• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yaparsınız

Ruslana90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
147
30
13
35
kızlar bu konuyu en yakın arkadaşımın isteği üzerine açıyorum hassas bi konu olduğu için çekindiğini söyledi kendi üye olup sormak istemedi
Sevdiği çocuk var 2 senedir sevgililer evlilik düşünüyolar çok seviyolar birbirini
Ama çocuğun annesi babası yıllar önce bir suça karışıp birlikte hapse girmişler hala da içerdelermiş
Aileme nasıl anlatırım diyor Sizlere evliliğe sizce mani mi diye soruyor
Çocuğu ben bizzat tanımıyorum şuan ikisinden başka yerdeyim ben ama bana anlattığına göre çocuk çok iyi kalpli bi insanmış çok iyi davranıyormış birlikte de çok mutlularmış
Siz olsanız ne yapardınız

Son düzenleme:
suç nedir? adam mı öldürmüşler, dolandırıcı çetesi filanlar mıymış?

suçsuz yere içerde olsalar bi talihsizlik derim ama aksi halde hem anne hem baba demek ki sağlam ayakkabı değiller diye düşünürüm babamın karşısına çıkarmam bile çünkü karşı taraf rencide olur onu üzmek de istemem.

Arkadaşınızın ismini silin lütfen!

Sorunuza gelirsek; suçun ne olduğuna bağlı. Cinayet, yada yüz kızartıcı birşeyse hiç bulaşmasın.
Geçmişte benzer suçlar var mı muhakkak ona da baksın.

2 yıl dediginiz için malum siyasi olaylar geldi aklıma. Ona da yorumum yok, kendi karar versin

Son düzenleyen: Moderatör:
suç nedir? adam mı öldürmüşler, dolandırıcı çetesi filanlar mıymış?

suçsuz yere içerde olsalar bi talihsizlik derim ama aksi halde hem anne hem baba demek ki sağlam ayakkabı değiller diye düşünürüm babamın karşısına çıkarmam bile çünkü karşı taraf rencide olur onu üzmek de istemem.
Ben tam bilmiyorum konuyu neden girdiklerini sormadım tek bildiğim çocuğun arkadaşımın anlattığına göre çok iyi bi insan olduğu ve birbirlerini gerçekten çok sevdikleri

Sorunuza gelirsek; suçun ne olduğuna bağlı. Cinayet, yada yüz kızartıcı birşeyse hiç bulaşmasın.

2 yıl dediginiz için malum siyasi olaylar geldi aklıma. Ona da yorumum yok, kendi karar versin
Sildim ismini
2 yıllık ilişkileri
Konu nedir ben sormadım

Ben tam bilmiyorum konuyu neden girdiklerini sormadım tek bildiğim çocuğun arkadaşımın anlattığına göre çok iyi bi insan olduğu ve birbirlerini gerçekten çok sevdikleri
Detayını bilmediğiniz bir konuda arkadaşınıza yardımcı olamazsınız. Buradaki hiç kimseden de sağlıklı bir yardım alamazsiniz

Ailenin suçu çocuğa yansımasa keşke ama zor bir durum. Neden hapisteler bunu biliyor mu? Ayrıca ilişki başında öğrendi ve sorun etmediyse evlilik yolunda geri adım atmak yakışır bir davranış değil. Adam şimdi söylediyse bu hiç değil.

Detayını bilmediğiniz bir konuda arkadaşınıza yardımcı olamazsınız. Buradaki hiç kimseden de sağlıklı bir yardım alamazsiniz
Bilmiyorum bana göre niye girdikleri çok önemli değil önemli olan anne babasının hatasını çocuğa yüklemek doğru mudur değil midir bence çok karışık konular bunlar

Bilmiyorum bana göre niye girdikleri çok önemli değil önemli olan anne babasının hatasını çocuğa yüklemek doğru mudur değil midir bence çok karışık konular bunlar
Zalimden âlim doğmaz derler.
Istisnalar kaideyi bozmaz.
Şimdi herşey güllük gulistanlik gelir ama her insan içinde yetiştiği kültürü taşır

Suça bağlı. O aile yetiştiriyor çocuğu sonuçta. Siyasetçisi de, gazetecisi de, rusvetcisi, katili, hırsızı da giriyor.

Suça bağlı. O aile yetiştiriyor çocuğu sonuçta. Siyasetçisi de, gazetecisi de, rusvetcisi, katili, hırsızı da giriyor.
İşte ben de o yüzden sordum arkadaşım yanlış anlama nasıl bi insan diye aşk gözünü kör etmiş olmasın diye sordum dedi ki çok çok altın kalpli bi insan

Acik konusmasi lazim. Ama ailenin buna sicak bakacagini zannetmiyorum. Suclari ne olsa olsun. Evlenince aileler de birlesiyor. Ailesi nasil bilmiyorum,ama acik konusmasi sart bu durumda

Hem anne hem babanın aynı suctan ıcerı alınması bana tekin gelmedi. Arkadasınız baya Bı dusunsun

Arkadasinin adini sil dedin ama sen alinti yapinca kizin adi senin yorumundada cikti, nolcak simdi...

Kızlar düzeltme yapıyorum yanlış anlamışım içerde olan sadece çocuğun babasıymış

Back
X