Siz olsanız ne yapardınız

mrb herkese
Bu gece eltimin kardeşinin kına gecesi vardı, bu gece giyinmek için benden nişanımda giyindiğim elbisemi istemişti bende vermiştim ve bu gece giyinmişti.
Farkettim ki elbisenin alt kısmında bulunan tülü kesmiş.Ne diyolar adına o tülün yani o altındayken elbise biraz kabarık duruyo, benim elbisemde balık model alt kısmı hafif kabarıktı, bi baktım süzülmüş kumaş belli yani kesilmiş.
Ne tepki veriyim bilmiyorum ama canm çok sıkıldı hem hatırası olan bi biley hem pahalıya almıştım inanamıyorum ya
İnsan eltisinin nişan elbisesini, kardeşinin kınasında giyer mi?. Bence bu başlık altınta yorum yapmalıyız.

mrb herkese
Bu gece eltimin kardeşinin kına gecesi vardı, bu gece giyinmek için benden nişanımda giyindiğim elbisemi istemişti bende vermiştim ve bu gece giyinmişti.
Farkettim ki elbisenin alt kısmında bulunan tülü kesmiş.Ne diyolar adına o tülün yani o altındayken elbise biraz kabarık duruyo, benim elbisemde balık model alt kısmı hafif kabarıktı, bi baktım süzülmüş kumaş belli yani kesilmiş.
Ne tepki veriyim bilmiyorum ama canm çok sıkıldı hem hatırası olan bi biley hem pahalıya almıştım inanamıyorum ya
sormadan kesmek ne demek :oha:

mrb herkese
Sorun bilmiyorum filan derse kendiniz tul ekleyebilirsiniz kaza filan olmstur belki istune basinca yirtilmistir oda kesmstir ama kestim filan dersede neden izin almadan boyle bisey yaptin diye hesap sorun

Bir elbise için hesap sormayın, dünya malı yeniden diktirirsiniz uygun bir fiyata.

Sadece güzelce , haber vermeden yaptığı için kizdiginizi söyleyin.

Ayrıca o parçayı onda bırakmayın , alın.

Yazacaklarim tam olarak bunlardi. Tekrar yazmama gerek kalmadı. Katılıyorum:)

Tarlatan da olsa bu kadar önemli bir kıyafeti istiyorsa gereken hassasiyeti göstermeliydi.

Sen başından vermemeliydin gerçi.

Bu da sana ders olmuştur artık kimseye birşeyini vermezsin.

Keske verirken hassasiyetini özellikle söyleseydin. Çünkü başkaları bizim eşyalarımıza biz kadar iyi davranmıyor malesef.

Başlığa istinaden yorum yapıyorum..
Kendimden boşanırdım.. Yani kendimi rahat bırakırdım.. Eşya meşya kıyafetin çer çöp olduğunu düşünür kafama takmaz, hayatımda sahip olduklarıma şükür edip, olmasını istediklerime odaklanıp, bu hayatta nerede olmak istediğime karar verip, milleti kontrol etmekten ve hırslarıma yenilip antipatik olmaktan kaçınırdım..
Yani ben olsam böyle yapardım :işsiz:

Maddi seylere fazla değer bağlamayı sevmem nişanlığımk gelinliğimi hayır kurumuna gönderdim durumu olmayan kullansın napıyım bida nişanlığı giyip gelinliği giyip gezecek değilim ya :) ev eşyaları vesaire hiç birinin gözümde çevremde ki insanlardan fazla değer olmadığından çok sinirli bi yorum yapamıcam. Ama madem senin için çok değerli aynen al götür eltine direk bunun tadilatı kuru temizlemesini yaptırıp bana öyle getir de

Elbise size teslim edilmeden sayip sovmeyin bence. O gecelik kesip size verirken tarlatan alip dikip verecek olabilir gunahini almayin

Ben de aynısını düşündüm. Eğer tarlatan gibi geçici bir değişiklik yapıldıysa belki o yüzden yapmıştır, tekrar eski haline getirip verecektir.
Elbiseyi geri alana kadar beklemekte fayda var.

Guzel bir terzi bulun eltiye adresi verin su kadar paraya yapiyorlar orda yaptirmani istiyorum maddiyatta degil maneviyattayim guzel olsun lutfen demeyi unutmayin ;)

Back
X