Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğuk duruyorum laf carpitiyorum ama banamisin demiyorlar, babam o parayı geri ödemediği gibi nisanda takılan altinlarima da el koydu, ve kendisinin durumu gayet iyi 15 e yakın tane dairesi var, bahsettiğim ablamin, mali mülkü geçtim de evime gelince napicam ben sanki onlara
bu nası bi yüssüzlük arsızlıktır boyle hem hıc yardım etme ,evlat ayır, ele gune karsı insanları (damadı) rezıl et yerın dıbıne sok,bıde utanmadan altınları al,vermeseydın arkadasım nıye bu kdr sessız kaldın? masalla ne kdr sabırlı eşin varmış.senın ailen onunda ailesi olması gerekırken düşmandan beter davranmışlar, eşinde kendını hıcmı savunmamış.ben olsaydım ana baba dınlemezdım
annenede sormak ısterım senın kızın jenıffer lopez mı teyze, yada senmı evleneceksınde begenmıyorsun..
bak bu cumlemı unutma; aılen esını gorsel veya maddi sebeplerle, ne olursa olsun, sevmemıs hoslanmamıs olablrler, ama kızlarının eşi bi ömrü paylaşacagı adam, ona yaptıkları her saygıszlık ,hakaret kendı kızlarına yapılmış sayılır ve sevmeseler bıle kızlarının hatırı ıcın en azından saygılı olsunlar!! senı uzmemek için bunu yapmalılar!!!
sende sakın eşini ezdırme laf söyletme madem aılen ıstemedıgı halde evlendın, eşinin her zmn arkasında ol.
bırde anlamadgım bişey var, bı yorumunda esımın dıploması benden dusuk oldugu ıcın ailem ıstemıo demışsın, bırde esımın maddi durumu (veya aılesının anlayamadım) bızden kötu olmasını istyorlar demişsin.bu çelişkiyi anlayamadım.sizden zengın olmasını mı ıstyor aılen, fakırmı ??:26:
gercekten aileeee cok önemli..benım esımden önce bı bırlktelgm vardı ve çocuk liseyı bıle acıktan zar zor bıtırmıstı, annemle tanısmıslardı ,cok saf ve temız kalpli bi insandı.annem bı kere bıle ne tıpını ne ögrenım durumuyla ılglı onu rencıde ettı,elınden geldıgınce okulu konusundada hep destek oldu.''ben bana ,kızıma kötülük etmeyen bi insanı üzebilrmiyim kırabılırmıyım hıc'' derdi.öncelkle karsımzdakıne ''ınsan'' oldugu ıcın deger vermek zorundayız.sıfatı ne olursa olsun..burda neler okyoruz göruyoruz, hanımlar eslerının aılelerınden neler cekıyorlar, ama bazen damatlarda cok kötü ailelere düşebiliyor.kusura bakma ama senın ailen gercekten kötü insanlar..Allah herkesi hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...
Artık ayna gibi olucam onlara karşı, bana ve eşimi nasıl davranıyorlarsa
onu bulacaklar, ailemdir kalpleri kırılmasın dedikçe her gece ağlar oldum, kendimi üzmekten içime atmaktan başka bişey yapmıyorum.![]()
Her anne baba kizi icin en iyisini ister
Ama sizinkiler abartmis iyice.
Artik esiniz de aileden biri.
Oglum diye sarilacaklarina sizi bile oteliyorlar.
Her sey mal mulk para degil.
Ailenin bunu ogrenmesi gerek.
Merak etme oyle bir sey yaşar öğrenirler ki yaptiklarindan utanirlar.
Zamana birak...
Soğuk duruyorum laf carpitiyorum ama banamisin demiyorlar, babam o parayı geri ödemediği gibi nisanda takılan altinlarima da el koydu, ve kendisinin durumu gayet iyi 15 e yakın tane dairesi var, bahsettiğim ablamin, mali mülkü geçtim de evime gelince napicam ben sanki onlara
son yazdıgını okudum, aynısını yapacagım bile yazmaya kıyamamıs, onlara yardımcı olmak amacı guderek yine ayna olacagım yazmıssın. yuregin o kadar temiz ve vicdanlısın ki...
senin gibi birini yetistiren ailenin nasıl bu kadar gaddar olabildigine sasıyorum.
bence burada bizlere yazdıklarını bir topla, diger onerilerde oldugu gibi onlara bir mektup yaz.
fakat suclayarak veya enisteni ablanı araya sokup kıyaslayarak degil. aslında bunlarda sonuna kadar haklısın da.
baktın mektuba anne yuregi yumusamıyor, o zaman ayna ol,
yoksa bugune kadar aileni kaybetmemek icin verdigin sabrı sanki hicbir sey yapmamıssın gibi dusunup tavrını normal karsılayabilirler.