- 15 Ekim 2008
- 1.239
- 246
- 648
- 36
arkadaşlar ne olur akıl verin bana. ben 2012 şubatta nişanlandım. hoş ne nişanım ne de tanışma hiçbirini istekli yapmadılar. hep nişanlımın zorlamalaryla oldu. nişanı da nişanlım kendisi yaptı ailesinin hiç bi desteği olmadı... gel gelelim 1 ay önce kv be kp geldiler düğün tarihi konuşuldu şubat 2013 diye. hiç aramayan sormayann kv.de dün aradı yarın size gelicz müsaitseniz dedi. bende düşündüm acaba ne oldu bunlar ne gelir ne gider ne arar ne sorar.. geldiler bu akşam, nişanlımın halasının kocası da geldi. ev yaptırıyoruz da hem düğün hem ev yaptırma altından kalkamayız ( ben nişanlandım nişanlanalı hazır evin içini hala yaptıramadılar) düğünü haziranda yapıcaz dedilerrr.. tabi biz şokkk
başımdan aşağı kaynar su döküldüü resmen.. ben gelinlik siparişimi vermişim, düğün tarihini salondan almışız. herkes şubat die biliyo.. tabi ben çok şey söyledim. zavallı annem babam bişey diyemediler.. önce ev yaptırcaklarmış sonra düğün. ya Allah aşkına 3 ayda ne yapacaklar.. şubattan hazirana ne var.. ne değişecek bilen varsa söylesin bana .....