siz olsanız ne yapardınız ?

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
Merhaba arkadaşlar bugün yaşadığım bir olayı anlatacağım acaba siz olsanız ne yapardınız, düşüncelerinizi merak ediyorum,bugün kızımla bir işimiz vardı ve geç kaldık acele acele yürürken (avm nin çatı katında açık otoparktayız,çok güvenli bir yer)kızım benden 5 metre felan önde(kızım 15 yaşında ) ,bir anda kızımın önünde bir araç durdu bende bakakaldım yol soracak zannettim ,küçücük çocuğa atla gel seni istediğin yere götüreyim dedi ,(aslında benim biraz canım sıkkındı ve dalgın dalgın yürüyordum)benim gözüm faltaşı gibi açıldı birden ama adam ileri gitmek zorunda ,dönüş yapıp yola çıkmak için ,önce beni farketmedi ,arada 10 metre var ,ben açtım kollarımı geç dedim geçebilirsen araba hızla tam önümde durmak zorunda kaldı ,sen dedim ne yaptın biraz önce ama bağırıyorum ,ne dedin dedim benim kızıma ,o daha çocuk ama adam korkudan camı açamıyor,çünkü parçalayacağım,içerden yok adres sordum diyor ,öyle dedim dimi diye bide çocuğa onaylatmaya çalışıyor,ben dedim senin amacını iyi anladım ,sen görürsün gününü seni çocuk tacizinden şikayet edeceğim ,kimbilir çocukları kandıran pisliksindir diye küfürler havada uçuşuyor (adamda 35 yaşlarında)zor kurtuldu elimden ,tabi ki hemen plakayı çektim anında ,eşime de henüz anlatmadım (anlatırsam eşim bu konularda çok hassas,ağız burun girer adama ),,sizce bu konuda ne yapmam gerekir ,muhtemelen bir daha görmeyeceğim bir insan ,şikayette bulunsam ne derim bu konu hakkında en doğru ne yapılabilir , düşüncelerinizi yazabilir misiniz? sevgiler.......

Polise gidin sikayette bulunun plakasini gorduyseniz verin emniyete. esgal verin otopark kameralarindan guvenlikten mutlaka bulurlar kim oldugunu. Bunda utanilacak kizacak bisey yok esiniz de bilmeli.15 yasinda bir cocuga yapilan taciz bu resmen.Yaninda siz varmissiniz allahtan.Kizinizdan bir kac buyugum ben de tedirgin olurdum.Bugun kiziniza denk gelmis bu densiz yarin baska kiza aynisini yapar.Bunlarda ar haysiyet yok ablacim afedersin.

Son düzenleme:
benzer bir olay en yakin arkadaslarimdan birinin basina geldi babasi polisti direkt sikayetci oldular yakalanmis teshis edilmis hakkinda dava acilmisti su an ne durumdadir bilgim yok.arkadasim hic davada bulunmadi ailesi ve avukatlar ilgilenmis.

sen yapacağını yapmışsın bence...

Polise gidin sikayette bulunun plakasini gorduyseniz verin emniyete. esgal verin otopark kameralarindan guvenlikten mutlaka bulurlar kim oldugunu. Bunda utanilacak kizacak bisey yok esiniz de bilmeli.15 yasinda bir cocuga yapilan taciz bu resmen.Yaninda siz varmissiniz allahtan.Kizinizdan bir kac buyugum ben de tedirgin olurdum.Bugun kiziniza denk gelmis bu densiz yarin badka kiza aynisini yapar.Bunlarda ar haysiyet yok ablacim afedersin.

Aynen katılıyorum. Belki konu sahibi bir daha karşılaşmayacak ama etrafta bir sürü genç kız var... Adamın yanına kalmasın bu yaptığı. Ne cesaret güpegündüz yolun ortasında, insanlar çok arsızlaştı..

sen yapacağını yapmışsın bence...

Di mi insaniyet görevi kendi kızını kurtarmak o kadar adam elini kolunu sallayarak diğer kızlara sarksın, ne malum skşam daha sakin bir yerde başka kızlara denk geldi mi daha kötü şeyler yapmadığı/yapmayacağı?

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetini bırakın bir kenara...

Polise gidin sikayette bulunun plakasini gorduyseniz verin emniyete. esgal verin otopark kameralarindan guvenlikten mutlaka bulurlar kim oldugunu. Bunda utanilacak kizacak bisey yok esiniz de bilmeli.15 yasinda bir cocuga yapilan taciz bu resmen.Yaninda siz varmissiniz allahtan.Kizinizdan bir kac buyugum ben de tedirgin olurdum.Bugun kiziniza denk gelmis bu densiz yarin badka kiza aynisini yapar.Bunlarda ar haysiyet yok ablacim afedersin.

arkadasa aynen katılıyorum cok dogru soylemısbencede sıkayet etmelısın kocanızada soyleyın kocamada bole bole bı durum var dedım bence esıde bılsın dedı buda erkek bakıs acısı en zaından baskasına da yaparsa ve onlarda sıkayet ederse daha once aynı meseleden karakola getırıldıgını polıslerde gorur hakkında dava acılır ve sız sıkayet etmeyın baskalarıda sıkayet etmesın ne olur bunun gıbılerın halı..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bugün yaşadığım bir olayı anlatacağım acaba siz olsanız ne yapardınız, düşüncelerinizi merak ediyorum,bugün kızımla bir işimiz vardı ve geç kaldık acele acele yürürken (avm nin çatı katında açık otoparktayız,çok güvenli bir yer)kızım benden 5 metre felan önde(kızım 15 yaşında ) ,bir anda kızımın önünde bir araç durdu bende bakakaldım yol soracak zannettim ,küçücük çocuğa atla gel seni istediğin yere götüreyim dedi ,(aslında benim biraz canım sıkkındı ve dalgın dalgın yürüyordum)benim gözüm faltaşı gibi açıldı birden ama adam ileri gitmek zorunda ,dönüş yapıp yola çıkmak için ,önce beni farketmedi ,arada 10 metre var ,ben açtım kollarımı geç dedim geçebilirsen araba hızla tam önümde durmak zorunda kaldı ,sen dedim ne yaptın biraz önce ama bağırıyorum ,ne dedin dedim benim kızıma ,o daha çocuk ama adam korkudan camı açamıyor,çünkü parçalayacağım,içerden yok adres sordum diyor ,öyle dedim dimi diye bide çocuğa onaylatmaya çalışıyor,ben dedim senin amacını iyi anladım ,sen görürsün gününü seni çocuk tacizinden şikayet edeceğim ,kimbilir çocukları kandıran pisliksindir diye küfürler havada uçuşuyor (adamda 35 yaşlarında)zor kurtuldu elimden ,tabi ki hemen plakayı çektim anında ,eşime de henüz anlatmadım (anlatırsam eşim bu konularda çok hassas,ağız burun girer adama ),,sizce bu konuda ne yapmam gerekir ,muhtemelen bir daha görmeyeceğim bir insan ,şikayette bulunsam ne derim bu konu hakkında en doğru ne yapılabilir , düşüncelerinizi yazabilir misiniz? sevgiler.......

bence bundan bir sonuç çıkmaz,nasıl kanıtlayacaksınız,adam o an ben sürmüyordum der veya çocuk önüme çıktı,ondan durdum birden,ne yapıyorsun,nereye gidiyorsun dedim der veya kötü amacım yoktu,cinsel içerikli bir şey demedim, yardımcı olmak için söylemiştim,babası yaşındayım,arabamda eşim de vardı der vs... siz küfretmişsiniz bir de,o da hakaretten sizden şikayetçi olabilir...

Sikayet etmelisiniz. Ama birini sikayet etsen baskasi cikiyor... Benim de basima geldi benzeri durumlar. Maalesef ulkemizde bu tip karaktersiz insanlar bol bol var...

Arkadaşlar mümkünse konumda alıntı yapmayın birbirinize ,konuyla alakalı canım çok sıkkın zaten konumun kapanmasını istemiyorum sadece fikir almak istiyorum ,nereye gidilir savcıya mı polise mi bu konudada tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim ,şimdiden teşekkürler .......sevgiler

Arkadaşlar mümkünse konumda alıntı yapmayın birbirinize ,konuyla alakalı canım çok sıkkın zaten konumun kapanmasını istemiyorum sadece fikir almak istiyorum ,nereye gidilir savcıya mı polise mi bu konudada tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim ,şimdiden teşekkürler .......sevgiler

olayın olduğu yerdeki savcılığa müracaat edebilirsiniz.

adam tacize yeltenmiş ama hukuki olarak suç oluşmamış anladığım kadarıyla, onun için şikayetinizden sonuç çıkmayabilir. ama ben olsam adamın kızımı takibe alıp almadığından kuşkulanırdım. belki sürekli genç kızları takip eden bir sapık bu adam ve kızıma da kafayı taktı, her şey olabilir. onun için adamı ve arabasını hafızaya yazıp kızınızın etrafında gezip gezmediğini kontrol edip öyle şikayetçi olmakta fayda var bence.

Turkiyede sikayet gerektiren durumlar Nedir billmiyorum ama yapacak bisey yok hani 1 olur 2 olur 3 olur o zmn sikayet edio adam cezasini ceksîn derim Ama ilk olmus tanimadiginiz bir tip...
Bence kizlarimizi iyi egitmek ve akil vermek gerekiyor..ise kendi cocuklarimizdan baslayalim serseriler her tarafta...

adam tacize yeltenmiş ama hukuki olarak suç oluşmamış anladığım kadarıyla, onun için şikayetinizden sonuç çıkmayabilir. Ama ben olsam adamın kızımı takibe alıp almadığından kuşkulanırdım. Belki sürekli genç kızları takip eden bir sapık bu adam ve kızıma da kafayı taktı, her şey olabilir. Onun için adamı ve arabasını hafızaya yazıp kızınızın etrafında gezip gezmediğini kontrol edip öyle şikayetçi olmakta fayda var bence.

kızım okuldan eve ,evden okula giden bir kız ,servisi tam evin önünden alır ve tek başına nerdeyse hiç biryere gitmez ,pek vaktide yok sevmezde ,öyle gezen tozan bir kız değil ,iyice gözü korktu bugün ,bende onu rahatlatacak açıklamalarda bulundum tabii .....,

adamin yaptigi cok terbiyesiz birsey bencede plakayi aldiysan polise sikayet et cünkü sizin kiziniza bu terbiyesizligi yaptiysa baska kizlarada yapabilir diye düsünüyorum . 30 yaslarinda bi adam 15 yasinda bi kiz cocugunu kardesi olarak görmeli .

böyle bi olay 16 , 17 yaslarimda benimde basima geldi , aksam stajdan ciktim karanlikta eve gidiyordum 30 yaslarinda bi adam geldi yanima buralardami oturuyon dedi ve yol sordu bilmiyorum dedim yasimi sordu fln korktum ben yürümeye devam ederken istersen arabama gidelim konusuruz fln dedi ben arkama bakmadan kactim eve .

kizlarimiza cok dikat etmeliyiz allah korusun ./

Sonucu ne olur bilmiyorum ama eşinize durumu anlatıp şikayet etmeyi deneyin inşallah suçlu olarak görülür o pislik. 17 yaşında kızım var benim de Allah yavrularımızı korusun.

Polise şikayette bulunurdum valla. Durduğunuz hata yani. Böyleleri olduğu sürece biz kızlar bir yerlere çıkamayacak mıyız hep tetikte mi bekleyeceğiz. Allahım ne insanlar var yaaa. Lütfen şikayette bulunuz lütfen. O adam rahat dolaşmasın ortalıkta.

Bugün size olmuş, yarın da bize olabilir. Bir an evvel gidin polise lütfen :(

Plakasını aldım ama eşim şuan şehir dışında gelince anlatmaya karar verdim aslında ,şimdi anlatırsam apar topar döner daha anlatmadığım acil bir şey var zanneder,o yüzden bir kaç gün daha beklemek zorundayım ,önce eşime haber vermeden hiç bir girişimde bulunamam şu an için ,

aslında benim öğrenmek istediğim böyle olay başına gelipte ,şikayetçi olan arkadaş var mı? Bu konu tacize giriyor mu? Sitede avukat ,savcı yada mağdur varsa onlardan da yorum bekliyorum özellikle,sevgiler.......

Geçmiş olsun öncelikle

Bir kız annesi olarak tarafsız bakamayacağım bir konu maalesef...

Ben olsam; 15 yaşındaki çocuğa(benim çocuğum olup olmaması kesinlikle fark etmez) böyle bir teklifte bulunan insan müsveddesinin ahlaksızlığını birkaç lafla yanına bırakmaz kesinlikle şikayet ederdim...

Prosedürü bilmediğim bir durum olmakla birlikte olay yerine en yakın karakola gidip durumu anlatır onların yönlendirmeleri ile de ne gerekiyorsa yapardım...

Back
X