Siz olsanız ne yaparsınız

resminikah için 18'i bekliyorlar da ne demek?
16 yaşını geçen kızlar ebeveyn imzasıyla evlendirilebliyor bu ülkede.

Yazık.. veya kızcağız.. olduğunu düşünmüyorum.

Çocuksa çocukluğunu bilseydi. 15 yaşında cinsel ilişkiye başlamış..

Evlendirmeye kalksa ailesi nasıl düşünüyoruz olay böyle anlatılınca nasıl..

konu sahibinin de bu durumda biraz suçu var bana göre. o çocukla buluştuğunu hatta evine gittiğini bence kızın annesine söylemesi gerekirdi... ailesinin de kızlarını takip etmesi gerekirdi. kızın da daha çocuk yaşta bu işlere girmemesi, bunun yanlışlığının bilincinde olması gerekirdi. ama olan olmuş artık...

kızcağız dememin nedeni de, daha çocuk yaşta çocuk sahibi olacak olması...

Son düzenleme:

konu sahibinin de bu durumda biraz suçu var bana göre. o çocukla buluştuğunu hatta evine gittiğini bence kızın annesine söylemesi gerekirdi... ailesinin de kızlarını takip etmesi gerekirdi. kızın da daha çocuk yaşta bu işlere girmemesi, bunun yanlışlığının bilincinde olması gerekirdi. ama olan olmuş artık...

Evet benimde suçum var ama ben kuzenimin ailesiyle paylaştığımda kızlarına güvendiklerini söylediler.

Evet ama ailesi böyle yapmadı bi şey diyemeyiz. Onlar böyle olsun istediler.

evlatlar ne hata yaparsa yapsın ana-baba arkasında olmalı. ki ailesi çok haklı, hiç kolay değil bu durum. ama ne olursa olsun, resmi nikah yaptırıp bu kızın saçının teline zarar gelirse karşınızda bizi bulursunuz demeliydiler. şimdi öfkeli olabilirler de o kıza bir şey olsa yine sadece onların canı yanaak gerçek anlamda.

evlatlar ne hata yaparsa yapsın ana-baba arkasında olmalı. ki ailesi çok haklı, hiç kolay değil bu durum. ama ne olursa olsun, resmi nikah yaptırıp bu kızın saçının teline zarar gelirse karşınızda bizi bulursunuz demeliydiler. şimdi öfkeli olabilirler de o kıza bir şey olsa yine sadece onların canı yanaak gerçek anlamda.

Haklısınız ama bizim elimizden fazlası gelmez babam amcamla konuşur yalnızca olayı bildiririm. Benim 17 yi doldurunca nikah kıyılabildiğinden haberim yoktu. Tekrar teşekkürler.

...............................

Son düzenleme:
Back
X