siz olsanız ne yapardınız

kaynanan çok fena biri kendini hemen ele vermiş.sakın beraber oturmayı kabul etme canım nişanlın ana kuzusuysa seni dinlemiyorsa bir kere daha düşün.bu kaynana ile aynı evde yaşanmaz.

[ı]
siz de isterseniz tabi...
Bunu da belirtin lütfen sevgili sözlünüze.
[/ı]

malesef canım bizlerin sözü hükümsüz oluyor anne oğlunu bir şekilde kendinia cındırır bir bakmış kendiisne sormadan ana oğul plan yapmış kapıda bitiverir valla kolay değil arkadaşın işi var allah kolaylık versin..

Bende yeni evliyim ben çalışıyorum eşimin iyi bir işi var bende başka şehire evlendim ama benim kısa mesae değil 12 saat evlenmeden daha nişan bile yokken ortada birgün eşim aradı şimdi ablamla konuştuk ee dedim işte 2,3 yıl biz kendimizi toparlayana kadar annemle otursak bu arada ablası evli kaynanamda 2 katlı evde eltimle oturur altlı üstlü aşağıda eltim ve wc si bile dışarda düşünün işte o eltim kiraya çıksınmış biz şuan kaynanamın oturduğu yukarda kaynanmda aşağıya geçse ne olurmuş çok değil 2sene kendimizi toparlayana kadar ve bizde 3 yıl flört ettik hiç gözümde değildi dedim madem kendine güvenemiyorsun ozaman hiç başlamayalım resmi işlemelre burda bitsin bu 2 sene olur 5 sene olur 10 sene dedim aileme söyleyim istersen hem kızlarını gurbete vericekler hemde kaynana yanına hemen eşimde tamam konuyu kapat dedi böyle birşeyi söylemedim farzet dedi.

Evlendik 10 gün sonra eee annemi evi sattırıp bizim sitede bir evmi baksak bak çalışıyorsun yemek derdimiz olmaz dedim eşime bana bakkkk ben kimseye güvenerek evlenmedim 2 yumurta kırar yerim ve öyle birşeyi kesinlikle istmeiyorum eğer öyle birşey yaparsan baştan söyleyim çok sağlıklı ve uzun ömürlü evliliğin olmaz şimdi ise annemin evine doğal gazmı yaptırsak sattırmasak evide diyor:)

Birde yanıma mı alırım diyor. Ohooo dertsiz başına dert alma.Ben olsam böyle bir ilişki içinde bulunmazdım.Huzursuz olacaksın her dakika.
Ana kuzusu erkeklerle evlilikler pek iyi gitmior..

Bu adamla ve anasının müdehaleci olduğundan,çnk mutsuz olacağımdan evlilik kararından vazgeçer kalbime taş başardım

kızlar yorumlar ıcın cok tesekkurler..Sozlume zaten ıstemedıgımı belırtıyorum bu konuyu,sozlumun yurtdısı ısı var tatıle geldıgınde evlenelım dıyor sonra yıne gıtmesı lazım 4-5 ay son kez o arada ben muhtemelen sevgılı kaynanamla kalırım sırf bu yuzden evlılıgı ertelıyorum..eltılerım de sende kalmaz o sen calısacaksın sabah gıdıp aksam geleceksın o sende sıkılır hızmet bekler kalmaz sen de dıyorlar ama hayat bu ne olacagı bellı olmaz..herkesın hakkında hayırlı ne ıse o olsun kızlar

Arkadasim egerki yapabiliyorsan arkana bakmadan kac..Yok sözlümü seviyorum oda beni seviyor üstesinden geliriz diyorsan cok zorlu günler bekliyor seni hazirlikli ol....Bir ciftin birbirini en cok arayip sordugu zamanlar sözlülük, nisanlilik zamanlaridir...Teyzeniz yine gelirsin sen diyor ve kadin okuttunuzsa gelir diyor..Bence bastan böyle baslayanin sonunu düsünemiyorum..Sözlünüze acikca söyleyin bunlar nasil ithamlar, biz seninle yuva kurmak icin bir yola ciktik, ortada benim bilmedigim bir savasmi varda bilmem okutmak, yok büyü gibi seylerden bahsediliyor de...

canım bence cok sanslısın önceden cıkmıs kokusu kayınvalidenin nisanlında kendini belli etmiş annemi isterse yanıma alırım diye sana bile danısma geregi duymamıs ben senin yerinde olsam asla adım atmam üzülecegin o kadar belli ki,bile bile lades dememelisin.

kayınvalidenizde paranoya belirtileri var resmen. ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmez okutmak vs. hatta orda olsam insanların içinde kutuyla meyve suyu gelmesi garip gelirdi bana.

Vallahi korktum desem..
söz gecenizde ulu orta konusmus olması ve çekinmemesi ilginç.
kendileri bu gibi işlerle pek haşır neşir sanırım :26:
herzaman derım ana kuzusu olan adamdan koca olmaz eşinin kıymetini bilmez.
ayrıca çalışan birisiniz ve oğlunun evi neticede sizde kalmak isteyebilir yeni gelinden de hevesini almak isteyecektir.
siz işteyken sizin evinizde kalacaksada eğer ince meselelerine sizin evinizde devam edebilir.
kimseye güven olmaz. hele ki en güzel anlarınızdan birinde söz gecenizde bunlardan bahseden bir kadından ben korkarım.

sen kendini avutuyosun suan cevapları gorunce korktun ama gercekler herzaman acıdır o kadın demekkı senı ıstemıyokı oyle seyler dusunuyo yoksa ogun ınsanın aklına bıle gelmez ve gor bak sızı rahat bırakmaz hasta numarası yapar calısabılırsın ama sonucta eve gelceksın bekle hemen evlenme sakın iyi düşün iyi

allah kolaylık versin

ama şuna alıştır kendini. ilerde dah a fazla sorunlar çıkacak ve eşin ailesine o kadar düşkünse senin arkanda durmayacak. hemen hemen benm eşimde böğle ve suçsuzken birçok şey yaşadım.onun ailesinde kötü olan herşey benm suçum oldu. artk altından kalkamıyorum bu suçlamaların. eğer imkenın varsa tekrar düşün derim

Bir İnsanın Fikri Neyse Zikri de Odur..
Sen Kork Bu Kadından..
Maşallah Her Halttan Haberi Var..

bence otur bi kayınvalidenle konuş açık açık evlenmeden bakalım derdi neymiş insanlarla ugrasmak zor baştan birbirinizi anlayarak ilerlemek daha iyi olucaktır diye düşünüyorum insallah konustuktan sonra hepsi yanlış anlaşılmadan ibaretmiş dersin

ben bekarım henüz ama evlensem kayınvalidem böyle şeylerden bahsetse bende korkardım vallahi allah yardımcın olsun

cnm balık baştan kokar diye bi laf vardır, kesinlikle bu konuyu geçiştirmemen lazım, bu benim aklıma takılıyor, ikide bir aklıma geliyor çok rahatsız oluyorum de. düşündürücü olduğunu vurgula, bakalım annesini çok mu savunacak sana, eğer çok savunuyorsa bu çocuğu sen nasıl değiştirirsin ki ? ileride başka meselede gene gene gene savunacak :44:

bu büyü konularına öyle sinir oluyorum ki, toplumda ne kadar yaygınlaştı yaaa insan korkuyor da

kayınvalidenle konusman hıc bır işe yaramaz belli ki sorunlu bırısı, umarım sozlun anlayıslı ve annesine göre daha makul birisidir ama annesinin sözuyle bardagı bırakması düşündürücu, içecegı meyve suyunda bıle annesının ıradesıne gore hareket etmesı senin dusunmen gereken asıl mesele bence
umarım mutlu olursun

kadın öyle dedikten sonra sözlün hiç mi bir şey demedi? seni korumak adına tek kelime etmediyse canım işin çoook zor. bir de 7 senedir birliktesiniz. evlendiğinizi düşünüyorum da hiç iyi bir tablo göremiyorum. kaynanayı dizginlemezseniz yazık olacak o kadar yıla, emeğe.

en gec "okuttuysaniz tabi gelir " dedigi zaman taktiklari yüzügü geri iade etmistim!!!

evlenmek icin bu kadar fedakar olmamak gerek zaten evlenince mecburen oluyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…