Siz olsanız ne yapardınız?

bukalp

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
104
52
Seneye 3 nisanda nisan yapmak istiyorduk ama mekan falan ayarlanmadi .. oyle oldu ki 20 mart kaynimin dugun tarihi kondu, 27 mart sozlumun kuzeni ve 2 nisandada benim kuzenimin dugunu
Nisani daha erkene cekme durumuda yok ailesi abinin dugunu olmadan nisan olmasin diyor olaya iyi bakmiyor hic ..
aff Allahim bunaldim siz olsaniz ne yaparsiniz
ne yapmaliyim sizce?

Son düzenleme:
Pozitif olalim:KK53: soyle dusun 3 nisanda yapsan nisanlin bir hediyeyle gecistirecek ama 9 nisan olsa hem dogumgunu hediyesi hem nisan yildonumu hediyesi:KK70:

Edit: tabi isin sakasi bu.. bence 3 nisanda yapmak istiyorsan yap kimseyi takma.. ama ben acikcasi kendi dogumgunumde nisan istemezdim. Allah korusun ayrilirsaniz hep dogumgununde onu hatirlayip uzuleceksiniz. Biliyorum cok karamsar bir dusunce ama ben yapmazdim acikcasi..

Son düzenleme:
Benim nişanım d.günümden 2 gün önce oldu hiiç aklıma d.günümde olsun diye gelmedi bile.

Tarihler, özel günler, yok evlilik y.dönümü yok nişan yıl dönümü cartlar curtlar hikaye hiç umurumda olmadı olmayacakta. Nişan tarihimi d.günümden iki gün önce olmasa sittin sene hatırlamazdım.

Belki size benim durumum garip gelecektir ama sizin bu derece ince hesap yapmanız ve buna delice sıkılmanız da bana enteresan geldi. Hayırlısı ile olsun, kalpler bir olsun, güzel olsun, temiz olsun tarih zaman çok önemli olmasa gerek...

Benim nişanım d.günümden 2 gün önce oldu hiiç aklıma d.günümde olsun diye gelmedi bile.

Tarihler, özel günler, yok evlilik y.dönümü yok nişan yıl dönümü cartlar curtlar hikaye hiç umurumda olmadı olmayacakta. Nişan tarihimi d.günümden iki gün önce olmasa sittin sene hatırlamazdım.

Belki size benim durumum garip gelecektir ama sizin bu derece ince hesap yapmanız ve buna delice sıkılmanız da bana enteresan geldi. Hayırlısı ile olsun, kalpler bir olsun, güzel olsun, temiz olsun tarih zaman çok önemli olmasa gerek...

tesekkur ederim keske boyle dusunebilsem

Bizde düğününüzü eşimin doğumgününü tarihinde yapmak istedik yazın Ağustos'ta olacaktı bizde doğum Günü'nde olsun ve aynı durum birkaç düğün aynı sizinki gibi oldu ama mecbur kına gecesine denk geldi bizde düğün günü olursa değişik olur dedik ama olmadı Birgn önceye alındı oda kınaya günü oldu ama yine birinde oldu :KK16:

Tarihe bu kadar takılmayın illa o gün diye tutturmak yerine.en mantıklı günü secin.ailelerde haklı bence.istediğin tarih olsa neolur,doğumgününde nişan günün olsa ne olur olmasa ne olur..bilmiyorum ben hiç önem vermiyorum.mutluluğu bunlarla gölgelemeyin:KK50:

:) hayatınızın en mutlu olması gereken gününü ne için böyle bir mesele yüzünden sorun haline getiriyorsunuz ki.. Ne güzel sevdiğiniz adamla nişanlanıyorsunuz. Ha bir hafta önce ha bir hafta sonra. Dert etmeyin bu kadar canım bence.. Şimdiden mutluluklar dilerim

X