siz olsanız ne yaparsınız?

Babasiz büyümek, anneye siddet uygulayan babanin yaninda büyümektense kat kat iyidir. Böyle evliliker icinde büyüyen kizlar bunu bi sekil normal kabul edip sonradan ayni es tipi secip ayni hataya düsüyorlar cogu zaman. Yapma böyle

Eşim ilk dönemlerde hep bana öyle derdi ve en sonda bebeğimi hazırladım montuma kadar giydim kapının önünde ancak tuttu beni gideceğime yemin etmiştim yalvara yalvara oturdum yerime o günden itibaren böyle bir şeyin adı bile geçmedi

karakteri bozuksa degismez babaligi haketmeyen kadin degerini bilmeyen erkekleri boyle duydukça hayattan soguyorum

Merhaba allah kolaylık versin hem hamilesin de. Eminim çocuğunu düşünerek katlanıyprsun ama ailen destek oluyor belli ki çağırdığında göre. Ben olsaydım ailemin yanına giderdim en azından bir süre aklı başına gelsin.

Ben de yurtdisindayim. Sen hangi ulke ve sehirdesin? Yakinlardaysan gel bana birkac gun :)
Birkac gun en azindan nerede oldugunu haber vermeden baska biryerde kalsan burnu surter bence

Adam daha önce yapmam demiş bir haftada üç kere yapmış. Ötesi var mı? Kaldı ki kovula kovula bir hal olmuşsunuz ama çocuk yapmaktan geri kalmamissiniz. Mantıklı bir adım atın da terkedin o evi.

Sanırım psikolojisi normal ve kişiliği sağlıklı çok az insan var.

Nefesimi tutup okudum ve suratım karıştı! Neden ya? Bu erkeklere ne oluyor böyle?

Tartışma sebebi ne?
Kovmasi asla normal değil. Bu net.
Her hafta 3 kere şiddetli tartışma nasil oluşuyor? Neyi paylaşamıyorsunuz?

Peki hamilelikten önce de böyle miydi ?
Ne kadarlık evlisiniz ?
Eşiniz nasıl bi ailede büyüdü?
Sürekli olarak kavga edilen bi ortamda büyüyen çocuklar kendi evliliklerinde o kaos ortamını yaratıyorlar .
Eşiniz bi psikologa görüşüp destek alabilir.
Ben olsam bunu şart koşardım yok kabul etmezse giderdim.

Yazmasi kolay yasamasi zor ama bende giderdim annemin yanina, hic durmazdim ki zaten aglamaktan duramazdim mazallah ustune hamileyim bir de, kalmam mumkun degil. Bir de kafama takildi, ev esinizin mi, neden o sizi kovuyor, siz onu kovun evden ayni sekilde mesajla yazarak falan? Gitmesen mi acaba diyip ardindan bir daha kovun.

Meraktan soruyorum bu tartışma kovma zamanlarında eşiniz alkollü mü oluyor?

kabullenmesi çok zor biliyorum ama eşiniz hasta.
ya tedavi olmasına ikna edeceksiniz ya da bırakacaksınız böyle ömür geçmez.

kotu sartlar altinda buyumus. kotu bir aile. baskici bir baba. cocuk gelin anne. ustelik kuma gelen bir cocuk gelin.

kotu sartlar altinda buyumus. kotu bir aile. baskici bir baba. cocuk gelin anne. ustelik kuma gelen bir cocuk gelin.
Bence şimdi ailenizin yanına gidin. Dönmeniz için ısrar ederse bir aile büyüğünüz alsın karşısına konuşsun. Evlilik böyle olmaz, insan karısıyla bu şekilde konuşamaz, böyle bir ortamda çocuk büyütülmez vs. Diye. Belli ki sorunlu bir ailede buyumus. Düzelirse ne ala, düzelmezse yolunuza bakarsiniz.

Böyle adamları buluyorsunuz tamam anladık da peki çocuk yapmak nedir arkadaşım onu anlamıyorum!
Ailenin yanına gel biraz burnu sürtülsün sensizliği görsün terbiyesiz ahlaksız

Böyle adamlara kızıyoruz ama ben bir yandan da üzülüyorum. Güzel bir ailede yetişseydi acaba yine böyle olur muydu diyorum. Bir yandan da kocaman adam ailesi kötü olabilir ama kendi iyi olmali diyorum. Ne bileyim, karisik mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…