- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
- Konu Sahibi pretty1983
arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Evleneli henuz 1.5 ay oldu. kayınvalidemle birlikte yasıyorum. evlendikten kısa bir süre sonra eşim depresyona girdi ve tedavi amaçlı yaklaşık bir haftadır hastanede yatıyor.Eşimin bu durumdan çekiniyor o yuzden eşimin hastanede yattıgını ailem dahil tüm akrabalarıımdan arkadaşalrımdan saklıyorum.Kendi sıkıntılarım yetmiyormus gibi birde kayınvalidemle ugrasıyorum. kendisi çok konusuyor, hayatında bütün olan biten herşeyi, bütün akrabalarını yasadıkalrını vs. vs evlendiğimizden beri defalarca anlatıyor.Ezberledim artık. Ben üniversite mezunuyum ve çalısıyorum. eve gittiğimde kafamı dinlemek isterken daha çok kafam şişiyor. Eşimin depresyoa girmesinde kayınvalideminde rolü oldugunu düşünüyorum. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kayınvalidem bana eşinle birlikte olduktan sonra geç banyo yapıyorsunuz, ben kocanada söyledim sana söylemedimi felan dedi. o an sanki basımdan sular aktı, nutkum tutuldu. derdimi kimseye anlatamıyorum. sıkıntımı paylaşamıyorum bende size yazayım dedim. Bana akıl verin ne yapayım ben :çok üzgünüm: :1no2:
ayy benim yasadiklarimin aynisini yasayanlarda varmis.benim kayinvalideminde cenesi düsük denilebilir.durmadan biseyler anlatir eski hikayeleri hic bitmez.ben herseferinde yeni bir hikaye dinler gibi ayni seyleri defalarca dinledim..bende birkez telefonda baskasina bizim gelinle olan banyo yaptilar dedigini dyudum...sinir oldum..allahtan simdi ayri evdeyizz.karisamiyo bana.ama simdide eltimle bir oturuyolar aynisini eltime yapio bana anlatiyo bide bizim gelinle oglan banyo yapti daha bu sabah diye..dinlemek istemiyorum ama kulaklarimida kapatamiyorum..susup gülüyorum sadece..bi yandan da düsünüyorum kaynatam yasli denilbeilir bide hasta herhalde elini etegini cekti ki baskalarini takibe koyuldu benim kaynana kaydirigubbakcemile3