Siz olsanız ne yapardınız?

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
İlişkimiz başlayalı neredeyse bir yıl olacak....... sevgilim doğum günümde bir hediye almadı... güya biblo almış ama sinirlenince kırmış....... ee siniri geçince tekrar alamaz mıydı yani???????????? pek inandırıcı gelmedi bana....... benim çok yakın arkadaşıma sevgilim mesaj atmıs ve bana sürpriz doğum günü hazırladığını söylemiş...... (doğum günümden bir aysonra) yakın arkadasımda önce bana bi mesaj attı dedi ki: sevgilin sana sürpriz doğum günü hazırlayacak.... aradan kısa zaman geçti aynı arkadasım bana tekrar mesaj attı. kendisi sehir dısında okuyor.... oraya geleceğim cok kötü seyler oldu yarın 12 de bizim ordaki cafeye gel mutlaka dedi..... ben şüphelendim.... erkek arkadasımdan....... sonra erkek arkadasıma mesaj attım.... yakın arkadasımın morali bozuk yarın onu görcem sonra da senin yanına gelirim.......... erkek arkadasımda dayanamadı ve dedi ki: o gelmeyecek. parti falan yok. sadece arkadasın istediği her an gidiyorsun ama bana öyle davranmıyorsun falan dedi...... (halbuki erkek arkadasıma çok değer veren bi insanım) yani hem yalan söylemek hem de beni denemek için en yakın arkadasımı kullandı...... hem de zaten ben oraya o saatte gitseydim de parti falan olmayacaktı yani.... siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız?

umarım derdimi anlatabilmişimdir... teşekkürler

nasil yani seni denemek icin arkadasinimi kullandi?
hem dogumgününe bise almiyor hemde süpriz dogumgünü hazirliyorum diye sana söylettiriyor sonrada arkadasinla haber gönderiyor seni deniyor öylemi?
ben postalamistim nedir bana güveni yoksa benimlede olmasina hic gerek yok ne gözle bakiyorki o sana?

nasil yani seni denemek icin arkadasinimi kullandi?
hem dogumgününe bise almiyor hemde süpriz dogumgünü hazirliyorum diye sana söylettiriyor sonrada arkadasinla haber gönderiyor seni deniyor öylemi?
ben postalamistim nedir bana güveni yoksa benimlede olmasina hic gerek yok ne gözle bakiyorki o sana?

evet aynen öyle yaptı.....
çok bozuldum.... aslında ilişkimizde tek sorun o değil ama ben herşeye rağmen sürdürmeye çalışıyorum....... bakalım sonu ne olacak ben de bilmiyorum hayırlısı olsun

wallahi üzücü bir durum hem şuçlu hem güçlü diye buna denmeli sanırım... keşke bir erkekle sevgili olduğumuzda yanında bir de kullanma klavuzu olsaydı...

tatlım daha bi aydır berabersiniz ve bu kadar şey olmuş. bana pek sağlıklı görünmedi. üstelik o arkadaş da ne biçim bi arkadaşmış öyle. gaz vermek gibi olmasn ama ben olsam ikisinide siler atardım hayatımdan.

durum biraz karışık geldi bana hem hediye almıyo hemde saçma bi bahaneyle avutmaya çalışıyo seni
hadi onu geçtim resmen yalanlar serisi yapmış..
arkadaşının da ona uyması çok düşündürücü..
amacı ne anlayamadım vala...:19:

bence bu adamı da arkadaşın dediğin o şahsı da şutla.gereksiz bir takım ,insanlarla görüşmeye gerek yok. Moralini bozmaya ne hakları var?

yuh bu ne yaaa arkadasın için sen mi daha önemlisin sevgilin mi nasıl bi saçmalık bu :20: arkadasın nasıl seni kaybetmeyi göze almış(ama son bi şans verilebilir) :41: herneyse sevgilin paranoyak güvensiz artı tilki gibi biri geldi bana bnce kndini ondan yavastan uzaklastırmaya calıs pat diye olmaz bilirim ilerde seni cok üzecek biri gibi duruyo :59:

Sevgilin fazla hesaplara girmiş, ya da şöyle diyeyim: kendisi kinci biris sanırım,hemen misilleme tarzı şeylere başvuruyor.
Sevgiden ziyade iddialaşma var gibi..

cok sacma.. her süphelendigi konuda seni test mi edecek yani..
böyle iliski mi olurmus.. ayrica ben senin yerinde olsam bundan sonra birsey dediginde
acaba beni mi deniyor yoksa dogrumu söylüyor diye iki kere düsünürdüm..

arkadaşım kötü niyetli değil kesinlikle buna eminim. arkadasım sevgilimin bana gerçekten sürpriz yapacagını sanmıs.... arkadasımı da kandırmıs yani anlayacagınız......

hediye alıp almamasına bişey diyemem de sevgilinin yaptığı çocuklukmuş ve saçma bişey..... güven olmayan bi yerde sevgi ve aşkın barınması çok zor.hele ki içine yalan da girerse... çok geç olmadan kararını ver derim.

hediye alıp almamasına bişey diyemem de sevgilinin yaptığı çocuklukmuş ve saçma bişey..... güven olmayan bi yerde sevgi ve aşkın barınması çok zor.hele ki içine yalan da girerse... çok geç olmadan kararını ver derim.

offffffffff
:((((((

ne onunla ne de onsuz olmuyor ne yapacağım ben

doğum günümde beraber olamadık..... doğum günümden günler sonra oldu bu....

pardon cnm yanlış anlamışım ama yaptıkları hiç hoş karşılanacak şeyler değil :47:
benim de eski sevgilim kendi doğum gününde benimle buluşmak istememişti. kokusu sonradan ortaya çıktı beni sevmiyomuş artık üstelik aklında hala eski sevgilisi varmış :47:

pardon cnm yanlış anlamışım ama yaptıkları hiç hoş karşılanacak şeyler değil :47:
benim de eski sevgilim kendi doğum gününde benimle buluşmak istememişti. kokusu sonradan ortaya çıktı beni sevmiyomuş artık üstelik aklında hala eski sevgilisi varmış :47:

ben doğum günümde ailemle beraberdim.... ama geç de olsa sevgilim küçük de olsa bi hediye alabilirdi....... ama almadı.... nerdeyse 1 yıldır çıkıyoruz ama sadece sevgililer gününde bir tane kırmızı gül aldı bir de ikimizin internet yazısmalarımızdan kitap yapmış onu verdi.... onun haricinde hiçbişey almadı bana.... büyük bişeyde gözüm yok maddi değeri hiç önemli değil ama.... düşünülmek ve önemsenmek istiyorum sadece.....

Back
X