Yahu ben de ciddi ciddi okudum okudum... aha dedim internette tanışmalar falan, aileler, şu bu, kötü bir şey çıkacak ardından..... çıka çıka topuklu ayakkabı çıktı ... bu nasıl aşk yahu, aşk böyle şeyleri dert etmez ki...
arkadasinizin belli ki su an daha iyi bir secenegi yok, aslinda cok sevmiyor ama onunde bir evlilik teklifi var ve birdaha baskasi cikmazsa, evlenemezsem diyor. Sevmedigi kisinin herseyi batar ona bikere, boyunu kabullense yarin baska biseyi sorun eder, sevginin olmadigi yerde kusur arama baslar.
Evlenmek zorunda degil bence sevecegi kisiyi beklesin derim.
demek aşkın gözü açılmış :1closedeyes: kör derler birde sevgi artık emek beklemez olmuşfisfisfis
hiç durmasın ayrılsın yazık hem kendi zamanını hemde çocuğunkini boşa harcamış.
ayrılsın arkadaşın canım .neden dersen şimdi arkadaşım erkek arkadaşının boy kısalığını dert ediyor düğünde bi topuklu ayakkabı bile giyemeyeceği için kendini telef ediyor napmalı diye mesaj atarsınız. evlenirse de arkadaşım bundan şu kadar zaman önce evlendi ama boy kısalığı problemi vardı boy uzamadı ama problemleri büyüdü arkadaşım meğer sevmediğini fark etmiş dayanamıyor ayrılmak istiyor napalım diye mesaj atarsınız.
boşuna maceraya atılmasın bugün dış görünüş için bu kadar düşünen ve sorun yaratan arkadaşınız evlilik kadar kutsal bir müessesenin kendine has sorunlarını hiç kaldıramaz çünkü arkadaşınızın boyu uzamış da kendi büyüyememiş.
sonuç olarak bu durumu değerlendirme yetisine bile sahip olduğunu sanmıyorum arkadaşınızın.
Hem seviyomus hemde evlenecek duruma gelmisler ama boyu bahane ediyo....
Bu sevgi deyil. Insan gercekten seviyosa bu tur seyleri bahane etmez. Ki arkadasinda bence sevmiyo. Hatta aslinda evlenmek bile istemiyo ama vazgecemiyo o kisiden. Arada ask kesinlikle soz konusu deyil. Yani asik deyil arkadasin. Istegi, duygulari tam yerine oturmadan da evliligi dusunmesin bence.
Eger ortada gercek bi sorun varsada nette tanismis olmalari yada onun sevgilisini ilk gordugu andaki dusunceleri hala devam ediyo olabilir.. Çunku ilk bulusma ve ilk hissedilen duygular onemlidir....
eşimle aramda 5 cm boy farkı var
istediğim zaman topukluda giyiyorum
gelinlik ayakkabımda topukluydu
aramızda hiç sorun olmadı bu
bazen takılıyorum cem yılmazla cansu dere gibi olduk diyorum kaydirigubbakcemile3
valla boyu kısa topuklu giyemicem topuz yapamıcam diye insan sevdiğinden ayrılmak istemez kanımca tabi seviyosa:1closedeyes:
benimde 4 5 yıldır bu konuyla ilgili sorunlarım var ama benimki tam tersi beni seven biri var ve ailesi olsun kendi olsun çok iyi insanlar ama gel görki çocuk 1 92 boyunda 130kilo bense 158 boyundayım topukluda giyemiyorum yanına yakışmıcamı düşündüğüm için kabul etmiyorum edemiyorum yani insan oğlu ne tuhaf biri öyle ister biri böle
herşeyin hayırlısı...
böyle saçma bi iş görmedim yani nedemek yaa ben bi insanı sevicemde sonra iş evlenmeye gelince eyvah topuklu ayakkabı giyemiycem saçıma topuz yaptıramıcam yoooo:1no2lmaz evlenemem bumu yani yaa sen o kankana söle allah akıl noksanlığı vermesin boy kısalığıda neymiş.bunlar bahane belliki sevmemiş sevseydi hayatta böle bişiyi dert etmezdi ama bu bahane olsa bile çok saçma:uhm: ama zaten evlenmesin ben kankanla evlenicek insana acırım demekki adamın başına bişi gelse boşanır hemen :mymeka:
sen bu arkadaşa burdaki kaynana gelin konularını okut. sevgilisinin boyundan önce kaynanasına ve ailesine baksın onları çok iyi tanısın sevgilisinin hatalı davranışları yada fikir ayrılıkları varsa zamanla geçer demesin o hatalı davranışlar şimdi birse evlenince on olur. sevgilisinin ana kuzusu olmadığından evlendikten sonra eşi ve eşinin ailesinin ona saygı duyacaklarını ve söz hakkının olacağından emin olsun.
bazıları kızıyor efendim kişinin derdi varmışki konu açmış yol göstermeliymişiz , konuları saçma bulmamak gerekirmiş falan. millette ne dertler var gelde saçma bulma arkadaş....
boy pos bahane...bence hiç elektirk alamadı...ya da o internette konuştuğu adamı gözünde çok büyttü her şeyin büyüsü bozuldu....
bana kalırsa boyu bahane ediyor arkadaşınız...
bence içine yeterince sinmemiş arkadaşının yani tam sevmiyor eksik birşeyler
isteseydi boyu felan sorun etmezdi.kendini zorlamasın evlilik bu vazgeçsin derim ben.
tek sorun bence de boy değil.boy sadece onun asıl sabebini örten bi bahane...hem ünlülere bakın Allah aşkına cansu dere cem yılmaz çok mu yakışıyolar boy bakımından sanki...ne kadar fark var.birbirini sevdikten sonra bunlar boş...
bence arkadaşın duygularından tam olarak emin değil . . . duygularına tercüman olamadığı içinde boyunu sorun ediyor.ayrıca nişanlılık devresinin uzatılmaması taraftarıyım . nişanlı olmadanda birbirlerini gayet iyi tanıyabilirler die düşünüorum