- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Çocukluk arkadaşım var. Evli 2 çocugu var. Görüşmek için çocuk oldugundan genelde ben ona gidiyorum. İkisi de ufak. Evden çıkamıyor pek. Ben onun kına, nikah, dügün herşeyine gittim. Hamileydi, doğurdu herşeyinde yanındaydım.Nikah şahidi oldum.Ben kına arkadaş arasında yapacagım. Hadi ona gelmesin çocugu var.Ama nikaha o kadar gelececegim, şahit olacağım diyordu. Bugünde eşiyle tartışmış. Çocuklara bakmaz. Çocuklarla gelemem diyor. Kaynana bırak diyorum. Yok bin tane laf eder diyor. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz. Bidaha bu insanın evine gider misiniz? Ayrıca haftaya gidecektim oturmaya vazgeçtim. Hep ben gidiyorum bu durumda canımı sıkıyor ne bileyim.Çocugun biri 1buçuk,digeri 4 yaşında. Kocasını da tanıyorum.İstese ikisi gelir
Nikah yerime ulaşımı çok rahat. Evinden hemen metroya yakın binecek. 20 dk sonra inecek. Hemen orda salon. Çocugu falan bir hafyalıgına gönderdiği oluyo kaynanaya Kocasıyla kavga etti bugün. Bakmıyacak çocuga, 2 çocukla gelemem diyor
Nikah yerime ulaşımı çok rahat. Evinden hemen metroya yakın binecek. 20 dk sonra inecek. Hemen orda salon. Çocugu falan bir hafyalıgına gönderdiği oluyo kaynanaya Kocasıyla kavga etti bugün. Bakmıyacak çocuga, 2 çocukla gelemem diyor
Son düzenleme: