Siz olsanız ne yapardınız?

Ben bırakmazdım. Bana kötülük yapanı affetmezdim ve onu tekrar hayatıma almazdım. Kendime saygım var ve benimle çocuk oyuncağı gibi oynayana mahal vermezdim. Konu sahibinin de durumu bu. İflas etmekte olan tüccar eski defterleri karıştırıyor işte...
Geçmişte bırakmaktan kastım o değil şu

''geçmişte bu adamı sevdim
Adampislik çıktı
Bu adam geçmişte kalmalı '

Size zamanında böyle bi karaktersizlik yapılmış olsa aklınıza gelmez miydi? Benim de aklıma geliyor işte ister istemez, bi de üstelik hala benden beklentisi var😠
Yapıldı ☺️ aklıma gelmiyor niye gelsin
Bunlari düşünerek 'kendimi geleceğin nörolojik hastalıklarından birine sahip bir yaşlı kadina' dönüştüremem

İntikam almak istiyorum ama unutup onu görmezden gelmek en iyi intikam sanırım, zamanında bana yaptıklarının aynısını ona yapmak

Aslında ödeştik sayılır ona geri dönmüş gibi tekrar mesaj attım sonra bi anda konuşmayı kestim ve onu yarı yolda bıraktım yıllar önce bana yaptığının aynısını yapmış oldum şu an pek iyi değil beklentisi vardı çünkü

Merhaba arkadaşlar, geçmişten gelen aklımdaki kişi hakkında bazı sorularım olacak, öncelikle bu kişi geçmişte bana haksızlıklar yaşattı. Yıllar önce ona karşı duygularımı dile getirmiştim fakat o benim sevgimi görmezden gelmişti ve benimle görüşmek istediği halde yarı yolda bırakmıştı kısacası her şey havada kaldı ve bana kesin bi cevap vermedi daha sonra araya üçüncü kişi girdi ve o kişiyle 3 sene sevgili oldu bunların hepsi göz göre göre yaşandı daha sonra bu 3. Kişi bunu aldattı, kötü şeyler yaşandı ve ayrıldılar. Ben çok kötü günler geçirmiştim ve bu yapılanları hak etmediğimi düşünüyordum. Şu an ise bu kişi bana geri dönmek istiyor ve bu 3. Kişiden haberim olmadığını falan zannediyor aynı zamanda tüm adımları da benden bekliyor, üstelik bencil duygularını ele vermeyen ketum birisi benimle yüzleşip özür dileyeceğini de hiç zannetmiyorum . Ben onu artık sevmek istemiyorum tüm bu olanlardan sonra geçmiş sürekli aklıma geliyor, siz olsanız bu durumda ne yapardınız? Ya her şeyi sineye çekip kabullenicem( bu çok zor)ya da bu defteri kapatıcam . Siz ne yapardınız? Bu adamın sevgisi gerçek mi sizce yoksa kendini mi düşünüyor? Yani bu adama güven olur mu? Bu davranışlarıyla beni yedekte tutmuş olduğunu görüyorum ve daha da sinirleniyorum , üstelik eski sevgilisi de hala peşinde,
Sizi gerçekten sevseydi hiçbir zaman üçüncü bir kişi aranıza girmezdi.

Bir söz var bilir misiniz? “Eğer iki kişi arasında kalırsanız, ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikinci olmazdı.”

Bu söz sizin durumunuzda yol gösterici olmalı bence.

Aynı zamanda bu adam hep ikilemde kalan birisi eski sevgilisiyle benim aramda kalıyor sürekli, bu hep böyleydi😭
Yukarıyı okumadım sadece bunu okudum.
İki kişi arasında kalıyorsa ikisinide sevmiyordur. Sevmek çok başka bişey bi gönülde iki kişi olamaz.
Ayrıca benimle bi başkası arasında kalan birini ben sevemezdim.

Back
X