Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar bugün yaşadığım bir olayı anlatacağım acaba siz olsanız ne yapardınız, düşüncelerinizi merak ediyorum,bugün kızımla bir işimiz vardı ve geç kaldık acele acele yürürken (avm nin çatı katında açık otoparktayız,çok güvenli bir yer)kızım benden 5 metre felan önde(kızım 15 yaşında ) ,bir anda kızımın önünde bir araç durdu bende bakakaldım yol soracak zannettim ,küçücük çocuğa atla gel seni istediğin yere götüreyim dedi ,(aslında benim biraz canım sıkkındı ve dalgın dalgın yürüyordum)benim gözüm faltaşı gibi açıldı birden ama adam ileri gitmek zorunda ,dönüş yapıp yola çıkmak için ,önce beni farketmedi ,arada 10 metre var ,ben açtım kollarımı geç dedim geçebilirsen araba hızla tam önümde durmak zorunda kaldı ,sen dedim ne yaptın biraz önce ama bağırıyorum ,ne dedin dedim benim kızıma ,o daha çocuk ama adam korkudan camı açamıyor,çünkü parçalayacağım,içerden yok adres sordum diyor ,öyle dedim dimi diye bide çocuğa onaylatmaya çalışıyor,ben dedim senin amacını iyi anladım ,sen görürsün gününü seni çocuk tacizinden şikayet edeceğim ,kimbilir çocukları kandıran pisliksindir diye küfürler havada uçuşuyor (adamda 35 yaşlarında)zor kurtuldu elimden ,tabi ki hemen plakayı çektim anında ,eşime de henüz anlatmadım (anlatırsam eşim bu konularda çok hassas,ağız burun girer adama ),,sizce bu konuda ne yapmam gerekir ,muhtemelen bir daha görmeyeceğim bir insan ,şikayette bulunsam ne derim bu konu hakkında en doğru ne yapılabilir , düşüncelerinizi yazabilir misiniz? sevgiler.......