Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.461
8
156
Diğer
Merhabalar..

Yaklaşık 20 gün önce ayrıldık askerimle..

Bana layık olmadığını söyledi bitirdim bende.. Eğitim ve birkaç sebepten dolayı birgün bana böyle bir şey diyeceğini tahmin edebiliyordum.. ama şimdiye kadar demediyse takmaz o diyordum bu farkı, aşk her şeyi aşardı ya hani! buna inanıyorduk bir zamanlar... Benim için bu farklar sorun değildi oysa...

Neyse daha sonrasında tartıştık, kırdık birbirimizi yani "kırgın" bir şekilde ayrıldık..

İkimizde geri dönmeyiz artık, barışmak gibi bir düşüncem yok.. Şu an benim bulunduğum şehirde askerliğini yapıyor. Askerlik boyunca görüşebildik zaten.. Her şey yolundaydı, kavga eden bir çift değildik.. Herneyse..

Askerliği bitince bu şehirden gidecek (yani birkaç hafta sonra) ve bir daha aynı şehirde olma ihtimalimiz yok..

Sizlere sormak istediğim şey şu;

Siz olsanız, ömrünüzün sonuna kadar bir daha hiç karşılaşmıyacağınızı bildiğiniz birinin yanına "son kez" gidip görmeyi mi tercih ederdiniz yoksa "bitmiştir, yolu açık olsun" diyerek boşvermeyi mi ...?

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

Mantığım asla yapma derdi ama ben kendimi biliyorum dayanamaz mutlaka giderdim.
Sonra da hem görmenin rahatlığı hem son kez oluşunun acısı hem de mantıklı davranmamanın pişmanlığıyla depresyonlardan depresyonlara girerdim.
Siz en iyisi benim yorumumu kaale almayın da kendi iç sesinizi dinleyin.

ben olsam onu son bir kez görmek gözlerime bakıp ona sarılmak isterdim

Bir erkek "sana layık değilim" sen daha iyisini hak ediyorsun gibi cümleler kurmaya başladıysa kibarca olayı bitirmeye çalışıyor demektir.Ben olsam gitmezdim. Ama illa kendime bunu kanıtlayacağım diyorsan seçim senin. Ne bulacağın ortada.

Önce "Benim için bu farklar sorun değildi, kavga eden bir çift değildik" vs. diyorsunuz sonra da "Barışmak gibi bir düşüncem yok"...

Herhalde "burada bitsin" istemediğiniz için tekrar görmek istiyorsunuz.. Yoksa insan kesin bir ayrılık kararından sonra barışma fikrine "kesinlikle" uzak duruyorsa neden "son kez görme" ihtiyacı hissetsin?.. O nedenle duygu ve düşüncelerinizi iyice tartın, bu farkları kesinlikle sorun etmiyorsanız ve yürütebileceğinize dair inancınıza ciddi sorunlar eşlik etmiyorsa görüşün... Bu açıklamaları yapmayacak, karşı tarafın adım atmasını bekleyecekseniz gitmeniz anlamsız olur çünkü farklılıkların sorun olacağını düşünen o...

Yapacağınız görüşme "Hoşçakal" demek için gereksiz, bu söylenmiş zaten... "Ekleyecekleriniz" varsa, "her şeye hazırlıklı olarak" gidin...

Eğerki barışmayı düşünüyorsan git ama düşünmüyorsan gitmeye gerek yok tatlım.kafanı karıştırmasna izin verme

canım eğer gerçekten son olarak düşünüyorsan git derim. ama niyetin içindekileri döküp rahatlayıp gelmekse emin ol bu son uzar gider ayrıldıktan sonra bile son mesaj atalım diyoruz uzun veya kısa ama aslında o ilk oluyo bi türlü sonu gelmiyo bu ayrılıktada senin için son'sa git... duyguların daha karışıksa kafanı topla, insanlar yaptıgı şeylerden değil bazende yapamadıgı cesaret edemediği şeylerden pişmanlık duyar. ben olsaydım sessizce gider bi hoşçakal der sarılır ve arkamı dönüp giderdim ki benden sonsuza kadar mahrum kalacağınıda böylelikle anlardı sevsin veya sevmesin bunu yapmakta çoğu insana koyar bugüne kadar mantıgınla hareket ettiysen duygularına izin ver ölç biç tart ama tavsiyem tek kelime etme. bazen susmak zaten birçok şeyi anlatır kolay olan konuşmaktır...

Ben de katılıyorumm erkekler bir ilişkiyi bitirmek istediklerinde hep aynı şeylere başvurur "sana layık değilim" >>>> iyi o zmn güle güle ...

bence gitme madem sana layik degilmis bosver gitsin bence bu bahane buzamana kadar akli nerdeydi sana layiktide simdimi layik olmadi

Erkeler ne söyler kadınlar ne anlar filmini izle. Tam sana göre!

bende senin gibi askerimle ayrıldım benim gitme gibi bir ihtimalim yoktu olsda gitmezdim zaten bırak gitmeyi aramadım bilee gercekten asker diye herseyi alttan alamam

Ben görürdüm sanırım...
O havalara girecekmiş,o şunu demiş,böyle yapmış diye düşünmem...
Son kez helalleşmek isterim...

Görmekte bir sakinca yok... gitmesine bir iki hafta kala kibarca bitirmesi de ilginc.. sadece askerlik sirasinda yoldas olmussunuz, yani kisacasi sen onun askerlik arkadasi olmussun:)
zaten seninde icine sinen birsey degil,kararsizliklarin var...devami yok gibi...üzülme

bende senin gibi askerimle ayrıldım benim gitme gibi bir ihtimalim yoktu olsda gitmezdim zaten bırak gitmeyi aramadım bilee gercekten asker diye herseyi alttan alamam

kızlarrrrr asker psikolojisiii bambaşka birşeydirrrr..ben 2 senelik beraberlikten sonra sevgilim askereee gittiii ben ona aynen söyle söledim gitmeden önce ne olursa olsun ne yapmış olursn ol ...ben senlee askerdeyken ayrılmıcam susucam herşeyee ..askerdeyken bıraktıı denilen kızlardan olmıcam dediimmm...askerdeyken tartıştımızdaa oldu telefonlarda neler neler oldu ayrılmadık ...geldiii başka seylerden kavga ettik ayrılmak istedim ayrılmadı bırakmadııı ve 5 sene sonrasında evlendikkk suan evliyizz ve o benim eşimm......dediğim gibi asker psikolojisi bambaşka bişi.....konuyu açan arkadaş herhaldee oturduğu yerde askerlik yapan biri ve askerliği bitincee kendi ailesinin yanına gidecek biri galiba ne kadar süredir beraberlerr onuda bilmiorum amaa....iyi ölçüp iyi tartalımmmm

Keşke dememek içindir hayat, keşke dememek için gönlünden geçenler mantığınla uyuşuyorsa git gör söyle...

Beni kaybetmeyi göze aldıysa yapılabilecek pek bir şey yok..

Son kez görünce değişecek bir şey olmayacak zaten, kararlar verilmiş herkes kendi yolunu seçmiş..

Bazen susmak cevapların en güzelidir..

Ve her şeye rağmen kabullenmek gerekir bazen bazı sonları..

Hayat devam ediyor kaldığı yerden..

( Biraz düşündümde, eğer böyle bir konu açımış olsaydı birisi forumda, ona bu yorumu yazardım sanırım.. )

Şimdi gerçekçi olmanın ve mantığımla hareket etmemin vakti...

Yorum yazan herkese teşekkürler..

Son düzenleme:
davul bile dengi dengine şimdi olmasa ilerde illaki sorunlar cıkıcakmış belli yani barışmaya niyetliysen git gör ama deilsen işi daha fazla yokuşa sürmenin bi anlamı yok bence :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…