- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
eşimde öyle soyledı takmayalım madem dedı ama kız cok polıtık arkamızdan sankı dugune cagırdılar bız gıtmedık altının da ustune yattık dıye oyun cevırebılır cok buyuk kapasıtesı var cunkuÇocuğun da ağzı amma sıkıymis niye anlatmış ki..
Ben olsam hiç takmam davet ettirmedi diye düğününe sonuçta Eşiniz arkadaşının iyiliğini istemiş öyle düşünüyorum...
deger verdıgımız bır arkadasımızdı butun ısyerının olacagı bı ortamda bu denlı net bır hareketın yapılacagını dusunmedı esımhadi gene iyisiniz ne düşünüyosunuz takmayın gitsin cepte kaldı para
insanlar nankördür ve gerçekten kimse için ben bunu beklemezdim demeyindeger verdıgımız bır arkadasımızdı butun ısyerının olacagı bı ortamda bu denlı net bır hareketın yapılacagını dusunmedı esım
insanlar nankördür ve gerçekten kimse için ben bunu beklemezdim demeyin
hepimiz herşeyi yapabilecek hepimizden herşeyin beklenebileceği potansiyelde değişik varlıklarız
moral bozukluğuna gerek yok
ya aılecek ahtapot gıbı sarıldılar cocugaBak gör o kızdan kıymetli eş olmaz. Bizde de var öyle bir vaka. Geç evlendi arkadaş. Kız üçkağıtçı. Şu anda sadece ikisi var kimse ile görüşmüyorlar. Çeyrek altını çocuğa verin.
Ben olsam düğünden sonra bi çeyrek ya da kız da takmış size bi yarım altın alırım ikisinin taktığı karşılığında eşimle arkadaşına gönderirdim. bırak ne halleri varsa görsünler. bu şekil de hem kızın çenesi açılmaz hemde borçlu kalmamış olursunuz.
en ıyısı boyle olacakaltın borcunuzun karşılığı neyse iş ortamınızda herkesin gözünün önünde buyrun bu da bizim hediyemiz diye verin gitsin.. zaten çok uzun ömürlü bir evlilik olacağını sanmıyorum ama siz üstünüze düşeni yapmış olursunuz
valla kız o kadar kotu kalplı kı cocuga uzulmekten altın gıttı dıye dusunemıorum daEsinde düğünde sonra versin takısını vermeseniz daha iyi olur o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?