- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Onu yaptım ama ciddiye alan olmadı aç kurt gibi gözleri benim çalıştığım yerdesürwkli söylen sürwkli olumsuz konus cok yoruluyorum modunda takıl
Onu yaptım ama ciddiye alan olmadı aç kurt gibi gözleri benim çalıştığım yerde
Sanmıyorum kimi kime şikayet edeceğim ki şikayet ettiğim yerden bir üst mertebeye ulaşmazYerinizde olsam susmazdim .En üst merbelere kadar bildirirdim bu haksizliklari.Elbet bir yerlerde namuslu serefli işini hakkiyla yapan birileri kalmistir.
25 yaşındayım devretmiyorum benim çalıştığm birim yoğunluk bakımından az iş olarak görünüyor çevreden ve ne hikmetse hepsi öle görünüyor ve bnm birime başkası geçip ben başka yere gidiyorumKaç yaşındasınız ?
Ne kadardır orda çalışıyorsunuz ?
Mevkinizi mi devrediyorsunuz ?
Neden ses etmiyorsunuz ?
Masa değilpozisyon mu masa mı anlamadım ?
Neden ulasmasin memursuz tahminen her yerin bir bakanligi yada mudurlukleri var .Sanmıyorum kimi kime şikayet edeceğim ki şikayet ettiğim yerden bir üst mertebeye ulaşmaz
25 yaşındayım devretmiyorum benim çalıştığm birim yoğunluk bakımından az iş olarak görünüyor çevreden ve ne hikmetse hepsi öle görünüyor ve bnm birime başkası geçip ben başka yere gidiyorum
Canım benim Türkçem gayet iyi de malum stres iş yerindeyim birisi gelecek iş çıkacak Düşüncesiyle kendimi düzgün ifade edemiyorumhakkınız yeniyorsa tabi ki susmayın.
ama derdinizi anlatacak kadar türkçe bilseniz iyi olur. hani bi dilekçe vs yazsanız...
Ama ben değil diğer sesi çıkanlara da yapıyorlar aynısını ama benim kadar değilNeden ulasmasin memursuz tahminen her yerin bir bakanligi yada mudurlukleri var .
Nedense sizde cok ses etmeyen herseye evet diyen biri olarak hissetim.Boyle olmayin yeri geldimi sesinizi cikarin yoksa nerde oolursa olsun is hayati aile ve sosyal hayata haksizliklara ugrar ezilirsiniz.
Denedim ama sonuçsuz kaldı paşa paşa yer değişikliği olduo iş yerindeki insanların karaktersizliğinden bizim iş yerinde de öyle 3 kuruşluk insanların kafası sadece fesatlığa çalışıyor.kendileri atomu bölüyor.sen gtünü yırt senin yerin irahat diyor.kimin ne işe yaradığı kayıp.daha arkanı dönmeden birine ayakta halledecekler seni.birde onlar gibi çok cins varsa sen yerden göğe kadar haklı olsan ne fayda.zaten hiç şikayet etme oradakileri senin yerini değiştirme yetkisi olanlar ile konuş sadece.merka ettiğini onlara sor.genelde üste iletilmeyeceğini bildiğin amir yokken bir üstüne sor.
anlıyorum inan seni senin her gittiğin yer rahat işin başından aşkın olsa da bile. tövbe yarabbın koca alanda seni koymaya yer bulamıyorlar orada .iş yeri değil tam ş.siz birliği resmen.ne ölüsüne ne dirisine gidilir öylelerinin.Denedim ama sonuçsuz kaldı paşa paşa yer değişikliği oldu
Canım yakın arkadaşımla konuşmuyorum bu yüzden arkamdan işlet çevirmişanlıyorum inan seni senin her gittiğin yer rahat işin başından aşkın olsa da bile. tövbe yarabbın koca alanda seni koymaya yer bulamıyorlar orada .iş yeri değil tam ş.siz birliği resmen.ne ölüsüne ne dirisine gidilir öylelerinin.
öyle yerlerde yakın arkadaş olmaz.ben görmek bile istemiyorum çoğu kimseyi iş yerimden ekli değildir kocamdan fazla görüyorum bıktım yani.birşeylere de katılmıyorum mümkünse bana zararı dokunan insanlardan ne bekleyeceğim. öyle yerlerde biri yellendim der. başkasından hacetlendi diye duyarsın.ben pek kimseyle muhatap olmasam karışmasam da hep kötüyüm o ayrı. ama kafam rahat.Canım yakın arkadaşımla konuşmuyorum bu yüzden arkamdan işlet çevirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?