Dün buraya konu açıp kayınvalidemden bahsetmistim.Bugun yine bizi yemeğe davet etti ben olumsuz cevap verdim.Esime söyledim o da istemedi.Markete gidecektik karşılaştık işte bize gelin filan dedi kv esim de yok ya ne böreği falan dedi gitmek istemedi neli falan dedi aslında eşim bu noktada gönlü varmış gibi oldu biraz.Sonra neyse iste yok gelmiycez dedi.Tutmus ne yiyeceksiniz diye soruyor sanane demeyi o kadar istedim ki eve geldik yine diyo gelmeyecek misiniz diye giderken dedik işte gelmiycez diye ne usteliyosun.Soz dinlemiyosunuz filan oluyo biseyi onların dediği gibi yapmayınca ama bu bizim hayatımız.Bazilariniz belki diyecek ki iyi niyetli orasına bisey diyemiycem ama biz de yeni evliyiz yalnız kalmak istiyorum.Markete giderken böyle yaptıkları için yüzüm düştü eşim sinirlendi neyseki çabuk sakinleşti çok karışıyorlar diyince de ses etmedi.Cok uzun oldu farkındayim olay anında direk yazdım ama burası da ayrı bi ev emek veriyorum ben bu eve ve bu evliliğe.Canim yanıyor ve biliyorum ki bu son değil yarın kahvaltı başka gün akşam yemeği durmadan ariycaklar.Esimle konusucam bu böyle gidecekse bitirmeyi istiyorum.Ben ömrümü heba edemem.Tamam belki O oğlundan ayrılmış gibi hissediyo da oğlu artık evli madem bu kadar zor bi de beni dusunsunler sadece O değil ben de yeni evliyim ve ustelik O ise gidip geliyo gelince de hemen pc başında.Zaten bi üst kattalar.kv her bisey istediğinde koşamam Siz olsaniz ne yapardınız?