- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
- Konu Sahibi storm_angell
kızlar hemen konuya başlamak istiyorum ben 28 yaşındayım 7 yıl oldu eşimden boşanalı ağır bir depresyona girmiştim boşanma sürecinde bundan dolayı kendimi işime verdim 4 yıl boyunca sabah 8 gece 12 durmadan calıştım bu sıraa kardeşim rahatsızlandı böbreğimin birini ona verdim büyük ablam biraz gerizekalı dır evet evet gerizekalı benim böbreğimi para karşılığı kardeşime verdiğim yalanını uydurdu ameliyat sonrası sözde bana o bakacaktı kardeşimede annem bakacaktı ama bana bakmadı kapıyı çekti gitti onun kocası beni lavaboya götürdü ablamıda fırçalamıştı eniştem iyi biridir ablam ona buna heveslenen salağın teki son iki aydır kocasını bırakıp bize geldi sözde öğretmen kendisi birde oğlu var geçen gün kardeşimin cebinde sigara paketi yakaladım gizliden babama söyledim babamda kızdı kardeşime kardeşimde annem söyledi değilmi dedi babama oda evet annen söyledi diyince kardeşim anneme kızdı annemde hemen bana bağırmaya başladı evi terk etti sözde babam peşinde kardeşim bir güzel dövdü beni ameliyatlı diye ben ona dokunmadım ama sonuçta bende ameliyatlıyım araba almasına yardımcı olmak için 4 tane bileziğimi verdim üstelik arabaya hiç dokunmadım bile kaç aydır hep onlar gezdiler aylık alırım eve 500 tl veriyorum bulaşık makinesi aldım set üstü ocak aldım onların taksiti falanda var ufak defek borçlar onlarıda hallediyorum
ablamda 2 aydır oğlu kendisi bizde beş kuruş vermedi eve ama en kıymetli o kocası işkence yapıyor ya zavallı adam iyi niyetinden kaybetti hep bir abim olsaydı ancak okadar severdim o derece dün ablamı aradı çocuğa bot alıcam çok güzeller resim atayım beğensin dedi ablan gerizekalıııı parasını yolla diye bağırdı adam kapattı telefonu akşamda tencereyi bir açtım tavuklar pilavlar salatalar götürmüşler bana yemek kalmadımı dedim zaten az almıştık diy bir cevap aldım geçen günde aynı şey oldu siz olsanız ne yapardınız.
bu rezilliği kimseye anlatamıyorum rahatladım biraz belki benimde hatalarım olabilir ama bence bana yapılan haksızlık daha fazla.
ablamda 2 aydır oğlu kendisi bizde beş kuruş vermedi eve ama en kıymetli o kocası işkence yapıyor ya zavallı adam iyi niyetinden kaybetti hep bir abim olsaydı ancak okadar severdim o derece dün ablamı aradı çocuğa bot alıcam çok güzeller resim atayım beğensin dedi ablan gerizekalıııı parasını yolla diye bağırdı adam kapattı telefonu akşamda tencereyi bir açtım tavuklar pilavlar salatalar götürmüşler bana yemek kalmadımı dedim zaten az almıştık diy bir cevap aldım geçen günde aynı şey oldu siz olsanız ne yapardınız.
bu rezilliği kimseye anlatamıyorum rahatladım biraz belki benimde hatalarım olabilir ama bence bana yapılan haksızlık daha fazla.