- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi elifff_____
mrb herkese
Bu gece eltimin kardeşinin kına gecesi vardı, bu gece giyinmek için benden nişanımda giyindiğim elbisemi istemişti bende vermiştim ve bu gece giyinmişti.
Farkettim ki elbisenin alt kısmında bulunan tülü kesmiş.Ne diyolar adına o tülün yani o altındayken elbise biraz kabarık duruyo, benim elbisemde balık model alt kısmı hafif kabarıktı, bi baktım süzülmüş kumaş belli yani kesilmiş.
Ne tepki veriyim bilmiyorum ama canm çok sıkıldı hem hatırası olan bi biley hem pahalıya almıştım inanamıyorum ya
nisan elbisesi gibi manevi degeri olan elbisemi kimseye vermezdim, kimsenin benden isteteycek yuzude vermezdim. Ha madem hata ettin verdin ac telefonu sor hesabini, odunc verdik diye kafa gore elbisenin icine etmissin bu ne bicim emanete hiyanetliktir bu elbisenin hatirasi var bilmiyormusun de. En fazla icin sogur birsey degismez ama ben olsam bastan vermezdim. Birde abiye bir kere giyiyorsun terliyorsun falan sonra evde de temislenmiyor illa kuru temizleme lazim, sayet yapilmazsa bence cok hijyenik de degil olay.