- 16 Nisan 2021
- 67
- 23
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o kadar degıl aynen ama ben estetıgım dıe bagıran cınstenÖnden çok rahatsız edici gözükmüyor yani domuz burun deformitesi şeklinde değil gibi.
Bence revizyon yaptırmayın değmez yani benimki daha kötü ben bile korkuyorum tekrar olmaya.Yok o kadar degıl aynen ama ben estetıgım dıe bagıran cınsten![]()
Kalkık mı olsu sızındeBence revizyon yaptırmayın değmez yani benimki daha kötü ben bile korkuyorum tekrar olmaya.
Yok benim mandal burunKalkık mı olsu sızınde
Hepımızın bı derdı olduYok benim mandal burun
Merhaba siz neden ameliyat olacaksınız tekrar, sorun nedir?Merhaba, kıkırdak kullanılmadan o kısmın daha aşşagıya doğru inecegini sanmıyorum. Tabi doktorunuz daha net bilirAma burun dolgusu ile görüntü daha istediginiz gibide olabilir. İlla ameliyat şart degil bence.
Bende önden görüntüyü merak ettim. Önemli olan biraz da önden duruşu. Çünkü yandan bana göre çok aşırı kalkık degil. Zevk meselesi giriyor burda devreyeBende tekrar ameliyat olacağım ve ucu kalkık bir burun istiyorum. Ama önden bakınca burun deliklerinin çok da fazla görünmesi hoşuma gitmez. Tabiri caiz se domuz burnu da istemem tabi
![]()
Merhaba bence burnunuz çok doğal değil ama hoş görünüyor. Biraz kalkık ama ikinci ameliyatı düşünmeyin derim ben olsam olmazdım. Benim de rahatsız olduğum şeyler var burnumda ama bir ameliyat daha düşünmüyorum şimdilikMerhaba herkese 10 ay once amelıyat oldum hıcbır sıkıntı yasamamlla bırlıkte burnumun kalkıklıgının ıstedıgımden fazla oldugunu dusunuyorum ucu sabıtlenmıs ve sert yanı daha dusme ınme olmaz sıkıntı yasamadıgım ıcın revızyondan kokrsamdq bu kalkıklıgı aklımdan cıkaramıyorum onume baktıgım zaman sankı burnumu goruyorum gorus acımda bu kalkıklıktanmı amelıyat olmayanlarda goruyomu bılmıyorum ama sızler ne dersınız bıraz ınse daha ıyı olur sankı ama bunun ıcın bastan bır amelıyat gerekıyorsa bu rıskı almaya degermı bunun kolay bı yolu varmı henuz doktorumad sormadım bu kadar takılmıodum hep cok kalkık gelıodu ama son zamanlarda cok takılır oldum![]()
Cok kalkık oldugunu dusunuyorum baska bı sorunum yok aslında kucuk bı ıslemle halledılır bısı mı onu merak edıyorum ama sanırım tekrar amlıyat sa cozumu vazgecıcemMerhaba siz neden ameliyat olacaksınız tekrar, sorun nedir?
Fazla kısaltılmış veya küçük burunlar kıkırdaksız olmuyor diye biliyorum kontrolde doktora bir sorun bakalım. İnşallah istediğiniz gibi olur ama riske girmeyin eskiyi ararsanız bu seferde. Bir de zor alışıyor insan kendine o yüzden iyi düşününCok kalkık oldugunu dusunuyorum baska bı sorunum yok aslında kucuk bı ıslemle halledılır bısı mı onu merak edıyorum ama sanırım tekrar amlıyat sa cozumu vazgecıcem
Merhaba, burnum çökmüş tekrardan. Kıkırdak alınıp koyulacak yine.. Umarım son olurMerhaba siz neden ameliyat olacaksınız tekrar, sorun nedir?
Evet bnde o yuzden cesaret edemem dıe dusunuyorum cok konforlu gectınsurecım cunku nefes almamdada hıc sıkıntı olusmadı Bıraz kalkık olsun demıstım ama bu bıraz fazla gıbı alısmam lazım bu durumaFazla kısaltılmış veya küçük burunlar kıkırdaksız olmuyor diye biliyorum kontrolde doktora bir sorun bakalım. İnşallah istediğiniz gibi olur ama riske girmeyin eskiyi ararsanız bu seferde. Bir de zor alışıyor insan kendine o yüzden iyi düşünün
Yaa çok geçmiş olsun üzgünüm, umarım istediğiniz gibi olur.Merhaba, burnum çökmüş tekrardan. Kıkırdak alınıp koyulacak yine.. Umarım son olur![]()
Teşekkür ederim, inşallah canımYaa çok geçmiş olsun üzgünüm, umarım istediğiniz gibi olur.
geçmiş olsun. benim kardeşim de bu sorunu bir defa yaşamıştı. umarım dediğiniz gibi son olurMerhaba, burnum çökmüş tekrardan. Kıkırdak alınıp koyulacak yine.. Umarım son olur![]()
Benim ikinci oldu.. İkinci ameliyattan sonra çökmüştü, doktorum kulaktan kıkırdak alıp düzeltmişti. Şimdi yine çöktü. Kaburgadaki kemik seryleşmemişse kaburgadan alınıp koyulacak şimdi. Yada kadavra kemigi kullanılacakgeçmiş olsun. benim kardeşim de bu sorunu bir defa yaşamıştı. umarım dediğiniz gibi son olur
ay be implanttan böyle kaçıyorum yıllardır... gene depreştim.. =(( neyse, nasıl oldu durumunuz merak ettim de onun için yazdım iyi misiniz ablaBenim ikinci oldu.. İkinci ameliyattan sonra çökmüştü, doktorum kulaktan kıkırdak alıp düzeltmişti. Şimdi yine çöktü. Kaburgadaki kemik seryleşmemişse kaburgadan alınıp koyulacak şimdi. Yada kadavra kemigi kullanılacakKadavra kemigi hiç istemiyorum, içim kalkıyor.. Bakalım ne olacak
Arada vazgeçiyorum ameliyattan, sonra geçiyor... Ekim, Kasım gibi düşünüyorum zaten ameliyatı. Ya olacagım yada olmayacağım. Hayırlısı...