siz olsanız ne yapardınız ?

1 yıldır nişanlıyım. dogma buyume ailem gibi bende izmirliyim. izmir kültürüyle yetısmıs bırı olarak salak gıbı gıdıp dogulu bı erkege asık oldum. hayatımı herseyımı onun ıstedıgı gıbı degıstırdım. gıyım tarzım davranıslarım en yakın arkdaslarımı bile. o kadar kıskanckı universite de son yılım olmasına ragmen gıtmemı ıstemedı evden cıkmamı ıstemıyor salaklık bendekı herseye tamam dememde. ask gözumu kor etmıs yeni anlıyorum. yalnız yasadıgı ıcın evını emızlememı ıstıyo bı ınsan her allahın gunu bunu nasıl ısteyebılır ? yapıyorum yıne yaranamıyorum temızlemezsen senı dısarı cıkarmam diyor bana. mecbur temızlıyorum cıkabılcegım cevremde bır kısı bıle yok. artık o kadar sıkıldım kı napıcagımı bılemıyorum. yazın dugunumuz var aılem herkes hazırlık ıcınde. o kadar elım kolum baglanmıskı okul nasıl gerı donucem aıleme ne dıcem okulumun uzadıgını aılem bılmıyor iş derdi desen ayrı cevremde aılemden baska kımse yok sanki ona mecburmusum gıbı hıssedıyorum butun ozguvenımı herseyımı aldı benden siz olsanız napardınız ?
Ailene ne diyeceksin kuzum biliyormusun okumama izin vermiyor surekli ev temizletiyor dersen zaten ailende evlenmenize onay vermiyicektir

Sonra ben neden şiddet görüyorum!! Hamileyim boşanamıyorum!! Okuyamadım bi işim yok!!
Ne diyelim size? Akıl mantık beyin denen bir nimet var haberiniz var mı?
haklısın yabancı dılım var 180 boyum ve ıyı derecede bı fızıgım var thy nın sınavına gırıp hostes olmayı dusunuyorum hem burdan gıtmem ıcınde ıyı bı neden olur. cunku saplantı derecesınde baglı bana. kurtulus gibi

haklısın yabancı dılım var 180 boyum ve ıyı derecede bı fızıgım var thy nın sınavına gırıp hostes olmayı dusunuyorum hem burdan gıtmem ıcınde ıyı bı neden olur. cunku saplantı derecesınde baglı bana. kurtulus gibi
Eee?

bu erkeğin kişiliğiyle alakalı doğulu olmasıyla ne alakası var ? izmirli erkeklerden de vardır böylesi genelleme yapman yanlış. adamın kişiliği böyle sen hayatın boyunca buna katlanabilirmisin kendine sor kararını ver.

Pardon da neden salak gibi Doğulu bir erkeğe aşık oldum diyorsun Doğulu birine aşık olmak salaklikmi asıl salaklik bu şuan bulunduğun duruma bukadar aciz kalman canım benim
Cok haklisin vurguladigi cok yanlis dogu insani terbiyeli saygili bir insandr bu kotulemek niye sizde agir sorun var izmiri kotuluyorlarmi siz dogu erkegi dye vurguluyorsunz ne kadar ayip bu kulture sahipseniz okumaniza ztn gerek yok evlenmeynde akrabanizla evlenin biz hukukcularin kapisinida bosanmak icn calmayin koyunuze gidin ...

Vasıflarını sayacağına aklını kullanıp ayrılmayı desen daha iyi değilmi

kıskanclıklarını anlıyorum bi nebze ama sız nısanlı olsanız ve nısanlınız yalnız yasasa ve sızden evını sureklı temızlemesını ıstese nasıl bı tepkı verırdınız ? benım bıldıgım nısanlılıklarda olmuyor bu. maddı durumuda gayet ıyı mutehaıtlık yapıyo ama evının temızlıgını benden beklıyo.
temizlik su anda takilacak en son sey. daha onemlin sorunlarin var. okula gondermemesi, dışarı cikarmamasi gibi.

1 yıldır nişanlıyım. dogma buyume ailem gibi bende izmirliyim. izmir kültürüyle yetısmıs bırı olarak salak gıbı gıdıp dogulu bı erkege asık oldum. hayatımı herseyımı onun ıstedıgı gıbı degıstırdım. gıyım tarzım davranıslarım en yakın arkdaslarımı bile. o kadar kıskanckı universite de son yılım olmasına ragmen gıtmemı ıstemedı evden cıkmamı ıstemıyor salaklık bendekı herseye tamam dememde. ask gözumu kor etmıs yeni anlıyorum. yalnız yasadıgı ıcın evını emızlememı ıstıyo bı ınsan her allahın gunu bunu nasıl ısteyebılır ? yapıyorum yıne yaranamıyorum temızlemezsen senı dısarı cıkarmam diyor bana. mecbur temızlıyorum cıkabılcegım cevremde bır kısı bıle yok. artık o kadar sıkıldım kı napıcagımı bılemıyorum. yazın dugunumuz var aılem herkes hazırlık ıcınde. o kadar elım kolum baglanmıskı okul nasıl gerı donucem aıleme ne dıcem okulumun uzadıgını aılem bılmıyor iş derdi desen ayrı cevremde aılemden baska kımse yok sanki ona mecburmusum gıbı hıssedıyorum butun ozguvenımı herseyımı aldı benden siz olsanız napardınız ?
Sen bir ayrıl o baş belasından . Gerisi devede kulak hallolur. Yoksa tüm hayatın kararacak

hayır bazı kısıler alt tarafı bı temızlık sonucta yap gıtsın dıyor. ben mı buyutuyorum dıye dusundum. okul konusu acıktan bıtır nasıl olsa gelıp benım yanımda calısıcaksın dıyor. dısarı cıkma konusundada asırı kıskanc dıkkat cektıgım ıcın yanımdayken bıle kıskanclık trıplerıne gırebılıyor o yuzden aılemle onun aılesınden bırılerıyle yada deger buldugu bı ıkı kız arkadasımla zor bela cıkmama bısey demıyor.

şimdiden bunları yapacak kadar hanzo biriyse evlendikten sonra düşünemiyorum. o kendine eş değil ihtiyaçlarını karşılayacak birini arıyor eş değil

Valla bende doğulu bir adamla evliyim hatta bunu eşime okudum bu kız deli mi ayrılsın hayatını kurtarsın dememi istedi. Bunun doğu batı ile alakası yok öküzün belirli bir ırkı yok yani hep öküz.

Cok haklisin vurguladigi cok yanlis dogu insani terbiyeli saygili bir insandr bu kotulemek niye sizde agir sorun var izmiri kotuluyorlarmi siz dogu erkegi dye vurguluyorsunz ne kadar ayip bu kulture sahipseniz okumaniza ztn gerek yok evlenmeynde akrabanizla evlenin biz hukukcularin kapisinida bosanmak icn calmayin koyunuze gidin ...
kötülemiyorum bir izmirli olarak kültür farkımızın cok oldugunu belırtmek ıstedım orda sadece. ıyı bır hukukcu olsaydın olayın sade cumle boyutuna degıl ne anlatmak ıstedıgım kısmınada bakardın. ıyı aksamlar.

kötülemiyorum bir izmirli olarak kültür farkımızın cok oldugunu belırtmek ıstedım orda sadece. ıyı bır hukukcu olsaydın olayın sade cumle boyutuna degıl ne anlatmak ıstedıgım kısmınada bakardın. ıyı aksamlar.[/Q
kötülemiyorum bir izmirli olarak kültür farkımızın cok oldugunu belırtmek ıstedım orda sadece. ıyı bır hukukcu olsaydın olayın sade cumle boyutuna degıl ne anlatmak ıstedıgım kısmınada bakardın. ıyı aksamlar.
anladık hepimiz onda sıkıntı yok şehre doğuya bağlamak yerine direk nşanlına ithafen anlatsan daha iyi olur dimi

Kotulemiyormusun orda vurguladigin cumle acik burda sana laf yetistiremem gayet acik yazilanlar sayin izmirli ben seni kucumsemiyorum tarzim degil insan kullandigi cumlede kisiligini verir by

Evlendikten sonra ayvayi yedin ben sana soliyim.bende egeliyim.esim dogulu.ama asla boyle huylari yok.onun zirvaliklarini dogululara baglamayin.nyse kac hemen

Back
X