- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Merhaba arkadaşlar. Konu teyzem ve yine konu hastane... Dedem hastanede yatıyor ve biz başındayız. Bildiğiniz gibi hastanede refakatçi olmak da yatmak da çok zor. Ayrıca başka bir şehirden gelip gidiyoruz. Bu defa annemi orada bıraktık kalacak yerimiz olmadığı için geri döndük. Teyzem ziyarete bile gelmedi hatta annemin moralini bozdu telefonlarıyla. Kalmayı dahi teklif etmedi. Ayrı gayrı bayram geçirdik arayıp nasılsınız diye sormadı. Annemin uzulmesine dayanamıyorum. Teyzemle konuşsam ne diyebilirim bilmiyorum. Siz olsanız durumu söyler misiniz? Cok zoruma gidiyor. Sizinle paylaşmak istedim.
"Aklı kısa olana uzun cevap verilmez" diye bir söz var, çok hoşuma gidiyor.
Teyzenize söyleseniz ne olacak? Anlayacak mı? Birden vicdanlı bir kadın mı olacak? Sihirli bir değnek mi değecek başına?
Anlayacak olsa zaten kendi akıl etmez mi?
Boşuna konuşup kendi kendinizi sinir etmeyin. Öyle bir teyzeniz yokmuş gibi davranın bence. Anneniz de o moral bozucu telefonlarına cevap vermesin.
Bi sey soylemeye gerek yok. Mesafeyi koyun yeter.
Cevap olarak ne duysaniz rahatlamicaksiniz cunku.
siz de teyzenizi görmezden gelin, koyun mesafeyi
Valla soyleyin iyi olur ben hic icimde tutmuyordum. Tabiki karsinizdaki beyinsizler anliyor mu? Hayir!!!! Ama sizin iciniz rahatliyo
Böyle insana ne söylesen işlemez diye düşünüyorum. Kendi vicdanıyla ilgilenmeyen sizin söylediklerinizden sonra da ilgilenmez, üstüne daha da üzülürsünüz.
cimcime şu hastane yüzünden başına o kadar olay geldi ki, senn yerinde olsam
Ulan sizin deee hastanenizin deeee der ve bir daha da gitmezdim
Teyzene de hiçbir şey deme.
Ayyyy ne desem ki bu tipler e cözüm yok tatlim malesef . Bende gectim bu yollardan ne yazikkiAnnemi üzer diye bir şey demiyorum. Ne söylesek yanlış anlıyor zaten. Onu dışlıyormuşuz güya. Onu sevmiyormuşuz. Koskoca kadın, annemin ablası ama attığı tripler çocuk gibi.
Merhaba arkadaşlar. Konu teyzem ve yine konu hastane... Dedem hastanede yatıyor ve biz başındayız. Bildiğiniz gibi hastanede refakatçi olmak da yatmak da çok zor. Ayrıca başka bir şehirden gelip gidiyoruz. Bu defa annemi orada bıraktık kalacak yerimiz olmadığı için geri döndük. Teyzem ziyarete bile gelmedi hatta annemin moralini bozdu telefonlarıyla. Kalmayı dahi teklif etmedi. Ayrı gayrı bayram geçirdik arayıp nasılsınız diye sormadı. Annemin uzulmesine dayanamıyorum. Teyzemle konuşsam ne diyebilirim bilmiyorum. Siz olsanız durumu söyler misiniz? Cok zoruma gidiyor. Sizinle paylaşmak istedim.
Ne hastaneymis...
Kaç kişi bi' taburcu olsa artık diye dua ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?