Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keyfimizden oralarda değiliz. Tabi burada bıkmış halde olanların tuzu kuru. Ne de olsa sizin ailenizden biri onkolojide yatmıyor. Ne de olsa ben sizin için canı sıkılmış bir insanım. Ha öyle bile olsa size ne? Okumayın. Yazmayın. Madem hosnutsuzsunuz görmezden gelin. Bu kadar basit.
Allah hastaniza şifa versin. Ona bir sey dedigimiz yok. Isimleri aklimda tutmak gibi bir huyum yok da mesaj iceriginden taniyoruz artik üyeleri. Gun asiri hastanede soyle oldu boyle oldu deyince...
Neyse siz yazin rahatlayin. Ismi hatirlarim bundan sonra, acmam konulari.
Allah hastaniza şifa versin. Ona bir sey dedigimiz yok. Isimleri aklimda tutmak gibi bir huyum yok da mesaj iceriginden taniyoruz artik üyeleri. Gun asiri hastanede soyle oldu boyle oldu deyince...
Neyse siz yazin rahatlayin. Ismi hatirlarim bundan sonra, acmam konulari.
Aynen, aynı şekilde. İşim gücüm yok isim mi tutacağım aklımda?
Bir de kendince laf sokmuş güya, bütün gün buradaymışız tüm konuları takip ediyormuşuz bilmem ne.
Kişisel günlüğü sanki. Sıkılıyorsan kitap oku.
Aynen, aynı şekilde. İşim gücüm yok isim mi tutacağım aklımda?
Bir de kendince laf sokmuş güya, bütün gün buradaymışız tüm konuları takip ediyormuşuz bilmem ne.
Kişisel günlüğü sanki. Sıkılıyorsan kitap oku.
Kişisel günlüğüm evet. Bundan kime ne? Ayrıca benim konumu okuyan sensin. Kitap oku tavsiyen için teşekkür ederim bolca okuyan biriyim. Ayrıca evet gayet güzel laf sokmuşum yerine ulaşmış.
Kiyamam ya zordur hastaneyle ugrasmayan bilemez.Ben de zamaninda cok ugrastim.Bu sorunlar bizde de oldu .Insan kiriliyor.Soyle canim o teyzeye onun da babasi.Baslatmasin keyfine.Gerekirse kavga edin kusun.Sonra hicbirsey olmamis gibi gorusucegine.Hastane cok yorar adami bildiginiz gibi degil.Hem onkoloji hastasi.Tek insanin ustunde olmaz o is.Yipratir adami.Bazen sen de kal sirayla cocuklar torunlar kalsin.Aile zor gunde belli olur.Adam olup gidecek.Son gorevinizi yapin.Siz de yaslanacaksiniz.
Kişisel günlüğüm evet. Bundan kime ne? Ayrıca benim konumu okuyan sensin. Kitap oku tavsiyen için teşekkür ederim bolca okuyan biriyim. Ayrıca evet gayet güzel laf sokmuşum yerine ulaşmış.
Kendiniz gibi boş sanmayın herkesi
Bolca kitap okurken, tanımadığınız kişilere nasıl hitap edilir bir dahaki sefere dikkat edin.
Sizin konunuzu siz yazdınız diye okumadım, konu diye baktım. Ayşegül serisi gibi oldu artık zaten.