siz olsaniz ne yaparsiniz bi dusunup cevap verseniz

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
36
Yeni tasindik bambaska bi sehirde sil bastan hayatimiza
ve 1.5 ay oldu
cok yeniyiz
esimlede gerginiz yani o gergin bende ayri gergin
Yeni okul yeni duzen cocuklar cevre..cok ani oldu ve evdeki hesap carsiya uymadi zorlaniyoruz
Belki en mutsuz en kafamin dolu oldugu modumun eksilerde oldugu bi donem bi ton sorun var ve cozumu icin zaman lazim
ilk tasindigimizda ailem sagolsun geldi 5 gun kadar kaldilar cocuklarls ilgilendiler bizde resmi isleri hallettik yerlestik sonra tum is bitti kayinvaldem geldi gezme amacli sonra kiz kardesi..derken tam onlar gitti tum yatak yorgan yikadim kayinbabam is amacli geldi yine nevresim yemek surekli bi kosturma tam o suan yeni gitti diger abileri gelecekler ve ayni hafta benim ailem gelecek ve ben oyle bi haldeyim ki kimseyi agirlayip gonulleyecek o esref saatinde degilim
Kendi annemi cok ozledim ilk kez ayri kaliyorum ama ruh halim kimseyi gormek istemezken annemin gelmesini bile ertelemisken ayri ayri teker teker bitmeyen istenmeyen misafirler hazirliklar...
Ben zaten dokunsan aglayacak moddayim kendimi skmaktan kafamda her yanimda sivilceler cikti hani tek sorun tasinmak degil esimle sorunlarim var suan tadimiz yok hersey bu kadar ust uste gelmek zorunda mi
Hayir bide anasi babasi kardesleri yabanci degil gelip gitmesini dert etmem ama nasil etmem herkes biseyin ucundan tutar benimser amaclari yardim etmek moral vermek olur basustune..
herkes bi misafir modunda hizmet bekliyolar benim dortdonmem umuluyor ne camasir bitiyo ne bulasik e kizimin okulu odevleri cok oluyor kafam desen dolu tadim da yok hepsi ayri ayri geliyolar hep bir aradan ciksa onada tamam
Bu isin sonunda birikip esime patlamaktan korkuyorum
siz ne yapardiniz diplerde oldugunuz bi donemde gelen giden bitmese

İçimde biriktirip patlamadan önce bir çare bulurdum. Eşinize paslayın ailesini az kafa dinleyin.

En önce en temel sorundan başlarım.anladığım kadarıyla misafir tuzu biberi olmuş.asıl sorun nedir?
Esimle yeni hayat yapayalniziz yehhuh modunda geldim zaten cok micmictik ailesiyle zaten esim hic konusmaz ilgilenmez misafir sevmez bende ayni gerci ama ben yansitamam surekli beklentiler istekler kosturmaca yemek yatak yorgan okul odev ya adamla gunlerdir ilgisizsin cocuklarla evle bizle daha cok yogunlasman gerek birbirimize en cok destek olmamiz gereken donem diyorum onun elinde telefon dunyadan bi haber e ustune bide gormek istemedigim insanlari bile dortdortluk agirlamisim ama tamam bitsin artik yok arkadas bitmiyo o gidiyo oburu..vardiyaya bagladilar aglayip tepinmek icimden geliyo ama suan ona bile vakit yok minderlerden ev yapiyoruz kizimla

İçimde biriktirip patlamadan önce bir çare bulurdum. Eşinize paslayın ailesini az kafa dinleyin.
Nasil olacak ki o adam iste aksam fec gelir gelince yuzlerine bakmaz iki laf etmez ama onlar hic alinmaz bana sarar cay kahve yemek dortdonmem beklenir yuzumde gulecek yataklar acilacak odevlere oturulacak herkes gonullenecek yoksa bi tartisma kavgaya dokme gibi bi triplere giriliyo

En önce en temel sorundan başlarım.anladığım kadarıyla misafir tuzu biberi olmuş.asıl sorun nedir?
Asil sorunlar :
Evimin yeri igrenc ama ogrtmeni cok tatli ilgili alakali yardimci oldu diye kizim icin 1.5 sene burdayim cevre issiz buranin pis bi muhiti
Misafiri hic sevmeyiz ve bitmiyolar ve bu evi tutmama cok israrci olduklari icin burdayim dogal olarak onlarada kendime de ofkeliyiz
Arti esimlede tadim yok cunku elinde telefon ilestisim sifirdi buraya gelince birbirimize destek oluruz hayati paylasip kendi ayaklarimizin ustunde kimseye guvenmeden bi hayata baslariz sanmistim ama yine kendi kucuk dunyasinda
Istemiyorum abi bi sure gunde 5 kere aranmak istemiyorum tavir koymak surak yapmak istiyorum ustume gelmesinler uzak dursunlar istiyorum ama olmuyo hic biseyi beceremiyorum boyle kendi kendimeyken aslan kesilip onlarlayken sut dokmus kedi oluyorum kisaca nefret doluyum kendim dahil herkeseee

Yeni tasindik bambaska bi sehirde sil bastan hayatimiza
ve 1.5 ay oldu
cok yeniyiz
esimlede gerginiz yani o gergin bende ayri gergin
Yeni okul yeni duzen cocuklar cevre..cok ani oldu ve evdeki hesap carsiya uymadi zorlaniyoruz
Belki en mutsuz en kafamin dolu oldugu modumun eksilerde oldugu bi donem bi ton sorun var ve cozumu icin zaman lazim
ilk tasindigimizda ailem sagolsun geldi 5 gun kadar kaldilar cocuklarls ilgilendiler bizde resmi isleri hallettik yerlestik sonra tum is bitti kayinvaldem geldi gezme amacli sonra kiz kardesi..derken tam onlar gitti tum yatak yorgan yikadim kayinbabam is amacli geldi yine nevresim yemek surekli bi kosturma tam o suan yeni gitti diger abileri gelecekler ve ayni hafta benim ailem gelecek ve ben oyle bi haldeyim ki kimseyi agirlayip gonulleyecek o esref saatinde degilim
Kendi annemi cok ozledim ilk kez ayri kaliyorum ama ruh halim kimseyi gormek istemezken annemin gelmesini bile ertelemisken ayri ayri teker teker bitmeyen istenmeyen misafirler hazirliklar...
Ben zaten dokunsan aglayacak moddayim kendimi skmaktan kafamda her yanimda sivilceler cikti hani tek sorun tasinmak degil esimle sorunlarim var suan tadimiz yok hersey bu kadar ust uste gelmek zorunda mi
Hayir bide anasi babasi kardesleri yabanci degil gelip gitmesini dert etmem ama nasil etmem herkes biseyin ucundan tutar benimser amaclari yardim etmek moral vermek olur basustune..
herkes bi misafir modunda hizmet bekliyolar benim dortdonmem umuluyor ne camasir bitiyo ne bulasik e kizimin okulu odevleri cok oluyor kafam desen dolu tadim da yok hepsi ayri ayri geliyolar hep bir aradan ciksa onada tamam
Bu isin sonunda birikip esime patlamaktan korkuyorum
siz ne yapardiniz diplerde oldugunuz bi donemde gelen giden bitmese
bir an gözlerinizi kapatın
öldüğünüzü düşünün
siz kendinizi paralamasanız da hayat devam
edecek
başkaları için yaşamayın. yetişmiyorsa yetişmiyor. kayınvalide baldız kaldı sonra baba gelecekse aynı çarşafları verin . fazla yemek yapın iki gün yeyin. çocuğunuz kendi ödevini kendisi yapsın.
kendinizi ne aşırı çok önemseyin ne de kendinizi yok sayın. dengeyi yakalayın huzur bulun
isler bir şekilde hallolur ama sağlık zaman bunlar en kıymetli şeyler ruh sağlığınızı koruyun

1 buçuk ayda bu kadar misafir... Baştan niye kabul ettiniz peki ? Keşke ''henüz yerlesemedik,yerleşince mutlaka bekliyoruz'' tarzında bi cevapla gecistirseydiniz. Şu aşamadan sonra reddetmek çok zor olur. Anca kendi ailenize durumunuzu izah edip en azından onların gelmesini ertelersiniz. Ayrıca öyle yatılı misafire her şeyi dört dörtlük sunmak zorunda değilsiniz. Kendinizi bu denli sıkıntıya sokmayın bence.

simdi gelmeyin dersen bi sure sonra yine gelmek isteyecekler. bari gelsin herkeste bitsin misafir faslin bi sureligine.

esinlede bi basbasa kalamamissin ki. hayatta inisler cikislar olur, bu gayet normaldir. bazen birbirinize daha duskun bazense daha mesafeli olursunuz..bunu kabullenip biraz rahat birak hem onu hemde kendini. gemileri yakma olayi tamamen buyutme yani.
misafir faslindan sonra kendine daha kaliteli vakit ayirmaya baslaman gerek.

Asil sorunlar :
Evimin yeri igrenc ama ogrtmeni cok tatli ilgili alakali yardimci oldu diye kizim icin 1.5 sene burdayim cevre issiz buranin pis bi muhiti
Misafiri hic sevmeyiz ve bitmiyolar ve bu evi tutmama cok israrci olduklari icin burdayim dogal olarak onlarada kendime de ofkeliyiz
Arti esimlede tadim yok cunku elinde telefon ilestisim sifirdi buraya gelince birbirimize destek oluruz hayati paylasip kendi ayaklarimizin ustunde kimseye guvenmeden bi hayata baslariz sanmistim ama yine kendi kucuk dunyasinda
Istemiyorum abi bi sure gunde 5 kere aranmak istemiyorum tavir koymak surak yapmak istiyorum ustume gelmesinler uzak dursunlar istiyorum ama olmuyo hic biseyi beceremiyorum boyle kendi kendimeyken aslan kesilip onlarlayken sut dokmus kedi oluyorum kisaca nefret doluyum kendim dahil herkeseee

Açma telefonlarını, gelince de ağırlama. Hastayım de yorgunum de çocuğun ödevi var de. Şu çay meyve faslını anlamıyorum ben, o kadar istiyorlarsa mutfağın yeri belli, gitsinler ne yapacaklarsa yapsınlar. Bana burada okuduklarım çok garip geliyor. :/ bu kadar beklenti de pes yani.

Biliyomusun denedim hic alinan gucenen mesafe koyan yok direkt piskinlige vuruluyor tahrik edilip daha cok damarima basacak tarzda davraniliyor

Anlamadım tee farklı şehirde bile nasıl zırt pırt geliyorlar
Hem de yatıya kalıyorlar değil mi?
Ne bu merak ne bu heves bu neyin çabası?
Yerinizde olmayı zaten istemezdim ama sanırım eşime gelmesinler derdim.
Gelene sen hizmet edersin derdim.
Adam da düşüncesiz tek derdiniz misafir de değil,
Bu da her yeri çoklu denklem gibi.
Allah kolaylık versin.

Keşke daha yerleşemediğinizi oraya daha alışamadığınızı söyleseydiniz.Geliyorlarsa da herkes bişeyler yapsın kalkıpta herkes oturursa sizde herşey dört dörtlük olsun diye uğraşırsanız misafirlerin sonu kesilmez.sırayla yine gelirler surat yapar küserlerse de küssünler siz daha çarşafları tıkamadan kv gelir;siz dinlenmemiş olursunuz ama onlar için uzun zaman olmuş olur.

Keşke daha yerleşemediğinizi oraya daha alışamadığınızı söyleseydiniz.Geliyorlarsa da herkes bişeyler yapsın kalkıpta herkes oturursa sizde herşey dört dörtlük olsun diye uğraşırsanız misafirlerin sonu kesilmez.sırayla yine gelirler surat yapar küserlerse de küssünler siz daha çarşafları tıkamadan kv gelir;siz dinlenmemiş olursunuz ama onlar için uzun zaman olmuş olur.
Yok yaa kimse alinmiyo haberde verilmiyor yol yarilabiyor haberim oluyor esim kimsenin yuzune bakip konusmaz cok suratsiz davranir ama alinmazlar iyice bana sararlar bende cok fazla yansitamiyorum hemen ne oldu diye skistiriyolar

Yok yaa kimse alinmiyo haberde verilmiyor yol yarilabiyor haberim oluyor esim kimsenin yuzune bakip konusmaz cok suratsiz davranir ama alinmazlar iyice bana sararlar bende cok fazla yansitamiyorum hemen ne oldu diye skistiriyolar
O zaman gerçekten herkese görev verin herkes bi iş yapsın.Siz kızınızla ilgilenin onlar geliyor diye özel yemek yapmayın sonuçta onlar orayı tatil,dinlenme olarak düşünüyor sizde dinlendirmezseniz belki tekrar gelmezler.

Esimle yeni hayat yapayalniziz yehhuh modunda geldim zaten cok micmictik ailesiyle zaten esim hic konusmaz ilgilenmez misafir sevmez bende ayni gerci ama ben yansitamam surekli beklentiler istekler kosturmaca yemek yatak yorgan okul odev ya adamla gunlerdir ilgisizsin cocuklarla evle bizle daha cok yogunlasman gerek birbirimize en cok destek olmamiz gereken donem diyorum onun elinde telefon dunyadan bi haber e ustune bide gormek istemedigim insanlari bile dortdortluk agirlamisim ama tamam bitsin artik yok arkadas bitmiyo o gidiyo oburu..vardiyaya bagladilar aglayip tepinmek icimden geliyo ama suan ona bile vakit yok minderlerden ev yapiyoruz kizimla
Niye yansıtanıyosun??çok da güzel yansıtırım öyle misafire.kalkıp bi işin ucundan tutsunlar madem eşin misafir sevmez ilgilenmez sende tavrını koy.kimde kırılıyorsa kırılsın.yeni bi hayat yabancı bi yer elbet zorlar ama zamanla çevreniz genişler alışırsın.bi de kıramıyorum onların yanında süt dökmüş kedi gibiyim diyosunya seni çok iyi anlıyorum.vende bir zamanlar öyleydim üstüme geldikçe geldiler.nasıl başla biliyo musun kırmadan dökmeden şakayla karışık söyle lafını.öyle alışsınlar alış sonra direk söylersin

bende cok fazla yansitamiyorum hemen ne oldu diye skistiriyolar

Size verecek bir tavsiyem yok çünkü sizden daha beter bir haldeyim. Yarım saat mesafeden bir aylığına kalmaya gelen kayınvalide, görümce, kayın üçlüsüyle kendimi yiyip bitiriyorum.

Sizin gibi, içimde volkanlar patlıyor ama yansitamiyorum çünku hemen ne oldu diyip, bir de onlar kuser bana.

Bebeğim birkaç aylık henüz ve hizmet etmekten yavrumla ilgilenemiyorum. Herkese gore hava hoş. Kimse ya bir dakika, bu kadının küçük bir bebeği var, biz de yeter yük olduk, evimize gidelim demiyorlar. Evlerini hic mi ozlemiyorlar anlayamıyorum. İleride kayınvalide olursam, bunları gelinime asla yasatmayacagim.

Hayir isin tuhaf yani esim yani kendi ogullari konusmaz surat asar kimseyle iki laf etmez her firsatta misafir sevmedigini belirtir benim de gerildigimi bilirler yuzumde zoraki bi tebessum oldugunu acik bariz illa lanet olsun deyip olay cikarmak mi lazim uc kurusluk huzurumda boylece yok mu olsun bu gidisle oyle olacak

1.5 ayda gelen giden bitmemis. Bitecek gibi de durmuyor. Ruh halinizi o kadar iyi anliyorum ki.
Biz senede bir gorusuyoruz o bile fazla geliyor. Onun da olmayacagini bilsem kutuplara yerlesirim.

Size verecek bir tavsiyem yok çünkü sizden daha beter bir haldeyim. Yarım saat mesafeden bir aylığına kalmaya gelen kayınvalide, görümce, kayın üçlüsüyle kendimi yiyip bitiriyorum.

Sizin gibi, içimde volkanlar patlıyor ama yansitamiyorum çünku hemen ne oldu diyip, bir de onlar kuser bana.

Bebeğim birkaç aylık henüz ve hizmet etmekten yavrumla ilgilenemiyorum. Herkese gore hava hoş. Kimse ya bir dakika, bu kadının küçük bir bebeği var, biz de yeter yük olduk, evimize gidelim demiyorlar. Evlerini hic mi ozlemiyorlar anlayamıyorum. İleride kayınvalide olursam, bunları gelinime asla yasatmayacagim.

Yarim saatlik mesafeden 1 gecelik bile yatiya gidilmez 1 sy ne yahu :KK57:

Back
X