Siz olsaniz ne yapardiniz?

Bubo

🧸
Pro Üye
15 Şubat 2018
2.692
8.795
158
Güncelleme: Gitmedik. Fikirlerini belirten arkadaslara tesekkur ediyorum 🫶

Merhaba, bir konu hakkinda goruslerinizi almak istiyorum.

Yurt disinda yasiyorum. Esimin arkadasi farkli bir ulkeye calismaya geliyor.
Esime beni havalimanindan al diye ısrar ediyor. Esim bir iki kere bayram gunu gelemem dedi.
Adam hala kimsem yok yalniz hissediyorum, gelirsen kendimi daha iyi hissedecegim diyormuş. Ucaga binecegi son dakikaya kadar israr etti adam 😬

Havalimani da maşallah 230 km uzaklikta. Git gel minimum 460 km.
Ben çok fazla gitmesi taraftari degilim
Çünkü adamin istegi bana bencilce geldi. Bayram gunu yakin olmayan bir arkadasimdan 500 km yol yapmasini istemek benim yapabilecegim bir sey degil.

Bir de düşünüyorum interneti olmayacak, telefon edemeyecek, tanidigi kimse yok, yabanci ulkeye geliyor kendini boyle hissetmesi normal. Gidip karsilasak mı diyorum. Ikilemde kaldim.
Esim gidecegim diye israr etmiyor ama ben gidelim dersem gidecek.

Arkadasi suan ucakta hala gidip karsilamak icin vakitimiz var.

Siz olsaniz ne yapardiniz?

Son düzenleme:
Ay zaten imzanizda yaziyormus, pardon🤭
Allah bagislasin. Sizin kıziniz sakinmi bilmiyorum ama kızlar genelde sakin oluyor. Benim oglum dur durak bilmiyor. Dogdugundan beri boyle. 1.5 senede 10 yas yaslandim 🥹
O yuzden zor oluyor. Gitmiyor degiliz gidiyoruz ama gel de bize sor :KK70:
Sakin değil
Saçlarımda aklar filan çıktı
Zaten vardı da böyle çok değildi

Siz konuya neden dahil oldunuz ki ben anlamadım? Eşinizin arkadaşı değil mi? Eşiniz araba süremiyor mu? İstiyorsa gitsin istemiyorsa gitmesin

Adam trde bir ülkeye çalışmaya geliyor sonra siz Başka ülkeden o ülkeye gidip adamı otele yerlestirip sonra geri döneceksiniz ülkenize doğru mu anladım? Sizi görmeye gelmiyor , yakın arkadaş değil? Hem de bayram günü? Burda bin tane konu açıldı sevgilimi görmeye geldim başka şehirden hava alanından almadı bile beni diye. Valla sevgili yapmaz bunu. Ben anneme babama evladıma yaparım sadece. Helal olsun iyi niyetinize. Ayrıca arkadaş olalım mı sizle ?
Adam Turkiye'den gelmiyor ama gerisi aynen belirttiginiz gibi. Ne mantiksiz 🤣 Gercekten dogru soylediniz millet sevgilisine yapmiyor. Kac tane konu acildi burada. 😬
Esim cok yardim severdir. Gidelim desem giderdi :)
Ay şu kadar dram yapacak adam gelip çalışmasın yurtdisinda bence. 🙄 kusura bakmasın da şeye sürülecek akıl yok heralde adamda, o nasıl saçma bir taleptir 🫣
😂😂😂 Ya en basindan farkindayim cok mantiksiz. Cok fazla gitme taraftari da degildim zaten. Yine de beynimin kucucuk minicik bir parcasi acaba yalniz birakmasak mi diye dusunup ikilemde birakti beni 😆
Sakin değil
Saçlarımda aklar filan çıktı
Zaten vardı da böyle çok değildi
Goz yasim pit 🥲 Cok zor anne olmak ama bir gulusleri var insanin ici eriyor 😍
Yaw 14,15 yaşında çocuk mu gelen. Ne saçma biri istekte bulunmuş. Dili de var demişsiniz daha ne. Başlarım onun yalnız hissetmesine. Bana ne oluyorsa adamın isteğine sinirlendim yani 😂
Ben de simdi dusundukce sinir olmaya basladim. Gitmis bile oteline. Havalimanindan 25 Km uzaktaymis oteli 🙃
Gittiniz mi ? :)
Hayir :))
Yahu burda neler okuyorum ben. Minnosa bak ya. Çalışma iznini bu minnoslukla nasıl almış acaba? Minnoş değil de sıfır empati, çok çıkarcı bir insan da olabilir. Gitmemişsiniz çok da görüşmeyin bence😂
😂 valla nasil almis tam bilmiyorum. Acaba cikarci mi gercekten. Ilerleyen zamanlarda cikar ortaya, bakalim farkli talepleri olacakmi 😬
Ben olsam giderdim maksat gezmek olsun. Ama sz sevmiyorsanız bilemem
%90 yagisli gosteriyordu 😶‍🌫️
O kadar hassassa gelmeseymiş...
😂Yani.
Siz konuya neden dahil oldunuz ki ben anlamadım? Eşinizin arkadaşı değil mi? Eşiniz araba süremiyor mu? İstiyorsa gitsin istemiyorsa gitmesin
Hayir suremiyor. :KK70:

Aile oldugumuz icin dahil olmus olabilir miyim acaba? Bayram gunu ben arkadasimi almaya baska ulkeye gidiyorum, ister gelirsin,istersen evde 18 aylik bebekle tum gun yalniz basina takilirsin diyecek bir insan degil esim. Benim ne dusundugumu onemser genelde. Bu nedenle durumu anlatti ne yapalim, ne dusunuyorsun diye fikrimi almak istedi. Ben de kararsiz kaldim buraya konu actim. Netice olarak gitmedik. Gunumuzu farkli bir sekilde degerlendirdik.

Aile oldugumuz icin dahil olmus olabilir miyim acaba? Bayram gunu ben arkadasimi almaya baska ulkeye gidiyorum, ister gelirsin,istersen evde 18 aylik bebekle tum gun yalniz basina takilirsin diyecek bir insan degil esim. Benim ne dusundugumu onemser genelde. Bu nedenle durumu anlatti ne yapalim, ne dusunuyorsun diye fikrimi almak istedi. Ben de kararsiz kaldim buraya konu actim. Netice olarak gitmedik. Gunumuzu farkli bir sekilde degerlendirdik.

Aile olmak benim gözümde ördek ailesi gibi her yere birlikte gitmek olmadığı için anlayamamışım sizi. 18 aylık bebekle siz veya eşiniz tüm gün yalnız kalabilirsiniz bunda bir anormallik yok. Bence de doğru bir karar vermişsiniz

Iki farkli kitadaki iki farkli ulkeye tasindim, ilkinde 21 digerinde 25 yasindaydim, gayet de kendim kendim taksiye atlayip gittim kalacagim yere. Kaldi ki ikincisinde yakin arkadasim o sehirde yasiyordu ama calisiyor diye beni havaalanindan al demek aklimin ucundan bile gecmedi, o isten cikinca bulusmustuk. Gitmemekle iyi yapmissiniz, bu entitled insanlara hic anlam veremiyorum ya, ne kadar rahatca olmayacak seyler istiyorlar. Evli, cocuklu arkadasindan istenecek sey mi bu yani...

Adam Turkiye'den gelmiyor ama gerisi aynen belirttiginiz gibi. Ne mantiksiz 🤣 Gercekten dogru soylediniz millet sevgilisine yapmiyor. Kac tane konu acildi burada. 😬
Esim cok yardim severdir. Gidelim desem giderdi :)

😂😂😂 Ya en basindan farkindayim cok mantiksiz. Cok fazla gitme taraftari da degildim zaten. Yine de beynimin kucucuk minicik bir parcasi acaba yalniz birakmasak mi diye dusunup ikilemde birakti beni 😆

Goz yasim pit 🥲 Cok zor anne olmak ama bir gulusleri var insanin ici eriyor 😍

Ben de simdi dusundukce sinir olmaya basladim. Gitmis bile oteline. Havalimanindan 25 Km uzaktaymis oteli 🙃

Hayir :))

😂 valla nasil almis tam bilmiyorum. Acaba cikarci mi gercekten. Ilerleyen zamanlarda cikar ortaya, bakalim farkli talepleri olacakmi 😬

%90 yagisli gosteriyordu 😶‍🌫️

😂Yani.

Hangi ulkedesin
Yurtdışına yerleşme durumumuz seçimin sonucuna göre kesinlesecek de
🤣 Ülkenizde yaşam kolay mi
Dairede yasayamam bahçeli evde yaşamak istiyorum külfetli mi oralarda, neredeyseniz hani

Iki farkli kitadaki iki farkli ulkeye tasindim, ilkinde 21 digerinde 25 yasindaydim, gayet de kendim kendim taksiye atlayip gittim kalacagim yere. Kaldi ki ikincisinde yakin arkadasim o sehirde yasiyordu ama calisiyor diye beni havaalanindan al demek aklimin ucundan bile gecmedi, o isten cikinca bulusmustuk. Gitmemekle iyi yapmissiniz, bu entitled insanlara hic anlam veremiyorum ya, ne kadar rahatca olmayacak seyler istiyorlar. Evli, cocuklu arkadasindan istenecek sey mi bu yani...
Margaret İspanya falan gibi bı ülkede mi yasiyordun sanki, karıştırıyor filan miyim

Seçim sonucuna göre ülke değişecek gibiyiz biz de
Dairede yasayamam bahçeli bı evde yaşamak kolay mı ucuz mu
Altından kalkabilecegimiz bişey mi
Malum Türkiye de zor da oralarda nasıl bilemiyorum .

Tavsiye edebilecegin bir ülke var mı
Hollanda olabilir gibi sanki ama Flemenkçe bilmem gerekiyormus sanırım, ben ingilizce biliyorum bitek🤣

Git desen nereyi önerirdin ufak bı kızım var
Eşim muhendis ben çalışmıyorum
O kendi sektorunde çalışmaya devam edecektir muhtemelen yurtdisinda da

Back
X