• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

cıcekcım bıde ole dene ya
baksana eşin sana baska secenek bırakmamış
benım anlamadıgım o salak kaynın ne naneye yarıyor
ne iş gorur o
açsın bıraz gozunu
kaynını uyarsan olmazmı kı?

tabii ki yollamak zorunda degiliz hayatim...ama bir de biz boyle dardayken istemeleri cok zoruma gidiyor! senin durumunu da anliyorum...cok zor bir durum gercekten cunku kaynana ve elti bir olmus senin huzurunu bozuyor...kaynanani kendi tarafina cekebilirsen eger isler duzelebilir belki hem de kaynananla bir olup eltini alt edebilirsin...kaynanani sevmiyorsan bile bu taktigi dene derim...ben gorumcelerim tarafindan bir haksizliga ugradigimda boyle yapiyorum mesela:) kaynanamla konusuyorum guzel bir dille, olayi anlatiyorumm, uzuntumu dile getiriyorum ve kaynanam gorumcelerim onun kizlari oldugu halde beni hakli buluyor bu gibi durumlarda...kaynanani kendine cek derim ben...sonra ikiniz bir olup o eltinin hakkindan gelin! mucadeleye devam et, esin nasil olsa seni bir gun anlayacaktir mutlaka

kaynanam beni sevmiyor kac kez konustum ama o oglu ile beni ayirma derdinde canim benim o kadinin yaptiklarini bi anlatsam azin acik kalir.
dugunumden birgn evvel bana hakaret etti aglatti.,
3 gun evvel ailemin yaninda salonun ve gelinligin parasini odemiyorum dedi
kavga etti
bu kadini kendime nasil cekim seytan o beni oyuna getirir

haklısın bende sinir olurdum :1shok:
eşinde övgü alınca,kanat takıyor tabi
kötü niyeti olduğunu sanmıyorum abilik etmiştir zamanında hep
buda hep övüyodur,dahada arsızlaşmış tabi.
sende onu sinirlendircek birşeyler yapmayı denesen
mesela eltini en çok ne sinir eder?

kocasini buraya getirip ayirmak mesela kaynim capkindir bir guzel kiz gorsun yeter ama yuva yikmak denir buna oda ayagima dolasir canim o kizida baska bisey sinir etmez arrsizin tekii

ayy bunalım geldı
bı sekılde kaynının gozunu acmak lazım ama nasıl
eltın eşinle ole konusurkene o beyfendı nerelerde acep

cıcekcım bıde ole dene ya
baksana eşin sana baska secenek bırakmamış
benım anlamadıgım o salak kaynın ne naneye yarıyor
ne iş gorur o
açsın bıraz gozunu
kaynını uyarsan olmazmı kı?

uyardim bak dedim karina sahip cik benim kocamla boyle konusmasin rahatsiz oluyorum dedim.
abimi cokseviyor karim ayrica onun konusmasi o dedi ama uyariririm dedi abim rahatsiz oluyormus derim dedi tamam dedim halledecek sandim ama oda abisi gibi cikti iste
ama baktim olmuyor kaynima eltime birde kayinvalideme azima geleni sayacam sonrada
kocama diyecem ya onlar ya ben secsin
inanki esimi annesi kardesi filan sevmiyor
gorumcem hakkinda yorum yapmicam ama digerleri sevmiyor adim kadar eminim

sızın aranızı bozmak tek amacları
bırlık olmuslar
ve eşin de cok guzel bunu yıyor

baska bısey goremedım ben burda
huzurunuz bozulsun ayrılın dıye ugrasıyolar

sızın aranızı bozmak tek amacları
bırlık olmuslar
ve eşin de cok guzel bunu yıyor

baska bısey goremedım ben burda
huzurunuz bozulsun ayrılın dıye ugrasıyolar

aynen oyle askitom ama benim kor esm bunu gormuyor vede bana diyorki sen onlarin oynuna geliyorsun ben gelmiyorum oyna diyor benim huzurumun bozulmasii onun icin bi anlam tasimiyor baksana
ben olsam benimkocamin huzuru biri bozuyorsa uyaririm baktim olmadi gorusmem konusmam o kisi ile
ama benim kjocam bunu benim icin yapmiyor.

inanki esimin boyle oldugunu ilk gungorse idim arkami dondugum gibi uzaklasirdim ordan
ama insan sevince is isten gecmis oluyor

esim bu sekilde devam ederse ne huzur kalir ne sevgi
iki uc yilada bosaniriz

kararimi verdim askitom hafta sonunu beklicem eltimi kaynimi kayinvalidem ucu otursun kamara mic
soyliceklerimi tek tek soyleym
esim fazla saf iyi niyetli yufka yurekli
o halledemicek
bana dusuyor bu yine ama olsun
evliligime zarar gelmesin yeter

kararimi verdim askitom hafta sonunu beklicem eltimi kaynimi kayinvalidem ucu otursun kamara mic
soyliceklerimi tek tek soyleym
esim fazla saf iyi niyetli yufka yurekli
o halledemicek
bana dusuyor bu yine ama olsun
evliligime zarar gelmesin yeter

o üçlüyü karşına alıp konuşman yarar sağlamayacak benim kanımca hatta işler daha kötüye gidecek..eşinin o kıza tavır takınması lazım hiç olmazsa senin hatrına anladın mı?senin uyarmana rağmen eşinin bildiğini yaptığı için eşin de suç.tamam o kızın tarzı bu,daha küçük ...gibi şeyler söylüyormuş eşin fakat sen de onun karısısın sende bu tarzdan hoşlanmıyorsan eşin daha ciddi olmalıydı..belki zamanla ciddi davranmaya başlar eşin sen uyardıkça bekle ve uyar derim ben..dedimya benim eltim el şakaları yapıyordu,eşim o benden 12 yaş büyük diyordu,ne olursa olsun o kadın sen erkek hoşlanmıyorum,aynı şey olursa senden de ondanda soğurum diyordum hep eşim ciddi davranıyor yengesine ..eltim de arkamdan kaynımı benden uzaklaştırdı diyerek dedikodumu yapıyormuş,uzaklaştırırım tabi herkes sınırını bilecekyasakkelime

o üçlüyü karşına alıp konuşman yarar sağlamayacak benim kanımca hatta işler daha kötüye gidecek..eşinin o kıza tavır takınması lazım hiç olmazsa senin hatrına anladın mı?senin uyarmana rağmen eşinin bildiğini yaptığı için eşin de suç.tamam o kızın tarzı bu,daha küçük ...gibi şeyler söylüyormuş eşin fakat sen de onun karısısın sende bu tarzdan hoşlanmıyorsan eşin daha ciddi olmalıydı..belki zamanla ciddi davranmaya başlar eşin sen uyardıkça bekle ve uyar derim ben..dedimya benim eltim el şakaları yapıyordu,eşim o benden 12 yaş büyük diyordu,ne olursa olsun o kadın sen erkek hoşlanmıyorum,aynı şey olursa senden de ondanda soğurum diyordum hep eşim ciddi davranıyor yengesine ..eltim de arkamdan kaynımı benden uzaklaştırdı diyerek dedikodumu yapıyormuş,uzaklaştırırım tabi herkes sınırını bilecekyasakkelime

canim esimin konusmalarini okudum esim ciddi konusuyor ama kiz hala o sekilde devam ediyor uyarmasi gerek bunuda yapmiyor offf ya zorla yazdiracam istediklerimi
yada ucunu karsima alip konusacam
sessiz kalamiyorum
ben konusursamda cok komik duruma dusecem bunuda biliyorum :(

canim esimin konusmalarini okudum esim ciddi konusuyor ama kiz hala o sekilde devam ediyor uyarmasi gerek bunuda yapmiyor offf ya zorla yazdiracam istediklerimi
yada ucunu karsima alip konusacam
sessiz kalamiyorum
ben konusursamda cok komik duruma dusecem bunuda biliyorum :(

bak komik duruma düşeceğini sen de biliyorsun azcık sabret bence..sen benim konumu okudun mu?kaynımla muhatap oldum,eşim kaynımın hatalı olduğunu biliyordu,bari ben susturayım diye atladım,sonuçta ne oldu biliyor musun?o benim abim ondan özür dileyeceksin,abim haksızdı fakat sen muhatap olmayacaktın dedi bana.kaynım kendi hatalarını göremedi aksine bana dahada kinlendi herşey daha kötü olacak..bu benim tecrübem ..senin yaşadığın konu farklı ama benzer yönleri var dikkatini çekerim..zamana bırak derim ben,eşin sen benim abime anneme bu lafları etmişsin sen konuşmayı bilmiyorsun bir de okızı eleştiriyorsun derse sana ne yapacaksın?? eşin hiç de saf değil canım..demiş ya işte kız küçük demiş yani beyin yaşı küçük demek istemiş,bence o üçlüye taş atma sıçra üzerine nitekim benim üzerime sıçradı..eşin konuşurken yanında otur,kamera açıyorlarsa mutsuz sinirli gözükme onlara,eşinin yazdıklarını yönetmeye çalış derim ben..bundan sonrasını da sen bilirsin tabi

bak komik duruma düşeceğini sen de biliyorsun azcık sabret bence..sen benim konumu okudun mu?kaynımla muhatap oldum,eşim kaynımın hatalı olduğunu biliyordu,bari ben susturayım diye atladım,sonuçta ne oldu biliyor musun?o benim abim ondan özür dileyeceksin,abim haksızdı fakat sen muhatap olmayacaktın dedi bana.kaynım kendi hatalarını göremedi aksine bana dahada kinlendi herşey daha kötü olacak..bu benim tecrübem ..senin yaşadığın konu farklı ama benzer yönleri var dikkatini çekerim..zamana bırak derim ben,eşin sen benim abime anneme bu lafları etmişsin sen konuşmayı bilmiyorsun bir de okızı eleştiriyorsun derse sana ne yapacaksın?? eşin hiç de saf değil canım..demiş ya işte kız küçük demiş yani beyin yaşı küçük demek istemiş,bence o üçlüye taş atma sıçra üzerine nitekim benim üzerime sıçradı..eşin konuşurken yanında otur,kamera açıyorlarsa mutsuz sinirli gözükme onlara,eşinin yazdıklarını yönetmeye çalış derim ben..bundan sonrasını da sen bilirsin tabi

senin konunu okumadim canim kacirmisim galiba
esim malesef ben yokkende konusuyor bakalim sakin kalmaya calisacam burda paylasinca birazda olsun rahatliyorum cunku anlayan birileri cikiyor beni
yuzgoz olacam eger onlarla konusursam hos bi durum degil tabik...i ahhh olay esimde bitiyo baska bisey degil sinirini koymayi bilemedi tepesine cikardi simdide sinriini koymayi bi;lmiyor hatta bundan hicte rahatsiz olmuyor malesef

Biri beni çağırmış galiba
Çiçek sana başından beri söylüyorum kavgayla sinirle ancak eltine kazandırırsın
Sorunu halledemez yeni sorunlar yaratırsın
Oyuna gelmeeeeee

Biri beni çağırmış galiba
Çiçek sana başından beri söylüyorum kavgayla sinirle ancak eltine kazandırırsın
Sorunu halledemez yeni sorunlar yaratırsın
Oyuna gelmeeeeee

evet canim dogru diyorsun ama neyapim hergun yeni bir olay baksana bitmiyor hic ama boyle olaylari daha kotu hale getiriyorum galiba busekildede esime kaybedecem aptal kafam iste sinirlerimi kontrol edemedim yine :(((

allah yardımcın olsun çiçek
dılerım yenı yılda bu sorunlarının hıcbırı olmaz
hadı hayırlısı

Eşinin seni sevmekten başka bişey yaptığı yok
Ama sen hırçınlığında herkesin mumla aradığı huzuru kaçırıyorsun
Bazı insanlar birilerini kızdırmaktan ve zor duruma düşürmekten zevk alır
Eltinde bu insanlardan biri ve sen oyununa gelerek
Kaynananında elinin de ekmeğine yağ sürüyorsun
Bugün konuştuğumuz işi halledince bunların hepsi geçecek
Sadece artık erteleme şu işi

tam benım dusunduklerım sahrudd
evet senı ben cagırdım
akılcı fıkırlerıne herzaman ıhtıyacımız var canım

Bugün konuştuğumuz işi halledince bunların hepsi geçecek
Sadece artık erteleme şu işi

tamam canim inanki ertelemicem eger butun sorunlari atlatacaksak
belki hepinizin esiminde dedigi gibi abartiyorum herseyi bilmiyorum
artik kendimden korkar oldum yakinda kendimden nefret edecem acilen o senin dedigin yere gitmeliyim ben abartip hayati esimede kendimede zehir ediyorum belki suclu benim ve gormek istemiyorum suclu derken surekli tekrarlayip kavga ve tartisma sebebi cikariyorum ortaya .... bilmiyorum iyi bi insan olmaya calistikca maffediyorum herseyi galiba

Back
X