- 15 Şubat 2018
- 2.692
- 8.795
- 158
Güncelleme: Gitmedik. Fikirlerini belirten arkadaslara tesekkur ediyorum 
Merhaba, bir konu hakkinda goruslerinizi almak istiyorum.
Yurt disinda yasiyorum. Esimin arkadasi farkli bir ulkeye calismaya geliyor.
Esime beni havalimanindan al diye ısrar ediyor. Esim bir iki kere bayram gunu gelemem dedi.
Adam hala kimsem yok yalniz hissediyorum, gelirsen kendimi daha iyi hissedecegim diyormuş. Ucaga binecegi son dakikaya kadar israr etti adam
Havalimani da maşallah 230 km uzaklikta. Git gel minimum 460 km.
Ben çok fazla gitmesi taraftari degilim
Çünkü adamin istegi bana bencilce geldi. Bayram gunu yakin olmayan bir arkadasimdan 500 km yol yapmasini istemek benim yapabilecegim bir sey degil.
Bir de düşünüyorum interneti olmayacak, telefon edemeyecek, tanidigi kimse yok, yabanci ulkeye geliyor kendini boyle hissetmesi normal. Gidip karsilasak mı diyorum. Ikilemde kaldim.
Esim gidecegim diye israr etmiyor ama ben gidelim dersem gidecek.
Arkadasi suan ucakta hala gidip karsilamak icin vakitimiz var.
Siz olsaniz ne yapardiniz?

Merhaba, bir konu hakkinda goruslerinizi almak istiyorum.
Yurt disinda yasiyorum. Esimin arkadasi farkli bir ulkeye calismaya geliyor.
Esime beni havalimanindan al diye ısrar ediyor. Esim bir iki kere bayram gunu gelemem dedi.
Adam hala kimsem yok yalniz hissediyorum, gelirsen kendimi daha iyi hissedecegim diyormuş. Ucaga binecegi son dakikaya kadar israr etti adam

Havalimani da maşallah 230 km uzaklikta. Git gel minimum 460 km.
Ben çok fazla gitmesi taraftari degilim
Çünkü adamin istegi bana bencilce geldi. Bayram gunu yakin olmayan bir arkadasimdan 500 km yol yapmasini istemek benim yapabilecegim bir sey degil.
Bir de düşünüyorum interneti olmayacak, telefon edemeyecek, tanidigi kimse yok, yabanci ulkeye geliyor kendini boyle hissetmesi normal. Gidip karsilasak mı diyorum. Ikilemde kaldim.
Esim gidecegim diye israr etmiyor ama ben gidelim dersem gidecek.
Arkadasi suan ucakta hala gidip karsilamak icin vakitimiz var.
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Son düzenleme: