Siz olsanız ne yaparsınız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dimi? Beni de dumur eden bu oldu , yani boyle birsey yapsam utancimdan arkadasima bile anlatamam , yazik gercekten
Bu konuda fikir sormadım ben. Soruma cevap verenlere çok teşekkür ederim bu konuda yazacaklar yazmasın lütfen konuma. Yine de teşekkür ederim size de.

Bırak bir daha hiçbir işini halletme boşver kendi ne yaparsa yapsın.Aynı dersin yüzyüze (online olmayan) sınavıda olacaksa eğer onda ne yapmayı düşünüyor.Alınan not 100 tam puan olsa bile % kaçı ortalamaya etki edecek bunlarda önemli.internet bağlantısı kesilip bu arada sınava giriş süreside dolduğu için bile 0 alabilirdi yani, arkadaşınız birde bu açıdan bakıp olaya sizi suçlamamalı.Tepkinizi biraz trip atarak ve bundan sonra yardımcı olmamakla gösterin bence.

Beni suçlaması çok zoruma gitti. Eğer girip karıştırıp böyle yapmamışsan bende niiey bilmiyorum naptın sen senin yüzünden gibi bir sürü şey söyledi ama çok sert bir şekilde. Ama her işini de ben yapıyorum
Mezun olunca senden ayrılır bu.

Geçmiş konularını hatırlıyorum senin ilişkin sorunlu zaten hala çabalıyorsun bu adam için.

Geçmiş konularını hatırlıyorum senin ilişkin sorunlu zaten hala çabalıyorsun bu adam için.
Sorunluydu evet. Ama çözdük gerçekten artık eskisi gibi biri değil. İlk başta da değildi. Çok zor bir dönem geçirince değişti bana yansıttı olanları. Ama çok pişman oldı çok özür diledi. Epeydir bana karşı köti bir hareketi yoktu bu yaptığı dışında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X