Siz olsanız ne yapardınız

mrb herkese
Bu gece eltimin kardeşinin kına gecesi vardı, bu gece giyinmek için benden nişanımda giyindiğim elbisemi istemişti bende vermiştim ve bu gece giyinmişti.
Farkettim ki elbisenin alt kısmında bulunan tülü kesmiş.Ne diyolar adına o tülün yani o altındayken elbise biraz kabarık duruyo, benim elbisemde balık model alt kısmı hafif kabarıktı, bi baktım süzülmüş kumaş belli yani kesilmiş.
Ne tepki veriyim bilmiyorum ama canm çok sıkıldı hem hatırası olan bi biley hem pahalıya almıştım inanamıyorum ya

nisan elbisesi gibi manevi degeri olan elbisemi kimseye vermezdim, kimsenin benden isteteycek yuzude vermezdim. Ha madem hata ettin verdin ac telefonu sor hesabini, odunc verdik diye kafa gore elbisenin icine etmissin bu ne bicim emanete hiyanetliktir bu elbisenin hatirasi var bilmiyormusun de. En fazla icin sogur birsey degismez ama ben olsam bastan vermezdim. Birde abiye bir kere giyiyorsun terliyorsun falan sonra evde de temislenmiyor illa kuru temizleme lazim, sayet yapilmazsa bence cok hijyenik de degil olay.

Dikilmesine gerek yok. Tek parça halinde gelinlikçilerde satılır. Fiyatı da makuldür diye düşünüyorum. Söylersiniz yenisini alırlar.

Bu tarlatan kabarik elbise ya da gelinlik altina belden giyilen tarlatan gibi degil yalniz. Balik bir elbise dusunun. Uc kisimlarina hareket ve kabariklik saglamak icin dikilen tul gibi.

mrb herkese
Bu gece eltimin kardeşinin kına gecesi vardı, bu gece giyinmek için benden nişanımda giyindiğim elbisemi istemişti bende vermiştim ve bu gece giyinmişti.
Farkettim ki elbisenin alt kısmında bulunan tülü kesmiş.Ne diyolar adına o tülün yani o altındayken elbise biraz kabarık duruyo, benim elbisemde balık model alt kısmı hafif kabarıktı, bi baktım süzülmüş kumaş belli yani kesilmiş.
Ne tepki veriyim bilmiyorum ama canm çok sıkıldı hem hatırası olan bi biley hem pahalıya almıştım inanamıyorum ya
Tuhaf olan eltinin kendi kardeşinin düğününe ödünç elbise ile gidiyor olması.. Durumu çok kötü değilse kardeşinin düğününe özenir insan...

Elbise iade edilmeden tepki vermeyin.
Ayrıca sevmediğiniz eltinize ne diye elbise verirsiniz, kocanızın konuşmasına bile tahammül edemediğiniz kişiye?:işsiz:
Eğer tülü kesik bir şekilde iade edilirse tartışın küsün böylece artık eşinizin konuşmaması için geçerli bir sebep olur beelki.

Bi elbise icin abartmayin lutfen. Daha elbiseyi vermemis hem. Verdiginde de kesikse neden yaptin o benim icin cok degerliydi mahvettin dersiniz olur biter öyle hemen hesap sorup bagirmalik kavgalik bir olay degil..

ama elif neden madem bu kadar nefret ederken elbiseni verdin..
gerçekten insanlık mı yoksa eşine bak ben yinede iyilik yapıyorum demek için mi ?
Tabi ki insanlık eşimin haberi bile yoktu

Elbise size teslim edilmeden sayip sovmeyin bence. O gecelik kesip size verirken tarlatan alip dikip verecek olabilir gunahini almayin
Ama kes dikbolur mu o zaman giyinmeseydi tarlatan istemiyosa
Sorun bilmiyorum filan derse kendiniz tul ekleyebilirsiniz kaza filan olmstur belki istune basinca yirtilmistir oda kesmstir ama kestim filan dersede neden izin almadan boyle bisey yaptin diye hesap sorun
O zaman söyleseydi ben sanmıyorum kaza olduğunu
Elbise iade edilmeden tepki vermeyin.
Ayrıca sevmediğiniz eltinize ne diye elbise verirsiniz, kocanızın konuşmasına bile tahammül edemediğiniz kişiye?:işsiz:
Eğer tülü kesik bir şekilde iade edilirse tartışın küsün böylece artık eşinizin konuşmaması için geçerli bir sebep olur beelki.
İşte ben böyleyim..
Zaten şu an iade edilmesini bekliyorum ama dikilse bile belli olur değil mi dikildiğiçünkü eminim kesildiğine

Bi elbise icin abartmayin lutfen. Daha elbiseyi vermemis hem. Verdiginde de kesikse neden yaptin o benim icin cok degerliydi mahvettin dersiniz olur biter öyle hemen hesap sorup bagirmalik kavgalik bir olay degil..
Kesikti eminim kabarık elbise süzülüyodu
Bağırmam tabi ama söylerim neden böyle yaptın diye

mrb herkese

Ödünç alınan kıyafete tadilat yaptırmak, nasıl bir rahatlıktır bu?
Bazı insanlar gerçekten çok tuhaf.

Bu kadar önemli bir günde kendine bir elbise bulmaya zahmet etmeyip başkasının değerli bir elbisesine konmaya çalışan parazit tiplere hiçbir şey vermemek lazım. Bu anlayışta olan birinin elbiseye zarar vermesi de beklenen bir durum çünkü.

Kızlar bir tek ben mi tarlatan kesilmiş diye düşündüm. Kıyafet üzerinde değişiklik yapılmamış sadece altına giyilen astar kesilmiş gibi. Tabii o konuda da hassas olunabilir illa benim tarltanım diye. Ama durum buysa çözümü kolay. Aynı tarlatandan bir tane satın alıp sana öyle teslim etsinler.
tebrik ederim...en sağduyulu siz davranmışşsınız..
ya kalp kırmak bu kadar kolay mı..millet neler yazmış..hesabını sorarım falan...ne çirkin..sonra al başına belayı..uğraş dur insanlarla..ne gerek var soruna..
evet yaptığı doğru değil amaçözümü olan bişey bu..sen sadece dersini alırsın..bir daha bişey vermezsin ama olaya gerek yok..
gerçekten seni mal düşkünü yaparlar..

tebrik ederim...en sağduyulu siz davranmışşsınız..
ya kalp kırmak bu kadar kolay mı..millet neler yazmış..hesabını sorarım falan...ne çirkin..sonra al başına belayı..uğraş dur insanlarla..ne gerek var soruna..
evet yaptığı doğru değil amaçözümü olan bişey bu..sen sadece dersini alırsın..bir daha bişey vermezsin ama olaya gerek yok..
gerçekten seni mal düşkünü yaparlar..
Zaten niyetim tartışmak değil ama en azından neden bana sormadın demeliyim

Fotografi varsa koyarmisin buraya daha iyi anlasilir o zaman.

Belki onun boyu daha kisaysa ondanda oyle durmus olabilir

Insallah sapa saglam iade eder

Back
X