• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

off allahim bi yol olsada esim bunlarin kotulugunu gorse esimin erkek kardesi annesi eltim neler yapti esime
ama adam gormuyyor
buyumu yaptilar aceba yaaa aklima neler geliyo artik

canim nasil zamana birakim kiz abicigm canim balim yakisiklim diyo ben bunu goruyorum ..
esime diyorum sence normalmi ona normal geliyor iyi geliyor ama canim benden uzaklastiriyorlar esimi dayanamiyorum ben esim icin ailemden vazgecmistim babam beni evlatliktan reddetti 5 yil esimi bekledim 18dim daha yasitlarim eglenir gezerken ben her kurusun hesabini yaptim dugumuz olacak diye benimde hayallerim isteklerim vardi esimi yanima almak icin nele yaptim kimlerle muhattap oldum zoruma gidiyor
esim gelmis bir kosede onlarla sohbet ediyor gorende onlar emek harcadi sanar.
birde sabah bir fincan kahvenin 40 yil hatri vardir diyor her aksam onune yemek koyan karisinin aceba nekadar hatri var???

cnm kusura bakma
bu boyutta oldugunu anlamadım
yuh yanı o......
afedersın
eşin neden bole yapıyorkı
herseye sabredılırde bu konuda bende senın gıbı davranırdım sanırım
kaynananın kotuluklerını gormesı ıcın zaman var cnm
bızzat yasamıs bırı olarak soyluyorum
bız eltımlerle konusmuyoruz suanda
ve ustumuzde oturuyolar
eşim anasını da bılıyor kardesını de ne halt oldugunu
dua et cnm bol bol dua et rabbıme sıgın
cunku yapacak baska bısey yok
ınsan sınır olup kendını harab edıyor
olan bıze olkuyor onlar mutlu mesut yasamaya devam

inanki sinirlerim cok fazla yiprandi annesini fark etmezse tamam ama eltim onun neyi oluyorki kardesinin karisi yani esime ne dimi off canim icim cok daraldi calisacak hic halim yok neyapacagimi sasirdim.
ben boyle hayal etmemistm hic biseyiii:((((

cnmcım
bı suru zorluklar yasadın su 5 ayda
eşine tavır yapsan
senı kaybedebılecegını anlasa
cantada keklık olmadıgını anlasa
nasıl olur cnm
gercı pek rıskede atılmaz ama
ne bılım ya aklıma bısey gelmıyor

susma hıko
valla bu eş tarafı akrabaların ısteklerı hıc bıtmıyor
ben turkıyedeyım ama kayınpeder hep bıseyler ıster bızden
en son muhabbet kusumu ıstedı
bahanesı de bebegımız olcak
astım edecesun cocugu
hey allahım yaaa
ınsan arsız olmaya gorsun

ayy kusunu mu istedi yaa inanamiyorum :roflol: daha ne isteyecekler bu eslerin aileleri bilmiyorum yani...esimden para istedikleri zaman ben de esime kiziyorum once kendi borclarini ode sonra baskalarina yardim et diyorum ama ici rahat etmiyor iste...istenilince elinden de gelirse gonderiyor biraz. ben de sinir oluyorum ama pek bir sey diyemiyorum, sonucta esimin ailesi ve kendi kazandigi para. susuyorum maalesef:( ufffff cok sinir oluyorum yaaa kizlar :delphin:

cnmcım
bı suru zorluklar yasadın su 5 ayda
eşine tavır yapsan
senı kaybedebılecegını anlasa
cantada keklık olmadıgını anlasa
nasıl olur cnm
gercı pek rıskede atılmaz ama
ne bılım ya aklıma bısey gelmıyor

sabah sinirlendim dedim zaten seninle evli olmamin sebebi yakisililigin veya zenginligin paran degil dedim cunku bunlara sahip degilsin sen dunyanin enyakisikli erkegi degil zengin hele hic degilsin
sevgin icin senleyim ama bu olmazsa olmaz dedim
yok canim ben ona yapamiyorum hissettiremiyorum beni kaybetme ihtimalinin oldugunu aslinda o ihtimal var
cok sevsem bile guururum onde gelir canimi yakarsa sevgim biter ama anlamiyor bunu

para olayini gectim canim geriye kalan kizin yalakaliklari kaldi ben nasil dersini verimki bana kalsa elime alir bir temiz once azima geleni sayar sonrada doverim hirsimi alamayinca ama biraz zor tabiki bu

bu olayi malesef ben ndegil esim halletmesi gereken ama sagolsun oda topu bana atiyor
nasıl bi yalakalık yapıyor?
huyu öyledir.o kadar hakkında konuşup onu kıymete bindirme bence.:delphin:

canim nasil zamana birakim kiz abicigm canim balim yakisiklim diyo ben bunu goruyorum ..
esime diyorum sence normalmi ona normal geliyor iyi geliyor ama canim benden uzaklastiriyorlar esimi dayanamiyorum ben esim icin ailemden vazgecmistim babam beni evlatliktan reddetti 5 yil esimi bekledim 18dim daha yasitlarim eglenir gezerken ben her kurusun hesabini yaptim dugumuz olacak diye benimde hayallerim isteklerim vardi esimi yanima almak icin nele yaptim kimlerle muhattap oldum zoruma gidiyor
esim gelmis bir kosede onlarla sohbet ediyor gorende onlar emek harcadi sanar.
birde sabah bir fincan kahvenin 40 yil hatri vardir diyor her aksam onune yemek koyan karisinin aceba nekadar hatri var???

o kizin canim yakisiklim demesine karsilik nasil tepkisiz kalabiliyorsun vallaha sabrina hayran kaldim. ben olsam o kizin saclarini oracikta yolardim. yani tabii ki sana boyle yap demiyorum ama sakin sessiz kalma, o kiz esine o tur laflar ettigi zaman ac agzini yum gozunu yani bir kerecik disini goster bak bir daha soyluyo mu oyle laflar esine...o kizin boyle konusmasina izin verme sakin esinle...esine de bravo yani bu duruma normal diyosa onun da hosuna gidiyor demek ki...erkekler boyle zaten, hepsinin kokune kibrit suyu!

sakın ol cnm
muhabbet kusum cok tatlı hıkom,konusuyor
dogumuma 1 hafta kaldı
bana vermezmısın dıyor daha duna aksam
benden esırgıyormusun dıyor
son 2 3 gundur devamlı ıstıyor
bana o kusu daha yavru ıken eşim hedıye ettı 2,5 senedır bende
dedım baba sana baska alalım bunu vermem
ben bunu ıstıyorum demesınmı
allahtan eşim bende n habersız para falan vermıyor
sende yenı evlısın sanırım cnm
,merak etme bu erkeklerın zamanla aklı basına gelıyor
benım 3 yılım bıtecek yakında
eşim aılesıne hıc laf ettırmezdı
ama şu 6 aydır her ıstedıgımı soyluyorum
,ve eşim cok uzuluyor cunku haklı cıkıyorum
ve benden baska kımsesı olmadıgını anladı
bıraz sabır kızlar

nasıl bi yalakalık yapıyor?
huyu öyledir.o kadar hakkında konuşup onu kıymete bindirme bence.:delphin:

yalakaliin su
canim abim balim abim yakisikli abim seni cok seviyorum cok ozledim
kamara acalimmi yuzunu gormek istiyorum balim

senin esine biri bunlari dese helede bozuk oldugunu bildigin bir kadin sen neyapardin ca nim
konusmamaya calisiyorum onun hakkinda ama benim akilli kocam gidip onla msnde yaziyor kamara aciyor canim

o kizin canim yakisiklim demesine karsilik nasil tepkisiz kalabiliyorsun vallaha sabrina hayran kaldim. ben olsam o kizin saclarini oracikta yolardim. yani tabii ki sana boyle yap demiyorum ama sakin sessiz kalma, o kiz esine o tur laflar ettigi zaman ac agzini yum gozunu yani bir kerecik disini goster bak bir daha soyluyo mu oyle laflar esine...o kizin boyle konusmasina izin verme sakin esinle...esine de bravo yani bu duruma normal diyosa onun da hosuna gidiyor demek ki...erkekler boyle zaten, hepsinin kokune kibrit suyu!

aynen hosuna gidiyor belliki ah canim arkamda beni koruyacak bi kocam olsa bende gosterirdim disim yeter artik diyip ama kocam sahip cikacabilecek bir erkek degil ben erkek olmaliymisim o kadin!
sinirden hastalaniyorum agliyorum sizliyorum ama kocam hala tepkisiz :)))

çiçek cnm
caktırmadan msn ayarlarını bozsan
evden msne gırılmese
kocan anlar mı?

cıcek bu sahrud arkadasımız nerde ya
onun akılcı fıkırlerıne acılen ıhtıyacımız var

sahrud hala girmedi galiba nete canim o bana akil verdi onunkini uyguladim kocan boyle yazsin dedi guzelce dedim boyle yazalim kocam akillisi cicek rahatsiz oluyor konusma tarzindan yazariz dedi :)
sanki ben konusmayi bilmiyorum o kizin tepeme cikmayacagini bilsem
ama baktim kocam halledemiyor
ben el atacam kiza azima geleni sayacam hattini bildirecem
kocamada yasak koyacam ya ben ya o
msninden o kizin adresini silecem birkere konustugunu duyarsamhersye biter ayriliriiz diyecem
cunku o hic biseyi halledemeyecek illa ben yuz goz olacam bu insanlarla

aaaa işin zor bnm esım de bılgcı
evdekı netı kapatsanız
malum cooook borcunuz varrr
aklıma bu geldı

hikom dogru diyorsun para icinde yuzsek bile yollamak zorunda degiliz ama bizim olayimi parayida acti canim kayinvalidem olacak kadin ve eltim esimle bizim aramizi bozmaya calisiyor ama esimin gozu bunu gormuyor deli olacak kotu olan ben oluyorum onlarin yaptiklarinin farkinda degil soyle bi gozu acilsa beni korusa soylediklerime deger verse baska bisey istemem

tabii ki yollamak zorunda degiliz hayatim...ama bir de biz boyle dardayken istemeleri cok zoruma gidiyor! senin durumunu da anliyorum...cok zor bir durum gercekten cunku kaynana ve elti bir olmus senin huzurunu bozuyor...kaynanani kendi tarafina cekebilirsen eger isler duzelebilir belki hem de kaynananla bir olup eltini alt edebilirsin...kaynanani sevmiyorsan bile bu taktigi dene derim...ben gorumcelerim tarafindan bir haksizliga ugradigimda boyle yapiyorum mesela:) kaynanamla konusuyorum guzel bir dille, olayi anlatiyorumm, uzuntumu dile getiriyorum ve kaynanam gorumcelerim onun kizlari oldugu halde beni hakli buluyor bu gibi durumlarda...kaynanani kendine cek derim ben...sonra ikiniz bir olup o eltinin hakkindan gelin! mucadeleye devam et, esin nasil olsa seni bir gun anlayacaktir mutlaka

yalakaliin su
canim abim balim abim yakisikli abim seni cok seviyorum cok ozledim
kamara acalimmi yuzunu gormek istiyorum balim

senin esine biri bunlari dese helede bozuk oldugunu bildigin bir kadin sen neyapardin ca nim
konusmamaya calisiyorum onun hakkinda ama benim akilli kocam gidip onla msnde yaziyor kamara aciyor canim

haklısın bende sinir olurdum :1shok:
eşinde övgü alınca,kanat takıyor tabi
kötü niyeti olduğunu sanmıyorum abilik etmiştir zamanında hep
buda hep övüyodur,dahada arsızlaşmış tabi.
sende onu sinirlendircek birşeyler yapmayı denesen
mesela eltini en çok ne sinir eder?

Back
X