Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
susma hıko
valla bu eş tarafı akrabaların ısteklerı hıc bıtmıyor
ben turkıyedeyım ama kayınpeder hep bıseyler ıster bızden
en son muhabbet kusumu ıstedı
bahanesı de bebegımız olcak
astım edecesun cocugu
hey allahım yaaa
ınsan arsız olmaya gorsun
cnmcım
bı suru zorluklar yasadın su 5 ayda
eşine tavır yapsan
senı kaybedebılecegını anlasa
cantada keklık olmadıgını anlasa
nasıl olur cnm
gercı pek rıskede atılmaz ama
ne bılım ya aklıma bısey gelmıyor
nasıl bi yalakalık yapıyor?para olayini gectim canim geriye kalan kizin yalakaliklari kaldi ben nasil dersini verimki bana kalsa elime alir bir temiz once azima geleni sayar sonrada doverim hirsimi alamayinca ama biraz zor tabiki bu
bu olayi malesef ben ndegil esim halletmesi gereken ama sagolsun oda topu bana atiyor
canim nasil zamana birakim kiz abicigm canim balim yakisiklim diyo ben bunu goruyorum ..
esime diyorum sence normalmi ona normal geliyor iyi geliyor ama canim benden uzaklastiriyorlar esimi dayanamiyorum ben esim icin ailemden vazgecmistim babam beni evlatliktan reddetti 5 yil esimi bekledim 18dim daha yasitlarim eglenir gezerken ben her kurusun hesabini yaptim dugumuz olacak diye benimde hayallerim isteklerim vardi esimi yanima almak icin nele yaptim kimlerle muhattap oldum zoruma gidiyor
esim gelmis bir kosede onlarla sohbet ediyor gorende onlar emek harcadi sanar.
birde sabah bir fincan kahvenin 40 yil hatri vardir diyor her aksam onune yemek koyan karisinin aceba nekadar hatri var???
nasıl bi yalakalık yapıyor?
huyu öyledir.o kadar hakkında konuşup onu kıymete bindirme bence.![]()
o kizin canim yakisiklim demesine karsilik nasil tepkisiz kalabiliyorsun vallaha sabrina hayran kaldim. ben olsam o kizin saclarini oracikta yolardim. yani tabii ki sana boyle yap demiyorum ama sakin sessiz kalma, o kiz esine o tur laflar ettigi zaman ac agzini yum gozunu yani bir kerecik disini goster bak bir daha soyluyo mu oyle laflar esine...o kizin boyle konusmasina izin verme sakin esinle...esine de bravo yani bu duruma normal diyosa onun da hosuna gidiyor demek ki...erkekler boyle zaten, hepsinin kokune kibrit suyu!
çiçek cnm
caktırmadan msn ayarlarını bozsan
evden msne gırılmese
kocan anlar mı?
hikom dogru diyorsun para icinde yuzsek bile yollamak zorunda degiliz ama bizim olayimi parayida acti canim kayinvalidem olacak kadin ve eltim esimle bizim aramizi bozmaya calisiyor ama esimin gozu bunu gormuyor deli olacak kotu olan ben oluyorum onlarin yaptiklarinin farkinda degil soyle bi gozu acilsa beni korusa soylediklerime deger verse baska bisey istemem
tabii ki yollamak zorunda degiliz hayatim...ama bir de biz boyle dardayken istemeleri cok zoruma gidiyor! senin durumunu da anliyorum...cok zor bir durum gercekten cunku kaynana ve elti bir olmus senin huzurunu bozuyor...kaynanani kendi tarafina cekebilirsen eger isler duzelebilir belki hem de kaynananla bir olup eltini alt edebilirsin...kaynanani sevmiyorsan bile bu taktigi dene derim...ben gorumcelerim tarafindan bir haksizliga ugradigimda boyle yapiyorum mesela:) kaynanamla konusuyorum guzel bir dille, olayi anlatiyorumm, uzuntumu dile getiriyorum ve kaynanam gorumcelerim onun kizlari oldugu halde beni hakli buluyor bu gibi durumlarda...kaynanani kendine cek derim ben...sonra ikiniz bir olup o eltinin hakkindan gelin! mucadeleye devam et, esin nasil olsa seni bir gun anlayacaktir mutlaka
yalakaliin su
canim abim balim abim yakisikli abim seni cok seviyorum cok ozledim
kamara acalimmi yuzunu gormek istiyorum balim
senin esine biri bunlari dese helede bozuk oldugunu bildigin bir kadin sen neyapardin ca nim
konusmamaya calisiyorum onun hakkinda ama benim akilli kocam gidip onla msnde yaziyor kamara aciyor canim