Doğuştan kalkık burunluyum sanırım tüm şansımı burnumda kullanmışım.onume baktıgım zaman sankı burnumu goruyorum gorus acımda bu kalkıklıktanmı amelıyat olmayanlarda goruyomu
Cok sanslısınızDoğuştan kalkık burunluyum sanırım tüm şansımı burnumda kullanmışım.
Ben hiç görmüyorum burnumu.
Teşekkür ederimCok sanslısınızkısaltılması ve kaldırılmasındanmı ne dıım bılemedım bnde durumuma
2 ayda degısen bısı olmıcaktır muhtemelen ama umarım ındırmenın kolay bı yolu vardır en azından kıkırdak gereksınımı olmadanFazla kalkık gerçekten, 2. görselde özellikle sanki deliğin içi görünüyor.
10 ay olmuş, 2 ay daha sabredin, 1 sene tamamlansın bir. Bir de önden çekip atarsanız gözünüzü mözünüzü saklayarak, öyle görelim.
Merhaba, kıkırdak kullanılmadan o kısmın daha aşşagıya doğru inecegini sanmıyorum. Tabi doktorunuz daha net bilir2 ayda degısen bısı olmıcaktır muhtemelen ama umarım ındırmenın kolay bı yolu vardır en azından kıkırdak gereksınımı olmadan
Merhaba, kıkırdak kullanılmadan o kısmın daha aşşagıya doğru inecegini sanmıyorum. Tabi doktorunuz daha net bilirAma burun dolgusu ile görüntü daha istediginiz gibide olabilir. İlla ameliyat şart degil bence.
Bende önden görüntüyü merak ettim. Önemli olan biraz da önden duruşu. Çünkü yandan bana göre çok aşırı kalkık degil. Zevk meselesi giriyor burda devreyeBende tekrar ameliyat olacağım ve ucu kalkık bir burun istiyorum. Ama önden bakınca burun deliklerinin çok da fazla görünmesi hoşuma gitmez. Tabiri caiz se domuz burnu da istemem tabi
Yok yaaa, bence çok güzelÖnden kalkıklık
Aslında dedıgınız gıbı hıc cesaretım yok ıkıncı amelıyata bıde basarılıda gectı sıkıntıda cıkmadı henuz ama bazen bu kadar kalkık degılde daha mı dogal olsaydı dıyorum sonra yuzum kaldırdı aslında dıorum psıkolojısı ne zor seymıs bu burun olayının yaYok yaaa, bence çok güzelHiç birşey düşünmeyin.. İnanın burun çok zor, ellettikçe birşey çıkıyor.. Ben 4. Ameliyatımı olacagım İnşallah bu son olur..
Bunun için sakın ameliyat masasına yatmayın lütfen
Insallah hersey ıstedıgınız gıbı olur ne zaman amelıyatınız bellımı tarıhıYok yaaa, bence çok güzelHiç birşey düşünmeyin.. İnanın burun çok zor, ellettikçe birşey çıkıyor.. Ben 4. Ameliyatımı olacagım İnşallah bu son olur..
Bunun için sakın ameliyat masasına yatmayın lütfen
Yaz geliyor, denize girmenin ve güneşlenmenin tadını çıkartmak istiyorumInsallah hersey ıstedıgınız gıbı olur ne zaman amelıyatınız bellımı tarıhı
Insallah sıkıntısız gecsın guzel sonuclar olsun bende bu yazı gecırım bıraz ustune dusunım bakalım temmuzda 1. Yıl kontrolum var o zaman da bı doktorla gorusurumYaz geliyor, denize girmenin ve güneşlenmenin tadını çıkartmak istiyorumO yüzden Ekim ortası yada Kasım gibi düşünüyorum. Şu an Ekimde yer yok, boşluk, iptal eden olursa ben olucam. Yoksa Kasımda günümü aldım
Tesekkur ederımBence hiç denemeyin bile şekil itibsri ile çok güzel bir burnunuz var. Hem kalkık burun genç de gösterir kötü mü :)
Ben burnunuzu çok beğendimMerhaba herkese 10 ay once amelıyat oldum hıcbır sıkıntı yasamamlla bırlıkte burnumun kalkıklıgının ıstedıgımden fazla oldugunu dusunuyorum ucu sabıtlenmıs ve sert yanı daha dusme ınme olmaz sıkıntı yasamadıgım ıcın revızyondan kokrsamdq bu kalkıklıgı aklımdan cıkaramıyorum onume baktıgım zaman sankı burnumu goruyorum gorus acımda bu kalkıklıktanmı amelıyat olmayanlarda goruyomu bılmıyorum ama sızler ne dersınız bıraz ınse daha ıyı olur sankı ama bunun ıcın bastan bır amelıyat gerekıyorsa bu rıskı almaya degermı bunun kolay bı yolu varmı henuz doktorumad sormadım bu kadar takılmıodum hep cok kalkık gelıodu ama son zamanlarda cok takılır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?