siz olsanız ne yapardınız

vala demek istediklerime tercüman olmuşsun katılıyorummm ezdirme bencedeee

allah yardımcın olsun işin çok zor bu kadınla
inşallah pişman olmazsın

sagol canım tavsıyelerın ıcın keske azcık dıllı de ben olsaydım soyle hafıften karsındakını lafıyla ezen sakayla karısık lafı veren ınsanlara o kdar hayranım kı oyle olamıyorum maalesef ya sonra dusuyor jetonlar ya da tepkımı ortaya koyarken sert bır sekılde ıfade edıyorum..ama sunu ben de anladım ıyı nıyetle yaklasmamak gerek mesafelı olmak gerek..en ıyısı cadoloz bır gelın olmak aslında DD

yani canım benim kaynanan direk gözümün önünde şekillendi valla aslında hiç öle durmuyo bence iyi oyuncu yeri gelir demedi deme ağlar bu kadın iki lafında bir sözlünde yaptıını begendinmi der eminim en iyisi mesafeyi koymak bayramda seyranda aramak emin ol bazende sessiz kalmak işe yarıyo ne derse desin sen kendini biliyosun o an koysada karşındakinin terbiyesizliği hç tepki verme ne alın ne kırıl hani derler ya duvar gibi ol ben öle olurum mesela bana laf yapan insanın seviyesi konuşma tarzından bellidir beni alaya alıyosa cevap bile verme yorma sende çeneni onu varsayımlarınla baş başa bırak o öle sansın :) emin ol cevap vermeyince daha çok kudurur buda senin olgunlugun demekki sözlünde güzel dşünür aferin der sen arada hürremi oynamayı ihmal etmee :):) :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…