Siz olsanız ne yapardınız :(

eşiniz bir haftada hastaneye yatacak kadar
nasıl bir psikolojik sorun geçirdi anlamadım
önceden böyle birşey yok muydu?böyle bir rahatsızlık
çok ilginç geldi bana
kayınvalideyle oturmanın da böyle dezavantajları oluyor malesef..

öncelikle ALLAH sabır versin.ne kötü bi durum.insanın mahremiyeti kalmıyo.özel diye bişey yok.:1closedeyes::1closedeyes:eşinede geçmiş olsun.biranönce iyileşir inş.

eşiniz bir haftada hastaneye yatacak kadar
nasıl bir psikolojik sorun geçirdi anlamadım
önceden böyle birşey yok muydu?böyle bir rahatsızlık
çok ilginç geldi bana
kayınvalideyle oturmanın da böyle dezavantajları oluyor malesef..

depresyon ilacı kullanıyordu bir süredir, düğünden sonra depresyon atağı geçirdi, dr u hastanede kalmasının iyi olacağını söyledi o yuzden hastanede suan.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

depresyon ilacı kullanıyordu bir süredir, düğünden sonra depresyon atağı geçirdi, dr u hastanede kalmasının iyi olacağını söyledi o yuzden hastanede suan.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım öncelikle çok geçmiş olsun
ama keşke biraz bekleseyiniz evlilik için
madem eşin rahatsız üstelikte kayınvalideyle oturcaktın
bu kadar acele niye...senağlama

sürekli aynı şeyleri anlatmasının biraz yaştan biraz da huydan kaynaklandığını düşünüyorum. bizim hocalarımız bile vardı aynı şekilde.

ancak eşinizin rahatsızlığında ben de annesinin de payı olabileceğini düşündüm okuyunca. yeni evli bir genç erkek, sizin yaşadığınız sıkıntılardan da kendini sorumlu tutuyor olabilir annesi yüzünden ya da ne bileyim, bir de banyo meselesi dışında belki başka konularda vardır kayınvalidenizin lafını ettiği ama eşinizin içine attığı. yanlış anlamayın kötü niyetle demiyorum, yaşlılıkla düşüncesizlikle söylediği şeyler olabilir. siz de çalışıyorsunuz, aynı öneride bulunan arkadaşlara katılıyorum. mutlaka ayrı eve çıkın. gider ziyaret edersiniz, yardıma muhtaçsa yardım edersiniz, ama en güzel yaşlarınızda evliliğinizi harcamayın böyle!

Esine acil sifalar diliyorum arkadasim!!:Saruboceq:

Henüz yeni evli iken böyle talihsizlikler yasmana üzüldüm gercekten...:teselli:

Güzelim madem kayinvalidenin sizde kalmasina tamam dedin bazi seylerede katlanacaksin bunuda ancak bazi selyeri duymayarak görmeyerek yapabilirsin!!:delphin:

Konusyormu birak konussun, veya anne kusura bakma ama yorgunum kafami dinlemek istiyorum diyebilirsin....Yani bazi seylerde senin elinde...a.s

Allah yardimcin olsun:teselli:

bende ılk gunden berı oturuyorum aılesıyle bızde babada var ama bole sorunlar olmuyo yanı yatıp kalktıgımı bılemezler bende dedım keske aılesıyle ooturmayı kabul etmeseydım ama bız kadınlar bıraz aptalız sanırım safız durunları yok tek yapamazlar oturalım beraber nolcakkı gordum gorecegımı saglıgım gıttı ve kaser tedavısı goruyorum sımdı ve hala aynı evdeyız hala aynı sorunlar devam edıyo simdı senın konuna gelelım esınle konuş gercekten bırbırınızı sevıysanız ve bu olayın annesı tarafından bole oldugunn farkındaysa yanı anne kılıklı deılse ayrı eve cıkarsın ama yok annemı bırakamam soledır boledır derse ınan sen ılerde daha kotu olursun bnm gıbı allah korusun dıceksınkı mademkı sen nıye yapmıyosun bnm bı oglum var o olmasa bı dk bıle durmam ama onada az kaldı allah hepımıze sabır versın ne dıyım

canım ya çok üzüldüm gerçekten...

öncelikle eşine acil şifalar,en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah..

daha yeni evliyken bu tür problemler yaşamak hem seni hem evliliğinizi çok yıpratır diye düşünüyorum ben.

sen iyi niyet göstererek kayınvalidenin yalnız kalmasını istemediğin için birlikte oturmayı istemişsin ama bu gerçekten çok zor ve zaman geçtikçe daha da zor olacak herşey..

şimdi senin eşinle başbaşa olman gereken dönem heleki eşin hastaneden çıktığında senin desteğine ilgine çok ihtiyacı olacak..

bence en kısa zamanda ayrı eve çıkmalısınız..

bende ılk gunden berı oturuyorum aılesıyle bızde babada var ama bole sorunlar olmuyo yanı yatıp kalktıgımı bılemezler bende dedım keske aılesıyle ooturmayı kabul etmeseydım ama bız kadınlar bıraz aptalız sanırım safız durunları yok tek yapamazlar oturalım beraber nolcakkı gordum gorecegımı saglıgım gıttı ve kaser tedavısı goruyorum sımdı ve hala aynı evdeyız hala aynı sorunlar devam edıyo simdı senın konuna gelelım esınle konuş gercekten bırbırınızı sevıysanız ve bu olayın annesı tarafından bole oldugunn farkındaysa yanı anne kılıklı deılse ayrı eve cıkarsın ama yok annemı bırakamam soledır boledır derse ınan sen ılerde daha kotu olursun bnm gıbı allah korusun dıceksınkı mademkı sen nıye yapmıyosun bnm bı oglum var o olmasa bı dk bıle durmam ama onada az kaldı allah hepımıze sabır versın ne dıyım

çok geçmiş olsun.Umarım sağlığına kavusursun biran önce. Sanırım yasadıklarımı ancak bunu çekenler anlar.Sende bunlardan birisin ,yasadıklarımı hep içime atıyorum zaman zaman bende psikolojimin bozuldugunu hissediyorum. eşim 5 gecedir hastanede ömrümden 5 yıl gitti sanki 5 gecede.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Çok geçmiş olsun arkadaşım..
Eşiniz hastaneye yatacak kadar büyük travma geçirdiğine göre kendisi de isteyecektir ayrı eve çıkmayı bence..:delphin:
İnşallah en yakın zamanda çözersiniz sıkıntınızı..

öncelikle geçmiş olsun tatlım...
eşinin neden tedavi gördüğünün sebebini son cümlenle anladım bu kaynanayı varya yatırıp falakayla dövmeli....inanmıyorum ya onamı kalmış senin banyon ya....
canım se şimdi eşine destek ol ve kayınvalideni yok farzet senin için en hayır getiren şey eşin olacaktır o yüzden bir an önce onun sağlığına kavuşması gerek
dua ile....

canım ya eşin ve sen çalışıyosun bence bu tür olaylara maruz kalmadan ayrı eve çıksan imkanınız yokmu ayrı bi eve çıkmaya çünkü bende aynı anlattığın olayı yaşadım hemde benim kayınvalidem babamın erkek kardeşimin ve annemin yanında söyledi aynı senin gibi nutkum tutlmuştu ve sonra kayın validemin yanından bazı olaylar yaşandıktan sonra ayrıldım çok zorda olsa bunu başardım çok şükür inşallah sende kendi evine çıkarsın biran önce çünkü insan inanki çekemiyo allah yardımcın olsun canım

canım ya eşin ve sen çalışıyosun bence bu tür olaylara maruz kalmadan ayrı eve çıksan imkanınız yokmu ayrı bi eve çıkmaya çünkü bende aynı anlattığın olayı yaşadım hemde benim kayınvalidem babamın erkek kardeşimin ve annemin yanında söyledi aynı senin gibi nutkum tutlmuştu ve sonra kayın validemin yanından bazı olaylar yaşandıktan sonra ayrıldım çok zorda olsa bunu başardım çok şükür inşallah sende kendi evine çıkarsın biran önce çünkü insan inanki çekemiyo allah yardımcın olsun canım

ne kadar zor bir durum öyle değilmi insanın inanası bile gelmiyor nasıl olur diye. Hadi tamam madem söyleyeceksin ama neden ben bu haldeyken? herşey üst üste geliyor :çok üzgünüm:

:1rolleyes:
ne kadar zor bir durum öyle değilmi insanın inanası bile gelmiyor nasıl olur diye. Hadi tamam madem söyleyeceksin ama neden ben bu haldeyken? herşey üst üste geliyor :çok üzgünüm:

canım benim bazen oluyoki insan insanın halinden anlamıyo malesef sırf kendi egolarını tatmin etmek için insanın kalbini çok kolay kırabiliyolar senin şimdi yapman gereken daha güçlü olmak ve eşinde sağlığına kavuştuğu zaman onunla oturup etraflıca konuşman gerekiyor yoksa gerçekten ömür böle geçmez hı geçerde nesıl geçer dert sahibi olursun sana olan olur hiç kimseye bişey olmaz kayınvaliden birazdaha anlıyışlı kafa dengi falan olsa belki bi nebze hayat geçerde bu şekilde biraz zor ben dayanamadım mesela çok kısa bir süre yanında kaldım 6 ay kadar yani ancak okadar dayana bildim bütün psikolojim bozulmuştu inan insan rahat rahat banyo bile yapamıyo yaw çekine çekine herşeyi yapıyosun ve artık insan kendi evi olsun rahat etsin istiyo çok şükür ben başardım darısı senin başına canım:1hug::1hug: üzülme sakın

canım kayınvalideni pek takmamaya çalış
sana şimdilik anca bunu söyleyebiliriz
koca senin değilmiistediğin zman yatar kalkar
istediğin zaman banyo yaparsın
boşver salla gitsin eşin hastaneden çıktıgında
nasılsa sende çalısıyorsun cıkarsın kiraya sıkma canını
eşine de yansıtma ki daha çabuk iyi olsun annenlere gidemezmisin
biraz orda kalsan?

geç banyo yapıyorsunuz ne demek anlamadım? yani ne zaman birlikte olduğunuzu biliyor, sonra banyo yaptığınızı zaten duyuyor, sonra da şu zaman birlikte olmuşlardı bu zaman banyo yaptılar, uyarayım da geç banyo yapmasınlar mı diyor?eğer durum böyleyse vah ki ne vah...
eşin ne düşünüyor bu durum hakkında?annemi bırakamam mı diyor,yoksa ayrı eve çıkmak istiyor mu?
bence eşin biraz iyileşince bu konuyu konuş kesinlikle

çok geçmiş olsun.Umarım sağlığına kavusursun biran önce. Sanırım yasadıklarımı ancak bunu çekenler anlar.Sende bunlardan birisin ,yasadıklarımı hep içime atıyorum zaman zaman bende psikolojimin bozuldugunu hissediyorum. eşim 5 gecedir hastanede ömrümden 5 yıl gitti sanki 5 gecede.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sakın ıçıne atma cnm ınan senı cok ıyı anlıyorum ama dert senın dermanında sen ol benım artık cok gec cunku aılesınden vazgecmıyorum artık bnmde bıyerden gırıyo bıyerden cıkıyo ama ış ışten coktan gectı u hastalık benı yıyo onun ıçın derımkı cocugunda yokkan enıne boyuna dusun sana kımseden fayda yok yerı gelınce aılen bıle anlamıyo ınan ayaklarının ustunde duran bı kadınsın bak meslegınde var bende o da yok sevgıler cnm

arkadaşlar, çoğunuz neden ayrı eve çıkmadın diye kızcağızı suçlamışsınız? kim istemezki ayrı bir düzeni olmasını?? böyle yaşamak zorunda bırakılmış olabileceğini hiç düşünmemişsiniz.. kimbilir neler yaptıda kızcağızada orda yaşamayı kabul etti, tatsızlık olmasın diye yaptı belki de.. bende bu şekildeyim işte, psikolojisi yıpranmış bir insanım.. bu kaynanaları allah bildiği gibi yapsın..

arkadaşım sanada tavsiyem, ne yap et, eşine bu rahatsızlığı güzel bir dille anlat üzerine gitmeden, mutlaka ayrı eve çıkmaya çalış, zor olucak biliyorum ama, böyle yaşamaya devam edersen hayatın çekilmez olacak.. herşey gönlünce olsun, eşine şifalar dilerim..

Back
X