• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız tepkiniz nolurdu?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Çocukluk arkadaşım var. Evli 2 çocugu var. Görüşmek için çocuk oldugundan genelde ben ona gidiyorum. İkisi de ufak. Evden çıkamıyor pek. Ben onun kına, nikah, dügün herşeyine gittim. Hamileydi, doğurdu herşeyinde yanındaydım.Nikah şahidi oldum.Ben kına arkadaş arasında yapacagım. Hadi ona gelmesin çocugu var.Ama nikaha o kadar gelececegim, şahit olacağım diyordu. Bugünde eşiyle tartışmış. Çocuklara bakmaz. Çocuklarla gelemem diyor. Kaynana bırak diyorum. Yok bin tane laf eder diyor. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz. Bidaha bu insanın evine gider misiniz? Ayrıca haftaya gidecektim oturmaya vazgeçtim. Hep ben gidiyorum bu durumda canımı sıkıyor ne bileyim.Çocugun biri 1buçuk,digeri 4 yaşında. Kocasını da tanıyorum.İstese ikisi gelir
Nikah yerime ulaşımı çok rahat. Evinden hemen metroya yakın binecek. 20 dk sonra inecek. Hemen orda salon. Çocugu falan bir hafyalıgına gönderdiği oluyo kaynanaya Kocasıyla kavga etti bugün. Bakmıyacak çocuga, 2 çocukla gelemem diyor

Son düzenleme:
Kayınvalidesinin lafına da sevdiği bir arkadaşı için katlansın ya bi zahmet.
Haklısın valla ben de olsam şuan soğurdum.
Zoruma gitti. Ben kına nikah dügün hamilelikte gıttım kac kez. Dogurdu gıttım. Sadece bır nıkah
Ve tek vesait. Evinin yakınından metroya binecek. 20 dk sonra ınecek. Nıkah yerı hemen orda

Ben olsam mesafe koyardim sanırım
Hep siz fedakarlık yapmışsınız her aninda yaninda olup da siz yaninizda isterken cocuklari öne surmesi bence bahane. Isteyen çözüm arar, istemeyen bahane sunarmış.
Gelmezse bidaha gitmeyi düşünmüyorum evine.Sizce? Ne diyeyim. Gel falan dedim. O mesajlarıma cevap atmadı.

Belki virüsten dolayı bahane ediyor bunu? Sonuçta iki küçük çocuğu var, evet özel gününüzde yanınızda olması gerekir yakın arkadaşınız ama normal bir dönemde değiliz. Bir metroya binip gelecek diyorsunuz da bu virüste ben şahsen çook mecbur kalmadıkça toplu taşıma kullanmam. Ne kendimi ne çocuklarımı riske atamam. Bu dönemde kına/düğün/nikah yapanlar da daha anlayışlı olup fazla beklentiye girmemeli bence.

Canım mesajına cevap atmadıysa demek ki evde daha kıyametler kopuyor ve ya cani cok sıkkın kavga ettiği için. Hemen kötü düşünmeyelim. O kadar yakınmışsınız sonuçta
Ama isteyen gercekten gelir nikah dedigin kaç saatlik iş bıraksın birilerine acaba kaynanası ile de mi arası bozuk ki..

Belki virüsten dolayı bahane ediyor bunu? Sonuçta iki küçük çocuğu var, evet özel gününüzde yanınızda olması gerekir yakın arkadaşınız ama normal bir dönemde değiliz. Bir metroya binip gelecek diyorsunuz da bu virüste ben şahsen çook mecbur kalmadıkça toplu taşıma kullanmam. Ne kendimi ne çocuklarımı riske atamam. Bu dönemde kına/düğün/nikah yapanlar da daha anlayışlı olup fazla beklentiye girmemeli bence.
Evet ama hep geleceğim diyordu bana. Virüs dese böyle kırılmam.Onun bahanesi başka

Canım mesajına cevap atmadıysa demek ki evde daha kıyametler kopuyor ve ya cani cok sıkkın kavga ettiği için. Hemen kötü düşünmeyelim. O kadar yakınmışsınız sonuçta
Ama isteyen gercekten gelir nikah dedigin kaç saatlik iş bıraksın birilerine acaba kaynanası ile de mi arası bozuk ki..
Hayır 1haftalıgına bile çocugu bırakıyor. Kocası evde nıkaha gelecegını bılıyor. İstese ona da bırakır. Kocasının akrabalarına bırakır. Gezmeye gıderken bırakıyor. Mesajlarıma cevap attı ama nıkaha gel falan dedıklerını yazmadı sadece

En fazla 1saat ve gercekten ulaşımı kolay. Kocası 1bucuk saat bakacak çocuklara

Evet ama hep geleceğim diyordu bana. Virüs dese böyle kırılmam.Onun bahanesi başka

Belki de ailevi sorunları var, huzursuzluk yaşıyor. Eğer böyleyse kendisi de isterdi yanınızda olmayı ama bazen şartlar el veremeyebiliyor. Evliyken bekarken olduğu gibi tek başına düşünüp hareket edemiyor insan

Arkadasınınkı bahane. Koronadan gelmek istemese korona var cıkmıyorum biliyorsun der hediyeni ona gittıgınde verirdi. Onunki gelmek istememek.
Evet kaç aydır gelecegim diyordu. Hep çocuk bahane ben gıdıyorum da. Taa bı kız arkadaşına gıtmıs oturmaya. Aşırı uzak 2saat mesafede. Hep ben fedakarım gel falan dıyor oturmaya. Ben bekarım o evlı cocuklu. Ne bileyim. Kırıldım açıkcası

Millet koronayı ailesinden ya da başka evden kapacağına inanmıyor, avm cafe düğün dernek, ona inanıyorlar.

Kendi bakış açımdan anlatayım, 2 çocukluyum ve evet ben de olsam gitmezdim.
İşkence çünkü, 1 saat için nerdeyse 2 günlük bir programlama yapılıyor.
Çocuk durdu durmadı, evde onun gerginliği, kocası biraz öküzse onla tartışması vs.
Hele pandemi var, evde küçük bebek, imkanı yok gitmem.

Benim için de ama dışarı çıkıyor denebilir, açık havada 3 metre mesafe ile çıkıyorum, kimseye de yanaşmıyorum, görüştüğüm insanların başkalarıyla görüşme ve olaya dikkat etme durumlarına dikkat ediyorum.

Ama düğüne ablamın olsa gitmem, kim nereden neyle gelecek belli değil.

Back
X