• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız ?

Elbette tacize girer.
Var böyle örnek davalar.

Plakanın fotoğrafını çekmişsiniz.
Onunla beraber karakola veya savcılığa gidiniz.
Kızınızda yanınızda olsun, sonuçta onun da ifadesini alırlar...

Sen o an elinden geleni yapmissin ben olsam bu olayi esimle paylasirdim ve yapilmasi gereken en onemli seyi yapardim o adi adami yakalatir ve hakkinda dava acardim... oranin dag basi olmadigini anlasin adi herif... ortalik teksasa dondu ve bazi erkekler biraz fazlaca rahat olmaya basladi

Tepkiniz çok yerinde olmuş önce tebrik etmek istiyorum sizi. Sonuçsuz kalacağını bilseniz bile plakasını polise verip şikayetçi olmanızı tavsiye ediyorum. Hoş katiller bile cezasız kalırken o sapık adama da muhtemelen bir ceza uygulanmaz ama belki bir daha böyle pisliklere kalkışamaz.
Kızınızın yaşlarındayken adamın biri arabasıyla yanımda durmuştu aynı şekilde ben de adres soracak sandım adama yakşlaşmıştım(hala tüylerim diken diken oluyo pis herif) sen bunu gördün mü diyip pis pis sırıtmıştı ordan nasıl kaçtım ne ara koşmaya başladım hala hatırlamıyorum. Yıllar boyunca da unutamadım ve ağlayarak sadece en yakın arkadaşıma anlatabildim sanki benim suçummuş gibi. Bu açıdan sizin kızınızın yanında olmanız büyük bi şans olmuş. Büyük geçmiş olsun. Allah böylelerinin fırsatını kessin...

Öncelikle o otoparkın güvenlik görevlilerine sorun o anın kamera görüntüleri var mı.. ? şikayet ettiğinizde somut bir şeye ihtiyacınız olacak... 2.si kocanıza kesinlikle söylemeniz gerekir bence. böyle birşeyi benden nasıl saklarsın olayları olabilir onun da kızı sonuçta.. Ağız burun kırmak konusunda da bence haklı.. =) Ama her halükarda bu olayı savcılığa, emniyete şikayet yoluyla bildirip arkasında durmanızı şiddetle öneririm.. Elinizde somut birşeyler olsun veya olmasın.. Çünkü o kişi böyle birşey için yargılandığında veya çevresi böyle bir durumun olduğunu duyduğunda o insan hakkında konustuklarında en büüyük ceza o adama bu olacaktır zaten.. sırf bu yüzden bile bence kocanızla görüşün resmi bir şekilde şikayetinizi bildirin..

Ispat edemezsin ama sonucta makemeye verirsen ugrasir yinede bu bile ona ceza.pis sapik allah bunlarin belasini versin.bende cocukken bu tip hareketlere maruz kaldim.gosterisli bir genc kizdim.piskolojimi etkiledi.

şikayet et tabi ki kanıtlanmaz diyenlere katılmıyorum gayet de kanıtlanır plaka yer zaman kameralar vs. zaten illa da tacizin kanıtı istenmiyo devlet kız çocuğuna inanıp mutlaka dava açar tacizden o da ona yeter.

Avm otoparkı olduğuna göre mutlaka kamera kaydı vardır.
Ama tabii ses kaydı olmayacağı için,adres sordum demekte ısrar eder.
Aslında önemli olan ceza almasa bile gözünün korkmasıdır.

Yalnız üzülerek söylüyorum ki avm lere bu amaçla giden bir grup gençlik var.
Adamınki taciz değil sadece teklif olabilir.Belki daha önce kabul edilmiştir,şansını denemiştir.

bence elinizden ne geliyorsa yapın kızınız orda yalnızda olabılırdı şansı sizinle bırlıkte olması

Bencede gidip şikayet edin kesinlikle belki daha önce başka bir kıza kötü bir şey yapmış aranan biride olabilir veya siz şikayet ettikten sonra yine başka bir kıza aynı muameleyi gösterip onunda şikayeti üzerine yakalanır felan sessiz kalmayın bu durumda benimde geçen kız kardeşime geldi böyle bir olay köpürdüm resmen bu gün sizin kıza yapan yarın başkasına yapar gidin şikayet edin hiç yoktan siciline işlesin bu yaptığı terbiyesizlik Allahım korusun böyle insanlardan.

Son düzenleme:
Sizi canı gönülden tebrik ederim .
Başkası olsa kızını alıp susup giderdi.
Cahil olmayan gelişmiş annelerin halini seviyorum .
Helal olsun :34::46:

Geçen gün elimde deliller olmasına rağmen şikayet ettiğim kişinin herhangi bir zararı olmadığı için bir şey yapılmayacağı söylendi.
ne denir bilemiyorum :50:

Merhaba arkadaşlar bugün yaşadığım bir olayı anlatacağım acaba siz olsanız ne yapardınız, düşüncelerinizi merak ediyorum,bugün kızımla bir işimiz vardı ve geç kaldık acele acele yürürken (avm nin çatı katında açık otoparktayız,çok güvenli bir yer)kızım benden 5 metre felan önde(kızım 15 yaşında ) ,bir anda kızımın önünde bir araç durdu bende bakakaldım yol soracak zannettim ,küçücük çocuğa atla gel seni istediğin yere götüreyim dedi ,(aslında benim biraz canım sıkkındı ve dalgın dalgın yürüyordum)benim gözüm faltaşı gibi açıldı birden ama adam ileri gitmek zorunda ,dönüş yapıp yola çıkmak için ,önce beni farketmedi ,arada 10 metre var ,ben açtım kollarımı geç dedim geçebilirsen araba hızla tam önümde durmak zorunda kaldı ,sen dedim ne yaptın biraz önce ama bağırıyorum ,ne dedin dedim benim kızıma ,o daha çocuk ama adam korkudan camı açamıyor,çünkü parçalayacağım,içerden yok adres sordum diyor ,öyle dedim dimi diye bide çocuğa onaylatmaya çalışıyor,ben dedim senin amacını iyi anladım ,sen görürsün gününü seni çocuk tacizinden şikayet edeceğim ,kimbilir çocukları kandıran pisliksindir diye küfürler havada uçuşuyor (adamda 35 yaşlarında)zor kurtuldu elimden ,tabi ki hemen plakayı çektim anında ,eşime de henüz anlatmadım (anlatırsam eşim bu konularda çok hassas,ağız burun girer adama ),,sizce bu konuda ne yapmam gerekir ,muhtemelen bir daha görmeyeceğim bir insan ,şikayette bulunsam ne derim bu konu hakkında en doğru ne yapılabilir , düşüncelerinizi yazabilir misiniz? sevgiler.......

çocuğunuzla karakola gidin şikayet eidn pisliği..birdaha yapamasın

Back
X