Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar meraba,,yaklaşık bi sene önce konu açmıştım eşimin ailesiyle aynı binada altlı üstlü oturuyodum,(okuyanlar bilir).sonunda 3 ay önce ayrı bi eve taşındık.taşınalı güzel şeyler yaşadım.ama son bi haftada eşimin hiç de değişmediğine kanaat getirdim.konu şöyle; Kaynım evleniyo ve bu haftasonu çeyizi geliyo,kaynanam eşime sürekli tek başına misafir ağırlayamayacağını,biricik kızının da iki çocuğuyla 15 kişiyi ağırlayamayacağını,zaten hasta olduğunu dillendirip duruyo.kaynanam beni de çağırdı bende istemeye istemeye bakarız dedim. eşime de gitmeyeceğimi söyledim,zoruma gidiyo(çünkü zamanında huzursuzluk yaşadım,evin içini biz yaptırdığımız halde kovulduk,başları sıkınca yardıma gel...) çoğu şeyleri unutup kaynanamın evine gidiyorum zaten ama bu sefer çıktığım eve çeyiz gelecek ve ben hakkım olduğunu düşünerek orada bulunmak istemiyorum.eşim ise
suratsızlaştı bu yüzden,annesi yalnız kalmış,yine olumsuzluk çıkacakmış herşey düzelmişken.....vs.gitmem gerektiğini sadece annesinin evinde bulunmamı istediğini söylüyo bense hayır dedikçe agresifleşiyo.benim düşüncelerimi önemsemiyo,varsa yoksa annesi.. bunca yaşadığımız kötü şeylere sebep yine annesi ve ailesi. eşim bana karşı çok anlayışsız .. siz olsanız ne yapardınız?
Kayınvalideniz ile yaşadınız sorun ikinizi baglar.
Ancak kaynınız evleniyor ve siz yardım etmek istemiyorsunuz...
Neden* onun ne suçu var?
Hayatının en önemli gününde yengesinin gelmemesini hayatı boyunca unutmaz.
Sizin kardeşiniz evlenseydi ve eşiniz aynı şeyi yapsaydı ne yapardınız?
bu forumda bir üye vardı bayramda eşinin tüm dırdırlarına rağmen kayınvalidesinin köyüne gitmemişti. Senin durumunu da biraz ona benzetiyorum. o arkadaş inat etti ve kazandı. Eşinle aranızın kötü olmasını istemem ama gittiğinde mutsuz ve rahatsız olacaksan, herşey daha kötü olacaksa sen de inat et gitme.
Çünkü bana öyle geliyor ki kayınvaliden yardımcı aramıyor, tamamen iktidar savaşında başkomutan olmaya çalışıyor.
2buçuk yıllık evliyim bu güne kadar yaptım yapmadın dediler,yapmadım yaptın dediler,eşimin gözünde değerli miyim?HAYIR..
evliliğimden 6 ay sonra abim evlendi,eşim ne gitti ne de gönderdi, sadece kaynanam değil kayınbabam görümcem kaynım.. herkesle yaşadım bazı sorunlar. kaynım oturduğumuz ev kendisine kalsın diye abisine ayrılmamızı söyleyecek kadar çirkefleşti zamanında. hamileyken başka kapı gösterdi eşimin ailesi,rızkın yok bu evde diye kovdular kendi ailemin yanında..sebep;daha evliliğimin ilk haftası ve sonraki haftalar görümceme,kocasına ve çocuklarına dadılık yapmadığım için,,doğum yapmama bi gün kala kaynanam annesinin evine götür ben istemiyorum,bakamam dedi,inceldiği yerden kopar,ayrılın dedi yanımda fıs fıs.herkes bana karşı birbirlerini doldurdu eşim ne yaptı peki? hiç.. eşimin beni sevdiğinden şüphe ettiğim halde eşimi sevdiğim için büyüklük bende kalsın deyip unuttum çoğu şeyi yine güldüm yüzlerine ama eşim yapabileceğimden fazlasını hep daha fazlasını bekleyip durdu bendennn.hiçbi zaman arkamda durmadı.bazen o da ailesinin yaptıklarına söylediklerine anlam veremedi,yanımdaydı,ben seni biliyorum dedi ama.. annesi hastayım yorgunum üzülüyorum dedikçe yön değiştirdi..offf offf ne çektiğimi bi ben bi de Allah bilir..sizler sadece tahmin edebilirsiniz..
hanımlar meraba,,yaklaşık bi sene önce konu açmıştım eşimin ailesiyle aynı binada altlı üstlü oturuyodum,(okuyanlar bilir).sonunda 3 ay önce ayrı bi eve taşındık.taşınalı güzel şeyler yaşadım.ama son bi haftada eşimin hiç de değişmediğine kanaat getirdim.konu şöyle; Kaynım evleniyo ve bu haftasonu çeyizi geliyo,kaynanam eşime sürekli tek başına misafir ağırlayamayacağını,biricik kızının da iki çocuğuyla 15 kişiyi ağırlayamayacağını,zaten hasta olduğunu dillendirip duruyo.kaynanam beni de çağırdı bende istemeye istemeye bakarız dedim. eşime de gitmeyeceğimi söyledim,zoruma gidiyo(çünkü zamanında huzursuzluk yaşadım,evin içini biz yaptırdığımız halde kovulduk,başları sıkınca yardıma gel...) çoğu şeyleri unutup kaynanamın evine gidiyorum zaten ama bu sefer çıktığım eve çeyiz gelecek ve ben hakkım olduğunu düşünerek orada bulunmak istemiyorum.eşim ise
suratsızlaştı bu yüzden,annesi yalnız kalmış,yine olumsuzluk çıkacakmış herşey düzelmişken.....vs.gitmem gerektiğini sadece annesinin evinde bulunmamı istediğini söylüyo bense hayır dedikçe agresifleşiyo.benim düşüncelerimi önemsemiyo,varsa yoksa annesi.. bunca yaşadığımız kötü şeylere sebep yine annesi ve ailesi. eşim bana karşı çok anlayışsız .. siz olsanız ne yapardınız?