siz olsanız ne yaparsınız?

dileMN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
15
11
3
33
merhabalar. Kendimi cok caresiz hiseediyorum. 5 aylik hamileyim. ailemden uzakta yurt disinda yasiyorum. esim bazen bir melek bazen ise seytandan daha seytan. bana ev islerinde yardm eder. evden hicbirsey eksik etmez. ama en ufak bir sinirde namussuz, serefsiz olan ben olurum. ve derhal baba evine kovulurum. bunu yazisarak yapiyor. yazarak kovuyor hep. daha once cok kez yapti. sessiz sedasiz bavulumu hazrladm giderken yalvardi. bu hafta icinde 3. kez yapti ve ben dayanamiyorum. gitmeyince onursuz gozuyle bakiyor. simdi yine basladi gitme demelere. ama ben artik kaldramadgm icin ailemden yardm istedim. simdi artik ikna olacak olsam da ailem kaldrmiyor. ve beni eve cagiriyorlar. hamile bir kadina ne olursa olsun boyle davranilmamasi gerektigini soyluyorlar. bir daha yapmayacagm diyor ama daha once de demisti. ozur diliyor yine yapiyor. siz olsaniz ne yapardiniz?

Son düzenleme:
Ben de su an hamileyim .Empati kurmaya calistim.Bogazim dugumlendi .Bir anne adayina en son yapılacak sey bu. Iyi bir ceza ver belki akli başına gelir duzelir .Boyle surekli kufür yiyip kovulacagina bir kez git o sana yalvarsin .Nacizane tavsiyem .Kışkırtmak icin yazmadim durumunuza üzüldüm.

merhabalar. Kendimi cok caresiz hiseediyorum. 5 aylik hamileyim. ailemden uzakta yurt disinda yasiyorum. esim bazen bir melek bazen ise seytandan daha seytan. bana ev islerinde yardm eder. evden hicbirsey eksik etmez. ama en ufak bir sinirde namussuz, serefsiz olan ben olurum. ve derhal baba evine kovulurum. bunu yazisarak yapiyor. yazarak kovuyor hep. daha once cok kez yapti. sessiz sedasiz bavulumu hazrladm giderken yalvardi. bu hafta icinde 3. kez yapti ve ben dayanamiyorum. gitmeyince onursuz gozuyle bakiyor. simdi yine basladi gitme demelere. ama ben artik kaldramadgm icin ailemden yardm istedim. simdi artik ikna olacak olsam da ailem kaldrmiyor. ve beni eve cagiriyorlar. soyledigi laflarin sadece kotu bir kalpten çıkabileceğini hamile bir kadina ne olursa olsun boyle davranilmamasi gerektigini soyluyorlar. bir daha yapmayacagm diyor ama daha once de demisti. ozur diliyor yine yapiyor. siz olsaniz ne yapardiniz?
Çek git ailenin evine. Ayrılmayacaksan bile burnu iyice sürtsün uzunca bir süre dönme, aklını toparla sağlıklı kafayla ne istediğine ve bu evliliğe devam edip etmeyeceğine karar ver. Ne adamlar varya ben hamileyken eşim üstüme titrerdi. Hamile karısını evden kovmak nedir ya gerçekten akıl almıyor, vicdan işi değil.

merhabalar. Kendimi cok caresiz hiseediyorum. 5 aylik hamileyim. ailemden uzakta yurt disinda yasiyorum. esim bazen bir melek bazen ise seytandan daha seytan. bana ev islerinde yardm eder. evden hicbirsey eksik etmez. ama en ufak bir sinirde namussuz, serefsiz olan ben olurum. ve derhal baba evine kovulurum. bunu yazisarak yapiyor. yazarak kovuyor hep. daha once cok kez yapti. sessiz sedasiz bavulumu hazrladm giderken yalvardi. bu hafta icinde 3. kez yapti ve ben dayanamiyorum. gitmeyince onursuz gozuyle bakiyor. simdi yine basladi gitme demelere. ama ben artik kaldramadgm icin ailemden yardm istedim. simdi artik ikna olacak olsam da ailem kaldrmiyor. ve beni eve cagiriyorlar. soyledigi laflarin sadece kotu bir kalpten çıkabileceğini hamile bir kadina ne olursa olsun boyle davranilmamasi gerektigini soyluyorlar. bir daha yapmayacagm diyor ama daha once de demisti. ozur diliyor yine yapiyor. siz olsaniz ne yapardiniz?
ders almaya ihtiyacı var... gidip dönmemenize ihtiyacı var... burnunu törpülemeye ihtiyacı var... siz gitmek yerine onu atsanıza evden biraz dışarda kalsın... onunda annesi babası vardır herhalde o gitsin..

Karnında kendi çocuğunu taşıyan eşini,haftada 3 kez evden kovmak ne demek!!!!Hem de yabancı bir memlekette.
Kocan normal değil,şimdiden tedbirini al bence.
Hamileyken bunları yapan adam,o çocuk doğunca neler yapar!!!
ben de bundan korkuyorum. simdi mesajla yapiyor. yarin yuzume. sonra cocugumun yaninda. gecen gunki tartsmada cocugu da istmeedigini soyledi...

ben de bundan korkuyorum. simdi mesajla yapiyor. yarin yuzume. sonra cocugumun yaninda. gecen gunki tartsmada cocugu da istmeedigini soyledi...
Adamın psikolojisi normal değil.Gelecek için de güzel şeyler vadetmiyor.
İyi düşün.Hem kendin hem de doğacak çocuğun için en doğru kararı vermeye çalış.

Boyle bir durumda ben olsam kesinlikle giderdim. Cocugu da ailemin yaninda dogurur haber bile vermezdim. Bosanmayacaksaniz bile boyle yapin ki git dediginde gozunuzu kirpmadan gideceginizi donmeyeceginizi bilsin anlasin. Yoksa malesef hep bi tavra maruz kalirsiniz.

çocugumu babasiz dogurma ve buyutme fikri cok yıpratıyor beni. kizimin babasiz bir kiz olarak buyumesini istemiyorum. ama sorunlu bir ailede de buyumesini istemiyorum. ailemin yanina gittigimde beni gelip alacak mi ve ozur dileyerek sevgisini gostercek mi emin degilim. ya yapmazsa diyorum...

çocugumu babasiz dogurma ve buyutme fikri cok yıpratıyor beni. kizimin babasiz bir kiz olarak buyumesini istemiyorum. ama sorunlu bir ailede de buyumesini istemiyorum. ailemin yanina gittigimde beni gelip alacak mi ve ozur dileyerek sevgisini gostercek mi emin degilim. ya yapmazsa diyorum...
Yapmazsa zaten kovarken gayet ciddiymis demektir .Bu gerçekle yuzlesmekten korkuyorsun ama bence gercegi gormen icin iyi bir firsat.

iyide yapmazsa zaten iyi ki gitmiş olursunuz.

Böyle dengesiz biri için gençliğinizi heba etme lütfen. Ailende gel diyormuş,bir dakika durmam ben olsam..

Karnında küçük bir bebek varken bunları yapıyorsa ya hasta ya da seni sevmiyor .

Ya ayrıl ya da ailenin yanına git birkaç gün Dönme biraz Gözdağı ver .

Böyle akil ve ruh sagligi bozuk olanlari ne diye baba yapiyorsunuz ciddi sekilde anlamiyorum! Yarin bir gün size birsey olsa cocuk babaya emanet kaliyor dünyada. Ailenizin yanina dönün. Adamda ciddi ciddi adimlar gözükmedikce de dönmeyin. Hamile kadini evden kovmak ne demek. Kendi defolsun

Back
X