- Konu Sahibi mydarkheart
İlişkimiz başlayalı neredeyse bir yıl olacak....... sevgilim doğum günümde bir hediye almadı... güya biblo almış ama sinirlenince kırmış....... ee siniri geçince tekrar alamaz mıydı yani???????????? pek inandırıcı gelmedi bana....... benim çok yakın arkadaşıma sevgilim mesaj atmıs ve bana sürpriz doğum günü hazırladığını söylemiş...... (doğum günümden bir aysonra) yakın arkadasımda önce bana bi mesaj attı dedi ki: sevgilin sana sürpriz doğum günü hazırlayacak.... aradan kısa zaman geçti aynı arkadasım bana tekrar mesaj attı. kendisi sehir dısında okuyor.... oraya geleceğim cok kötü seyler oldu yarın 12 de bizim ordaki cafeye gel mutlaka dedi..... ben şüphelendim.... erkek arkadasımdan....... sonra erkek arkadasıma mesaj attım.... yakın arkadasımın morali bozuk yarın onu görcem sonra da senin yanına gelirim.......... erkek arkadasımda dayanamadı ve dedi ki: o gelmeyecek. parti falan yok. sadece arkadasın istediği her an gidiyorsun ama bana öyle davranmıyorsun falan dedi...... (halbuki erkek arkadasıma çok değer veren bi insanım) yani hem yalan söylemek hem de beni denemek için en yakın arkadasımı kullandı...... hem de zaten ben oraya o saatte gitseydim de parti falan olmayacaktı yani.... siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız?
umarım derdimi anlatabilmişimdir... teşekkürler
umarım derdimi anlatabilmişimdir... teşekkürler