiskanc ve dedigim dedik bi insan.yeni evli olmamiza rağmen annesigil surekli gelip kaliyolar.maaslarimizi yetiremiyoruz surekli benim harcamalarimdan sikayet ediyor.kavga ettiğimizde kendisini haklı görüyorsa beni ne kadar kırmış olsun asla gönlümü almaya çalışmıyor ben haklı olsam bile ben gidip aramızı düzeltiyorum.sürekli nöbete gittiği içinde az vakit ayırıyor bundan şikayet ettiğimde de ne yapabilirim deyip beni susturuyor.sizce bu küçük gibi görünen büyük sorunlarımı nasıl düzeltebilirim?

merhabalar belki okuyanlar bu mu dert diyebilir ya da buna mı takılıyosun diyebilir ama insan işte takılıyor.
ben 1 yıldır nişanlıyım nişanlımın annesiyle 3-4yıldır taşınıyor ve samimiyiz.

bugün annesi ve babası oğluyla konuşacak.ben ne yapacağımı bilmiyorum bu arada ilişkimiz 6 yıllık
 
Siz yazdıktan sonra konularına baktım ve kibledim.
2015'te 4 yıllık sevgilisiyle 1 yıldır evliymiş.
Şu anki eşiyle 2020'de 6 yıllık ilişkisi varmış.
Amaç nedir anlamadım. Konuları çok olaylı, heyecanlı falan da değil.
Millet 3 sayfa sonra sıkılıp bırakmış yorum yapmayı :KK70:

gerçekten anlamak zor. Ne gerek var hiç anlamıyorum. Sanırım aylaklık.
 
Ben olsam bana bunu direten adamdan boşanırdım. 🤷🏻‍♀️
 
Asla kabul etmezdim sizde etmeyin bencil aile hepsi basiniza toplanacak nekadar akillilar esinde cok bencil ve dusuncesiz
 
6 ay önce 81 yaşında dedem vefat etti. Babannem yasak döneminde bilehaftasonlari dahil kendi evinde kalmak istedi. 3 oğlu 1 kızı var etrafında pervane bizde kal diyen ve gözünün içine bakan ama babannem istemiyor gelelim gidelim ama evimden çıkmam diyor. Ramazanda amcam istanbula götürdü biraz değişiklik olsun diye yasaklar aniden çıkınca gelemedi bu durumda bilemutsuz ki gelinleri kalsın diye yalvarıyor. Bence kaynana bencil
 
Back
X