- Konu Sahibi elifff_____
büyük saygısızlık.nişan elbisesi olmasa bile saygısızlık ki bu anlamı olan bir elbise.ben bile sinirlendim.bir daha bir şeyinizi vermeyin.s....k şey işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan eltisinin nişan elbisesini, kardeşinin kınasında giyer mi?. Bence bu başlık altınta yorum yapmalıyız.mrb herkese
Bu gece eltimin kardeşinin kına gecesi vardı, bu gece giyinmek için benden nişanımda giyindiğim elbisemi istemişti bende vermiştim ve bu gece giyinmişti.
Farkettim ki elbisenin alt kısmında bulunan tülü kesmiş.Ne diyolar adına o tülün yani o altındayken elbise biraz kabarık duruyo, benim elbisemde balık model alt kısmı hafif kabarıktı, bi baktım süzülmüş kumaş belli yani kesilmiş.
Ne tepki veriyim bilmiyorum ama canm çok sıkıldı hem hatırası olan bi biley hem pahalıya almıştım inanamıyorum ya
O sevmediğim eltim
Sevmiyorum ama gerektiğinde insanlık yapıyorum işte kötü niyetli değilim ama karşılığını da böyle alıyorum
sormadan kesmek ne demekmrb herkese
Bu gece eltimin kardeşinin kına gecesi vardı, bu gece giyinmek için benden nişanımda giyindiğim elbisemi istemişti bende vermiştim ve bu gece giyinmişti.
Farkettim ki elbisenin alt kısmında bulunan tülü kesmiş.Ne diyolar adına o tülün yani o altındayken elbise biraz kabarık duruyo, benim elbisemde balık model alt kısmı hafif kabarıktı, bi baktım süzülmüş kumaş belli yani kesilmiş.
Ne tepki veriyim bilmiyorum ama canm çok sıkıldı hem hatırası olan bi biley hem pahalıya almıştım inanamıyorum ya
Sorun bilmiyorum filan derse kendiniz tul ekleyebilirsiniz kaza filan olmstur belki istune basinca yirtilmistir oda kesmstir ama kestim filan dersede neden izin almadan boyle bisey yaptin diye hesap sorunmrb herkese
Bir elbise için hesap sormayın, dünya malı yeniden diktirirsiniz uygun bir fiyata.
Sadece güzelce , haber vermeden yaptığı için kizdiginizi söyleyin.
Ayrıca o parçayı onda bırakmayın , alın.
Elbise size teslim edilmeden sayip sovmeyin bence. O gecelik kesip size verirken tarlatan alip dikip verecek olabilir gunahini almayin